Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

jakich celów nie osiągniecie w nowym 2012 roku?

Polecane posty

Revolver :D Wszystkie marzenia już się spełniły. No przynajmniej te najważniejsze ;)

Hehe, nie ma nic do niespełnienia. Zazwyczaj moje marzenia są jak najbardziej realne. No oprócz jednorożca, ale miałam wtedy 5 lat :classic_cool:

Gość ja swoje osiągnę,bo mam
wystarczająco silną wolę:P Schudnę 15 kg i umebluję się wreszcie do końca.

wystarczająco silną wolę Schudnę 15 kg i umebluję się wreszcie do końca. w koncu uda Ci sie zmieścić meble w domu , czy jak? :P

Gość chciałabym wreszcie
osiągnąc orgazm,bo jeszcze nigdy nie miałam w czasie stosunku. A jestem mężatką już 12 lat:( I to nie jest żart:( Powie mi ktoś jak się go nauczyć? Próbuję,ale jakos nie umiem:(

Hehe, no ale ja... nieskromnie mówiąc.... wszystko mam :D No chyba że sobie wymażę, no sama nie wiem, żebym się nie upiła na sylwka. O i już coś mam nie do spełnienia :classic_cool:

Gość DO REVOLVER
Nie,to jest niezależne. Już w tym roku schudłam 10 kg,a nie umeblowałam się do końca,bo poznałam faceta i zamiast na meble-to pieniądze szły na bilety lotnicze do UK :P

suwka wszystko masz? urodziłaś się w Betlejem ? gratulacje :P przepraszam , ze nie złożyłem Ci życzeń 25 grudnia :classic_cool:

DO REVOLVER Nie,to jest niezależne. Już w tym roku schudłam 10 kg,a nie umeblowałam się do końca,bo poznałam faceta i zamiast na meble-to pieniądze szły na bilety lotnicze do UK to super....to teraz facet lata do Ciebie ?

Gość próbujemy,ale nie
umiemy tego zdobyc i osiągnąc. Im bardziej chcemy tym bardziej nie wychodzi> Moze z kochankiem(gdybym poznała)bym go osiągnęła? Korci mnie,zeby spróbować:P

próbujemy,ale nie jasne , kochanek to swietne wyjście - będziesz żyć w takiej niepewności w dwóch światach , że w jednym z nich osiągniesz orgazm :D

Gość DO REVOLVER
LATAMY DO SIEBIE NAWZAJEM-RAZ JA DO NIEGO,RAZ ON DO MNIE. A bilety nie sa tanie,nawet tych najtańszych linii(ok 500 w obydwie str) Teraz jego kolej,ale to będzie dopiero marzec:( :( :( Grunt,ze miłosc jest i się trzyma. w 2012 cos pomyslimy,moze moje mieszk się sprzeda,a ja pojadę do niego? czas pokaze:)

DO REVOLVER to miłe , że samolotami latają nie tylko po rozwody i sprawy sądowe :classic_cool: powodzenia:)

Gość l;d,clw;mdcel
pochwowego nie osiagniesz bo malenki procent osiaga go tylko jak on bedzie pukal masuj lechtaczke i juz

Revolver, ja to pisałam całkiem poważnie :classic_cool: Chyba nie miałeś mylnego wrażenia, że tak nie jest? :P

suwka oczywiście , że nie miałem , jak mogłem mieć mylne wrażenie w temacie napisanym od drugiej strony? :classic_cool:

suwka poza tym jesteś kobietą i dlatego nie mam prawa mieć pewności, jakie wrażenie miało być wywarte :classic_cool: