Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jak ja cierpię dolę

Świeta grudzień 2011- Wasze wrażenia

Polecane posty

Święta, święta i po świętach. Pora więc na małe podsumowanie. Jak oceniacie i jakie zachowacie wspomnienia po dniach 24-26 grudnia 2011 r. A może wolicie zapomnieć o tym co się w tych dniach wydarzyło ?.

Pojednanie nastąpiło, Jezus się narodził, noc truchlała, śniegu nie było ogólnie dobrze, mogło być lepiej, szkoda że za rok nie dożyjemy świąt (21.12.2012 😭 )

Gratuluje szczerze tego pojednania. U mnie tez było dobrze do wigilii, a później to szkoda gadać. Do dat i końca świata nie przywiązuję wagi. Już tyle razy obiecywali i figa z makiem. Jak bym miał opijać koniec świata do do tej pory bym był regularnym alkoholikiem :-))

Gość chcę zapominieć, że były.
W skrócie - najgorsze święta w moim życiu. Bilans kosztów prezentów na minusie. Kwota wydana 375 zł, a w zamian otrzymałem prezent za 4.60 zł. Nawet problem nie tkwi w cenie prezentu, ale w nim samym. Już bym wolał dostać np. parę skarpetek z bazarku z 1.50 zł bo bym wiedział, że ich zakup wymagał więcej wysiłku niż zakup tego co ja dostałem. Poczułem się tak jak bym dostał w pysk od największego lumpa na osiedlu. Od świąt ciche dni. Wychodzę z domu rano, wracam wieczorem. Dzisiaj na sylwka też idę sam.