Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vyubinomzalamany

przyplatala się do mnie gruba dziewczyna

Polecane posty

Gość vyubinomzalamany

i sie cały czas usmiecha... :O mam ochote na nia zygnac :O pasztet jebany mi humor psuje. co mam jej powiedziec, zeby grubas sie odczepił?

Gość DOROta w sloncu
nie wiem, jestem szczupla,wiec nie mam takich problemow, ale moze z grubej rury jak tutaj na forum o niej piszesz, ze jest grubasem i niech spada :D

Gość vyubinomzalamany
a jak nie zrozumie? zawsze mialem wrazenie ze grube sa ocierzale umyslowo :O myslalem, zeby kolegow prosic zeby ja powyzywali troche.

Gość szczery i niemiły
Powiedz jej, że właśnie zaczął się sezon odstrzału świń. Po prawdzie dzikich, ale na jej miejscu byś siedział w domu i ryja nie wystawiał 🖐️

Gość proekozielona
takich tematów bylo juz pelno na kafe ale jak widac dno intelektualne zapewne na zasilku znow daje znac o swej obecnosci

Gość vyubinomzalamany
o tych swiniach nie powiem bo nie zrozumie takiej aluzji. jak ja widze to mam ochote jej strzelic w ten otluszczony pysk :O

zaproś do pubu, każ wejść wejść pod stół i zrobić loda. Koniecznie musi połknąć. Jak skończy powiedz, że ktoś idzie i niech chwilę poczeka, a Ty myk do domu.

Gość ja grubas...
olej ja takiej bedziesz sie zawsze wstydził a i lkko nie byloby:P pod żadnym względem!..uciekaj !!!

Gość adalis866
To pewnie adalis86, gruba jest i bachora ma.

Gość nie dosc że grubas to jeszcze
od takiej foki to i loda bym nie wział!😠

Gość vyubinomzalamany
nie smiejcie se, nie wiem co mam zrobic. co to w ogole znaczy zeby swinia na randke zapraszala?

Gość daj się zaprosić może ma
pełne koryto :P

Gość proekozielona
pendzior, rozczarowujesz mnie... myslalam ze masz cos w glowie ale widac jestes prostakiem, a zona wie, ze teraz piszesz takie bzdury nt. kobiet, ze nie szanujesz kobiet??? stary a glupi, jeszcze dworujesz autorowi posta tutaj na pewno nie ma wartosciowych, normalnym mezczyzn, normalni sa teraz w pracy i zarabiaja pieniadze lub realizuja sie zawodowo, a tu co... mizogini sami bez fiutków

Gość Trebron
Kochanego ciała nigdy za wiele. Chłop nie pies, na kości nie poleci. Będziesz ją musiał posadzić na kant stołu, żeby dostać się do jej stref intymnych. Życzę owocnego pożycia. ;-)

Gość vyubinomzalamany
... a wy byscie wzieli cos takiego? gruba kobieta to osobny garunk, tego sie juz do kobiey nie zalicza nawet

żarty sobie stroje! Miałem kiedyś dziewczynę xxl, ale była ładna. Nie wiem jak kolegi. Miałem też takie, które miały piersi mniejsze od moich-nie, nie mam ginekomasti.

Gość proekozielona
no dobra pendzior, tutaj slowo pisane tylko wskazuje o czym mysli dana osoba, trudno wyczuc zart....

Gość hurrrrrrrraaa::::)
pendzior zbadaj sie!:D:D nie bylabym taka pewna na twoim miejscu!:D

Gość nie dosc że grubas to jeszcze
"pendzior gdyby dobrze ciągła to nie zwracał byś uwagi. I tak byś jej nie widział." ..no z pewnoscia wiesz co piszesz:P..ale nie wiem czy gratulowac!

Gość vyubinomzalamany
to coś sie usmiecha i jest zadwolone... zastanawiam sie z czego taka gruba swinia moze sie cieszyc? ze przydzie do domu i wpierdoli kolejna beczke smalcu? :O zal mi takich ludz..

każdy na prawo do miłości. Kolega musi porozmawiać z tą dziewczyną i delikatnie dać jej do zrozumienia, że nie jest nią zainteresowany. Tak lepiej?

Gość vyubinomzalamany
nie bede dawał jej delikatnie do zrozumienia :O nie mam zamiaru :O zrobie jej awanture przy wszystkich i niech locha spierdala na drzewo :O zastanawiam sie tylko jak takie cos moze miec faceta :O a wiem od kolegi ze ma jakiegos narzeczonego :O

Gość proekozielona
i jeszcze rozmawiaciec z tym debilem a on biedny sie podnieca, ze ma rozmowcow, moze zaraz mu sie skonczy grosz i pan administrator w kafejce go wyloguje a zalosny chlopiec mizogin wroci do mamusi badz, no chyba, ze mamusia placi za neta w domu przez ludzi obecnych na forum takie tematy maja racje bytu, gdyby nie bylo z ich strony reakcji, nikt takich prymitywnych tematow nie podejmowalby tutaj i ja sama sie wlasnie do tego przyczyniam

Gość vyubinomzalamany
no i co sie zaplulas już?:O forum jest od problemów :O

Gość proekozielona
generalnie pro z racji... nie moge tutaj powiedziec ale "zielony kolor" lubie takze a co chcesz ze mnie szydzic?

Gość proekozielona
ty nie wiesz co to sa problemy kurwa