Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vyubinomzalamany

przyplatala się do mnie gruba dziewczyna

Polecane posty

Gość proekozielona
intuicje mowiaca, ze mozna ze mnie szydzic?

Gość vyubinomzalamany
Jestem najmniejszym chłopakiem w klasie, w dodatku mam piegi, koledzy mówią, bierz tą lochę przynajmniej sie prawictwa pozbędziesz ale ja nie wiem czy sie przebiję z moim małym przez jej uda, nie zniosę upokorzenia przed grubą babą.

Gość proekozielona
intuicje mowiaca, ze mozesz ze mnie szydzic? tutaj ludzie sie nie znaja i szydza z siebie, ze slow tu pisanych

Gość vyubinomzalamany
W dodatku ma w domu tylko łózko polowe, mogłaby je zarwać, a rodzice nie kupią mi nowego, bo ojciec przepija wypłatę, a matka wydaje cały zasiłek na gazetki plotkarskie.

Gość vyubinomzalamany
Mylisz sie podszywie, jestem wysoki, mam 160 cm wzrostu, jak na piątą klasę to sporo.

Gość proekozielona
wiesz... sa zieloni i zieloni oraz zieloni.... troche nas jest

no dla nas nic, dla Ciebie baaardzo dużo hehe. Może się uśmiecha z czystej sympatii? Pewnie jeszcze z nią nie rozmawiałeś?

Gość Proszę Panów o odpowiedź.
Jak to jest. Gorzej u Was (czyli facetów) ma gruba czy brzydka kobieta? Ja jestem brzydka ale szczupła, czy grube mają gorzej???

Gość vyubinozalamany
co za zjebane forum, teraz mi nawet podszyw nicka zabrał żeby sie podszywać! a już chciałem sie zwierzyć, że ta gruba mnie jara ale głupio przed kumplami, będą sie śmiali, że na balerona lecę, a mi sztywnieje pała jak widzę jest okrągłą rumianą buźkę, staram sie wyobrazić sobie ile ma fałdek na udach i czy jej pośladki klaskają kiedy sie ją rypie od tyłu...

zależy jak brzydka. Podaj jakieś przykładowe zdjęcie. Gruba zawsze może schudnąć... Brzydka... Cóż, może nadrabiać w łóżku. Ale każda potwora... Jak patrzę na swoje zdjęcia z podstawówki to aż sam siebie się brzydzę.

Gość ffdfqsdfsdqfqsfdqsfdf
smiejesz sie z dziewczyny ze gruba, a ty nieuk jestes, wroc do szkoly debilu, bo takie bledy robisz, ze az rzygac mi sie chce

Gość vyubinozalamany
gorzej brzydka, nie szukaj pocieszenia chuda maszkaro. W sadło to bym nawet załadował jeśli ma ładne duże oczka i ustka jak ponton.

widuje dziewczyny, nazwijmy je brzydkie, ale mają takie figury, że pała boli. I muszę stwierdzić, że ta ich brzydota gdzieś znika, a już na pewno maleje.

na pewno jak jest szcupla to nie ma pojecia ze jest brzydka, zawsze jest ladna. gruba jest scierwem nic nie znaczacym. z chuda sie zawsze każdą zwiarzę.

Mnie kiedyś dwóch chłopa w sklepie oceniło na 3 w skali od 1-10, zastanawia mnie, czy oceniają w ten sposób urodę, czy może też pewność siebie kobiety.

No to mam przechlapane. ;)

ale brzydkie dziewczyny też mogą mieć coś ładnego w sobie... Idź na siłownię, nabierzesz pewności siebie gdy nabierzesz figury.

haaaaaaa.... nie podoba ci się bo jest gruba? lepiej żadnych gwałtownych wyzwisk bo się załamie ;/ ale powiedz jej ze jesteś zajęty

napisalem do niej i mi odpisala na gg: "Nie rozumiem, o co Ci chodzi. Przepraszam, jeśli zachowałam się wobec Ciebie niestosownie, ale nie przypominam sobie, abyśmy zamienili więcej niż dwa zdania..." szkoda slow :O glupia locha :O

Gość lola 22
powiem, że jesteś analfabetą normalna dziewczyna, nawet cie nie oszcza.

Gość lola 22
mogę być anlfbatką :) "załoncz" sie do działającego gniazdka może od tego przejaśni ci sie pod kopułą.

Gość lola 22
gruba nie jestem ale mam pulchne kumpele i pierwsze słysze żeby sie takie dziewczyny komuś narzucały, one są zakompleksione i nie wychodzą z inicjatywą. Ubzdurałeś sobie coś chłopczyku wulgarny i nie dziwne że tak ci odpisała. Widać że kontaktu z dziewczynami nie masz i każda cie omija. :)

Gość gruba locha?
Jasny gwint - ale jesteś na bakier z ortografią. Może lepiej zacznij na lekcjach uważać? A może twój mały chudy móżdżek nie jest w stanie przyswajać wiedzy i stąd te błędy, koszmarne słownictwo i to totalne uprzedzenie do ludzi grubszych niż patyk? Oj, ciaśniutki umyślik, ciaśniutki.