Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty-romanttico

randki "fast-date" - dziwne to jest

Polecane posty

Gość anty-romanttico

randki gdzie jest kilkanaście kobiet i facetów, każdy z każdym rozmawia 5 minut a potem kto wskaże że chce numer konkretnej osoby płci przeciwnej a ta wskazana wskaże tak samo to dostają swoje nry w nagrodę. i co z tego? wystarczy że po wszystkim zaraz podejdę do laski i poproszę o numer, i numer może być mój. bo chyba organizatorzy nie będą na mnie nasyłać ochroniarzy bym się do dziewczyn nie zbliżał :D albo nie oddzielą grup facetów i kobiet szczelnym kordonem i wypuszczą oddzielnymi wyjściami :D jaki tu sens??

Gość gość
no ale gdybyś nie poszedł na taki speed dating to byś nie miał możliwości poznania tej kobiety, od której potem tak czy tak weźmiesz nr, czyli szybkie randki, połowicznie spełniły swoja zadanie :)

Gość gość
Ja zaztanawiam sie czy isc na takie szybkie randki ale nie wiem gdzie u mnie w miescie takie cos organizuja. Podobno na takich eventach mozna spotkac wiele porzadnych kobiet bo te puszczalskie to sa na portalach randkowych typu sympatia itd.

Gość gość
a z jakiego miasta jesteś? ja np. byłem w Katowicach i Krakowie ostatnio (studiuje zaocznei w katowicach)