Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika Cebulowska 46

Moje oceny szkolne na półrocze i dygresja czytajcie

Polecane posty

Więc tak jestem już w klasie maturalnej, wiadomo próbne matury wiele nauki dodatkowe zajęcia, a nauczyciele są normalnie tak wkurzający ze nie wyrabiam, po prostu już nawet nie mogę całymi lekcjami dyskutować z koleżankami w ostatnim rzędzie :( Najgorsza jest szmata od francuskiego cały czas się z nią awanturuję nienawidzi mnie z całego serca, no trudno najlepsze ze ona mi z ocen 2 ; 3 ; 3 ; 4 ; 4 chciała dać dopuszczający na półrocze :( No cóż tak to już jest oceny 1. Religia - na półrocze 5 2. Język polski - na półrocze 4 3. Historia - na półrocze 3 4. Język angielski - na półrocze 3 5. Język francuski - na półrocze 3 6. Chemia - na półrocze 4 7. Biologia - na półrocze 5 8. Geografia - na półrocze 4 9. Fizyka - na półrocze 4 10. Matematyka - na półrocze 5 11. WOS - na półrocze 3 12. Język łaciński - na półrocze 4 13. WF - na półrocze 6 14. PO - na półrocze 4 wiem trochę słabo ale mówi się trudno na maturze mam ustny polski i angielski rozszerzony, pisemne polski podstawowy i rozszerzony, pisemny angielski podstawowy i rozszerzony, pisemna matematyka podstawowy, pisemna łacina rozszerzony, pisemna chemia podstawowy

Gość kalafiorek. . .
ja, w klasie maturalne,j tak dobrych ocen nie miałam, a dziś jestem już na magisterce i prace też mam

Gość trghdgre
I czego Ty do cholery chcesz? Żebyśmy Ci mowili jakie to mam dobre oceny? A Ty dalej bedziesz sie upierac ze są słabe (udawana skromność). Nie wkurzaj ludzi. Idz sie uczyc.

Gość efewfwef
dygresja? skad ta ocena 4 z polskiego to nie wiem... :O

Gość ajadmjtwmj
i po co ci lacina? Fajnie jest sie jej uczyc, sama mialam 5 ale nie rozumiem dlaczego zdajesz mature z laciny?

mam aż cztery oceny dostateczne a wy mówicie że to dobre oceny ? jestem w szoku ten temat nie powstał z uwagi żebym się przechwalała tylko po to abym się wyżaliła jak mi smutno z tego względu

Gość świetnie, a teraz idź napić
się soku jabłkowego, popraw okulary i zapierdalaj do książek 🖐️

ponieważ chce iść na filologie klasyczną uwielbiam antyk i chciałabym zostać nauczycielką tego pięknego przedmiotu, dlatego też właśnie zdaje rozszerzony angielski i polski one też są potrzebne. Dawniej chciałam być dentystką ale boje się ze nie dam sobie rady z rozszerzonymi chemią i biologią :(

Gość masz racje zgadzam sie z toba
no prosze chce byc nauczycielka :) jeszcze lepiej. dla jasnosci jezeli chcesz uczyc polskiego to nie licza ci angola

Gość stella23
a gdzie ta dygresja??:o

Gość efewfwef
dziewczynko zajrzyj do slownika i sprawdz, co oznacza słowo "dygresja" a pozniej napisz nam, jaki popelnilas w temacie blad 🖐️

dygresja to wtrącenie wątku panny od francuskiego, z tytułu przecież wynika ze będę pisała o ocenach a nie o niej wybaczcie ale mam pozytywistyczną duszę i dla mnie nawet minimalne odejście od tematu to dygresja

Gość masz racje zgadzam sie z toba
żenua :o i dlatego jestem za aborcja

Gość ajadmjtwmj
przemysl to i pomysl przede wszystkim o swojej przyszlosci. Hobby moze cie zgubic. Anglistow jest 10 w szkole sredniej a jezeli chodzi o nauczyciela laciny to jest 1 na 3 szkoly! I jeden etacik... Ja koncze filologie ang, nie wybieram sie do szkoly tylko do firmy. Oczywiscie nie ograniczam sie do ang i bede kontynowala moja nauke.

Gość efewfwef
nie zgodze sie bo mowiac o lekcjach wcale nie odchodzisz od tematu szkoly i ocen

ja wiem że oceny mam do niczego ale wierzę w swoje marzenia chce uczyć łaciny, chce przekładać na język polski piękne teksty antyczne, obecnie tłumaczę z polskiego na łacinę powieść Rodzina Połanieckich Henryka Sienkiewicza oraz powieść Marta autorstwa Elizy Orzeszkowej, wiem że 4 dst to bardzo źle wiem że może nie umiem się zachować w szkole ale chce robić to co kocham i kochałam całe życie

Slabiutko dziewczyno Jak Ty chcesz zdać maturę?:P A tak serio masz srednie oceny Nie jest źle Ja miałam lepsze:DAle ja byłam maksymalnie nastawiona na nukę Nigdy nie miałam średniej poniżej 5 KUJON byłam jak to się mówi;)

Gość mama_mikołąjka
jak to są kiepskie oceny to może c pokaże moje świadectwo z ostatniej klasy??

nie załamujcie mnie ja wiem że to tragedia jestem targana tak wielkimi negatywnymi emocjami a Kingusia_124 kiedyś jak założyłam temat co mi skasowali stwierdziła ze jestem idiotką z takimi ocenami i dała mi bardzo długi wywód że jestem beznadziejna :(

Gość gosc.0
Bo jesteś beznadziejna;p jak dostalajesz pale to beczysz czy nie ?

Gość efewfwef
nie ma to jak opierac swoje poczucie wlasnej wartosci na jakichs projektach z kafe :O rzeczywiscie jestes glupia :D

Gość gosc.0
to jak pyskujesz to się nie dziw skąd ta dygresja