Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasasasasdas

Wspaniale czasy dla mezczyzn

Polecane posty

Gość sasasasasasdas

przyszły dla nas mężczyzn wspaniałe czasy , bo baby same się o nas zabijają a my tylko wybieramy co lepsze okazy. wszystkie stają na rzęsach , żeby mieć chłopa:) malują się , stroją , opalają , depilują - wszystko , zeby być seksi i mieć faceta:) teraz to my sobie tylko wybieramy , bo same się pchają do łózka. mi to odpowiada :)

revolver dobrze sprawił powyżej 'malują się , stroją , opalają , depilują - wszystko , zeby być seksi i mieć faceta' - pasztety, owszem:D więc smacznego te interesujące nic nie muszą robić - tylko się opędzać;)

mi mała jest tylko jeden problem - najczęściej pięknymi interesują się idioci , których one nie chcą i od takich się odpędzać muszą....

Gość mi mala doskonaly przyklad
paszteta pulchna mala na krotkich nogach :classic_cool:

typowy facet nie chce się starać , bo widzi jak łatwo można dopaść kobietki innego typu i uważa , ze z piękną postępuje się tak samo ;)

Gość a ma racje teraz
same podrywaja , kladą sie do wyra w nadziei ,ze któryś się skusi i zostanie na dłużej

Ja nie musze uganiac sie za facetem, a tym bardziej jakos specjalnie sie stroic ;) Zawsze cieszylam sie duzym zainteresowaniem ze strony facetów, na brak powodzenia nie narzekam. Aczkolwiek jest tylko jeden, ktoremu udalo sie podbic moje serce i tak juz od dobrych kilku lat ;)

łatwość dostępu do pewnych kobiet jest powszechna , a i tak , nie każdy facet z tym sobie potrafi poradzić :P a piękne to zlały by go batem i wypuściły bez ubrań na śnieg :classic_cool:

Gość asadasasasa
fiku mikuuu, leniu jeden, sama sie postaraj jak chcesz miec faceta, dlaczego to facet ma sie starac

Gość fajjjneeee :)
"przyszły dla nas mężczyzn wspaniałe czasy , bo baby same się o nas zabijają a my tylko wybieramy co lepsze okazy. wszystkie stają na rzęsach , żeby mieć chłopa malują się , stroją , opalają , depilują - wszystko , zeby być seksi i mieć faceta teraz to my sobie tylko wybieramy , bo same się pchają do łózka. mi to odpowiada" nom :) macje to o czym zawsze marzyliscie :)

ja sie na facetach nie znam, tylko na sobie ooo to jeszcze lepiej...jesteś już na niesamowitym etapie...:P

no dobra...nie wiadomo co się stanie , gdy otarcie spowoduje lawinę natarcia "uczuć" :classic_cool: