Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość l;d,clw;mdcel

czemu mezczyzna chce miec piekna kobiete?? a nie przecietna?

Polecane posty

Gość l;d,clw;mdcel

u nas to nie jest warunek konieczny

Gość l;d,clw;mdcel
to kocha ją czy jej cialo??(powloke)? serio tego nie rozumiem

Gość Cialo. Wiekszosc mezczyzn
kocha cialo. Taka jest prawda. A w Polsce jest tak, ze jest duuuzo pieknych kobiet i malo atrakcyjnych mezczyzn, a kobietom tym kladzie sie do glow ze najwazniejsze to miec faceta. No i jak w takich warunkach kiedy mozna sobie wygladac jakkolwiek i cokolwiek soba reprezentowac, a miec mozliwosc posiadania najlepszego z mozliwych partnerow, atrakcyjnego i inteligentnego, swiadomie wybierac gorszego?

Gość bo ciało jest zwierciadłem
duszy. To bujda, że brzydkie są mądre, miłe i sympatyczne. Są najczęściej zgorzkniałe, zakompleksione, złośliwe, zawistne i bezwzględnie zachłanne. Wiem, co mówię. Zdarzają się pustaki wśród ślicznotek, ale jędzowatość jest normą wśród brzydkich :P

Gość l;d,clw;mdcel
a co z niepelnosprawnymi/?

Pod przykrywką uprzejmej grzeczności to są bardzo często bardzo antypatyczni ludzie. Jak poznasz bliżej kilku niepełnosprawnych - sama zrozumiesz o czym mówię :O

Gość l;d,clw;mdcel
jestem wolontariuszka i znam wielu kilku ma zony i dzieci ale tylko jedna ma meza co ciekawe

Gość malaaa mi
czasem kobieta dla jednego jest mega pięknością, a inny nawet nie zwraca na nią uwagi :P dla kogoś kto lubi typ południowy mogą być atrakcyjna, a takiego co lubi chude, płaskie blond - pasztet :P

To proste - kobieta jest w stanie się poświęcić. Ponadto, matka natura wyposażyła ją w instynkt opiekuńczy i w coś, co nazywam samarytańskim odruchem dobroci. Dlatego opiekują się partnerami/dziećmi/ zwierzętami po wypadkach. Mężczyźni wolą odejść. Oczywiście mówię o ogólnej tendencji - po obydwu stronach znajdziesz wyjątki. Jesteś wolontariuszką więc najprawdopodobniej widujesz swoich podopiecznych od czasu do czasu - nigdy z nimi nie mieszkałaś, nie widziałaś jak traktują innych ludzi na co dzień. Po prostu postrzegasz ich jako ludzi potrzebujących pomocy i im pomagasz przybierając na ten czas maskę - św Teresy. A oni z pomocy korzystają i przybierają maskę biednych, miłych, pokrzywdzonych lub samowystarczalnych, dzielnych, ale zmuszonych do przyjęcia pomocy. To maski, gombrowiczowskie gęby. Zajrzyj pod gębę i się zdziwisz 🖐️

Gość l;d,clw;mdcel
mozliwe...;/czyli ja brzydka przegralam/?

przecietne kobiety wcale nie muszą być przeciętne , tylko tak sie przedstawiają - a droga do piękna "stoi otworem" :classic_cool:

Gość mężczyzna chce MĄDREJ
kobiety, niekoniecznie super pięknej. chociaż dla każdeo mężczyzny jego kobieta jest najpiękniejsza. niestety na kafe nie ma czego szukać, bo sieczka we łbie u was dziewczynki. chyba że jakiś facet lub ruchacz tutaju kogoś znajdzie, a na pewno nie mężczyzna.

Gość l;d,clw;mdcel
czyli mam szanse

Gość piekne kobiety znajduja
sie na ukrainie tutaj co najwyzej przecietne a wiekszosc to pasztety

Gość jak czytam te eseje
to nasuwa mi się wniosek, że wy nie macie co się łudzić

Gość Teraz ja, teraz ja
Czym się różni kobieta przeciętna od pięknej?. Do przeciętnej jest pociąg, a do pięknej kolejka. Czy jakoś tak ....

Gość DOROta w sloncu
'przecietne kobiety wcale nie muszą być przeciętne , tylko tak sie przedstawiają' mozesz to rozwinac ? :)

Gość proekozielona
piekno to kwestia gustu, dla jednego mezczyzny mozna byc pieknym a dla innego przecietnym, nie rozumiem Twoich dylematów.

'przecietne kobiety wcale nie muszą być przeciętne , tylko tak sie przedstawiają' mozesz to rozwinac ? mogę....wystarczy , ze odpowiednio dobierzesz ciuchy , makijaż i fryzurę do swojej twarzy i figury....to kwestia zrobienia wzrokowego wrażenia na potencjalnym delikwencie , w możliwie najlepszy sposób....

Gość ty tepapizdo
JAKICH NAS? PISZTA PIPO ZA SIEBIE ja brzydze sie paskudami obojga płci a jesli maja kał we lbie to kopa daje

Gość DOROta w sloncu
revolver - ok, piszesz, ze to kwestia makijazu,zrobienia sie na bostwo jednym slowem, tyle,ze czasem jest tak,ze jestes dana osoba zafascynowany a potem jak otworzy usta to szalu juz nie ma ..... A swoja droga, jedna dziewczyne uznacie za piekna, bo rzuca sie w oczy a druga jest moze i brzydsza,ale za to czarujaca,seksowna,przemila i to wcale nie jest powiedziane,ze wlasnie do tej pierwszej bedziecie czuli pozadanie i milosc, bo ma piekna powierzchownosc a wlasnie do tej drugiej, bo bedzie was pociagac wszystkimi zmyslami :)

dorota... ja pisałem umownie , głównie o pierwszym kontakcie wzrokowym...jest on wg mnie głównym sprawcą interesowania sie drugim człekiem , dlatego jest b.ważny...charakterem natomiast można kogoś zatrzymać przy sobie lub spowodować ucieczkę...:P

Gość bonus wgr
Chodzi tylko żeby kobieta, była madra z rozumu!! a z wyglądu nie musi być miss universum, tylko mieć poukładane w głowie!! i iść na stówę % za chlopakiem swym w zaparte!! a nie mieć przy kimś go w p*****e to najważniejsze w dzisiejszym pełnym k******a i plugastwa wszelkiego świata.

Gość gość
Idiotyczne pytanie. Mogę zadać podobnie idiotyczne Dlaczego kupujesz jedzenie które ci smakuje, dlaczego kupujesz ubrania jakie ci sie podobają, itd itd itd Ale odpowiem- wybieram atrakcyjne kobiety bo urodę można udać w małym stopniu, tylko makijaż figury nie udasz. Kobiety udają ze sa miłe, zaradne, ze uwielbiają sex itp Potem wychodzi ze to zgorzkniała leniwa zolza - ale przynajmniej piękną a nie gruby maszkaron.

Gość gość
Problem w tym że dla każdego Faceta piękna kobieta to inna definicja. Dla jednego przeciętna będzie piękna a dla innego piękna będzie brzydka. Dla mnie piękna to 180+ o kobiecych kształtach tzn z odrobiną tłuszczyku, wcięciem w tali, raczej małymi piersiami z ładną buzią i długimi włosami. Tu mamy rodzaje sylwetek kobiecych. Dla mnie piękne to będą: gruszka, kręgiel i klepsydra. http://www.lovefashionblog.com/wp-content/uploads/2014/05/typy-sylwetki.jpg

Gość gośćto
J****e cwele wy dzieciaki się wypowiadata o kobietach a nawet nie ******iscie j****e makarony sk****ałe od fety od żula brudnego.