Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taki mam dylemacik

Pytanie o uczucia ex

Polecane posty

Pytanie do tych, którzy kiedyś z kimś byli, potem te drogi się rozeszły, pojawił się ktoś inny, jest inny związek - czy zastanawiacie się czasem, co myślą o Was Wasi/Wasze ex? Czy coś jeszcze do Was czują itp?

no przeszłość, ale nie ma ani odrobiny ciekawości? ;) zwłaszcza jak się gdzieś spotka tą osobę? ;)

nie interesuje mnie to na tyle, żeby sobie zaprzątać głowę. Jak spotkam, jak zamienimy dwa słowa, to może zapytam, z grzeczności... Nie myślę.

Gość on ma cie w dupie
dyma lepsza laske od ciebie a nie zaprzata sobie glowy pierdolami

kiedy to nie chodzi o żadnego "onego" tylko właśnie o mnie... bo ja się czasem zastanawiam, no i ciekawi mnie czy tylko ja tak mam ;)

Gość on ma cie w dupie
tzn tylko tyle ze dalej do niego cie ciagnie 🖐️

no właśnie nie... po prostu rozstaliśmy się w dość nieprzyjemnych okolicznościach, no i nie tak dawno go spotkałam i ot tak mi przyszło do głowy, co też on teraz może sobie myśleć o mnie. Nie chciałabym żadnego powrotu, ani nic, czysta ciekawość. Heh chyba jestem nietypowa w takim razie skoro tylko ja tak mam ;)

Gość on ma cie w dupie
zadna nietypowa tylko jeszcze sobie nie uswiadomilas ze dalej lecisz na niego. Zadnego czlowieka nie interesuje co sobie mysli o nim ex

no jak żadnego jak ja jestem człowiekiem :P I nie, nic sobie nie "nie uświadomiłam" bo nie chcę żadnego powrotu ani nic. Z mojej strony nic już nie ma. Z wyjątkiem zwykłej ciekawości :P

Gość noszzzzz
'Pytanie do tych, którzy kiedyś z kimś byli, potem te drogi się rozeszły, pojawił się ktoś inny, jest inny związek - czy zastanawiacie się czasem, co myślą o Was Wasi/Wasze ex? Czy coś jeszcze do Was czują itp?" jezeli nawet cos mysla to chyba niezbyt dobrze