Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kri$zzzna

Nadal rozpamiętuje baaardzo dawną znajomość :(

Polecane posty

Gość Kri$zzzna

W wieku 14 lat miałam pierwszego chłopaka i bardzo się w nim zadurzyłam. Nasze "chodzenie" trwało chyba 5 miesięcy. To była moja pierwsza miłość i... jakoś tego nie wspominam. Za to wspominam późniejszego chlopaka- Tomka, miałam go w wieku 16 lat i przez 4 miesiące. Po Tomku mialam chyba ze 3, obecnie mam 25 lat i nadal ROZPAMIĘTUJĘ Tomka :( Nie byl pierwszą miłością, nawet się w nim nie zakochałam, rzucil mnie w dość podly sposób (po prostu na jednej z dyskotek, na które poszliśmy razem podszedł do kolezanki i zaczął się z nią całować!)... A na nadal wchodzę na jego facebooka (wcześniej na fotkę i nk)... Mam faceta, z którym planuję już się zaręczyć, a nie ma tygodnia żebym nie wlazła na fb tamtego... Nie wiem dlaczego! :( Sama siebie nie rozumiem.

Gość zxcvmnbv
sama się nakręcasz :P ,ożesz zapomnieć o frajerze i żyć przyszłością a nie karmić się bezowocnymi wspomnieniami

Gość Kri$zzzna
Wiem i probuję. Tomek byl facetem z którym wiążą się dawne imprezy... 3 razy w tygodniu jeździliśmy się bawić i może dlatego... Z żadnym innym tak nie zaszalałam.

Gość anna - miałam to samo
jestem z patologicznej rodziny u mnie patologia siegneła zenitu :O cud ze wogole jakis chłopak mnie chciał na dłuzej niz tylko na chwilke :o

Gość zxcvmnbv
to może lepiej najpierw się wyszalej a małżenstwo odłóż na później - po co się rozwodzić... ;)

"Nie byl pierwszą miłością, nawet się w nim nie zakochałam, rzucil mnie w dość podly sposób (po prostu na jednej z dyskotek, na które poszliśmy razem podszedł do kolezanki i zaczął się z nią całować!)..." a pozniej sie dziwia ze my sie sukami robimy :o

"Po Tomku mialam chyba ze 3, obecnie mam 25 lat i nadal ROZPAMIĘTUJĘ Tomka" ja po tej jebanej kafeteri rozpamietuje juz wszystkich i lecze sie z deprechy

Gość Kri$zzzna
Wyszaleć? Znalazlam idealnego faceta! Tylko... kiedyś miało się te 16 lat, kombinowalo jak kupić alkohol, jechało się jakimś komarkiem przez pola, oczywiście pod wpływem %%, tańczyło po samochodach... malowało po bramach... nie chodzi mi o to, żeby wskoczyć komuś do łózka. Anno- niestety, faceci sa podli. Rzadko można znaleźć "Normalny" egzemplarz ;(

wszyscy mnie kochaja ja nie kocham nikogo

Widać, że pochodzi z patologii to co się dziwić. Jakieś imprezy i lizania. Dla nich to norma. A później kończą w rynsztoku.

"trzeba z żywymi naprzód iść, po życie sięgać nowe" Musisz się odciąć od przeszłość, zapomnieć o jego fb, bo dopóki będziesz do niej wracać, to nigdy się od niego nie uwolnisz.

"trzeba z żywymi naprzód iść, po życie sięgać nowe" Musisz się odciąć od przeszłość, zapomnieć o jego fb, bo dopóki będziesz do niej wracać, to nigdy się od niego nie uwolnisz.

ale wielu wspominam równiez bardzo miło jeden zajebiscie całował , drugi cudownie piersci piescił a jescze inny był mistrzem w paru innych rzeczach :)

młodosc ma swoje prawa w młodosci robi si rózn dziwne rzeczy pozniej czlowiek stopuje i sie statkuje z kims fanym