Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vyubinomzalamany

przyplatala się do mnie gruba dziewczyna

Polecane posty

Gość lola 22
jenny też taki nieuk jak ty? to lepiej, żeby mówiła, nie pisała.

Gość gruba locha?
Na kafeterii pokutuje stwierdzenie, że ludzie opluwają innych ludzi, bo sami mają potworne kompleksy. W ten - ohydny zresztą- sposób dowartościowują się. Chciałbyś o tym porozmawiać? Zapraszam na kozetkę chłopczyku:))

a macie jakies problemy? :D ja mam tylko ją!! jako problem! nie nawidze grubych loch i sie nimi brzydze. brzydze sie nawet ich dotknąć, są miekkie i oblesne...

Gość kametka
Podejdz do niej i zapytaj sie "i co sie tak usmiechasz chcesz zeby cei zerznac? tak? No powiedz konkretnie:D"

nie dotyka jeszcze :O chyba bym zygnal gdy by mnie dotknela :O ale kiedy mnie widzi mowi czesc i sie usmiecha :O glupi jbany salceson locha niedoruchana sobie nie wiem co mysli na temat mojej osoby :O

Gość kametka
może podnieca ja to jak sie irytujesz:P

Gość gruba locha?
A ja wiem co ona myśli na temat twojej osoby - myśli to samo co my:)) I uśmiecha się do twojej osoby i mówi twojej osobie "cześć" bo to wesoła i pozbawiona kompleksów dziewczyna:))

mowi czesc bo sie, gruba losze wydaje, ze bede moze ją chcial. nie dotknalbym jej koncem buta nawet i jak kiedys jej z buta zajebie w ten otluszczony ryj i drugie podgardle to, sie tylko nogami przekreci od tylu i przestanie sobie pozwalac :D:D:D:D hahahah :D:D:D

Gość Lokkkkak
Gorzej jak ją wkurzysz możesz czasem siłą jej mięśni dostać wpierdol taki że cała swora idiotów twego pokroju będzie ryczeć ze śmiechu. Bo półgłówki tak mają no cóż szkoda tylko że większość lasek jest na tyle tępa że nawet z półgłówkiem zaliczą wyrko.

zadzwonilem do niej i jak odebrala to plakala i powiedziala, zebym dal jej spokoj :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hahahah locha da mi spokoj, sadlo otluszczone moze spali od tego placzu :D:D:D:D:D