Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xmassss

Nauka języka angielskiego przez internet

Polecane posty

Gość xmassss

Hej, właśnie znalazłem na frupi ofertę z multipla.tv. można zakupić 12 lekcji online za 35 zł. Czy można się nauczyć języka angielskiego przez internet?

Gość gość
nauka języka angielskiego przez internet to w dzisieszych czasach chyba już coś normalnego. Ja sama się uczę w ten sposób od dobrego roku z native speakerem w Preply http://www.planetaangielskiego.pl/15-najciekawszych-aplikacji-mobilnych-do-nauki-jezykow-obcych.html i w tym momencie mój angielski jest już na wysokim poziomie i szczerze nie wyobrażam sobie innego sposobu nauki :)

Gość Monia

Nauka przez internet dużo zmieniła w moim życiu. Dzięki takiej możliwości nauczyłam się mówić w języku angielskim z kursem ENLINADO. Nie mam problemu teraz rozmawiać z native speakerami a na tym mi najbardziej zależało. Z kursu dowiedziałam się jak ich wyszukiwać i uczyć się z nimi za darmo. Internet daje nam teraz dużo możliwości moim zdaniem warto z nich korzystać. 

Mam porównanie, bo moja koleżanka chodziła do szkoły językowej i mam wrażenie, że ja w domu nauczyłam się więcej. To tylko pokazuje, że w domu da się uczyć. Polecam obejrzeć darmową lekcję kursu. 🙂