Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany66666666666666666666

Magia w miłości - prośba o pomoc

Polecane posty

Witam, W sierpniu rozstałem się z osobą, na której bardzo mi zalezało. Sądziłem, że to zauroczenie, ale ja dalej myślę i jest dla mnie najważniejsza na świecie. Nigdy nie cierpiałem po żadnym rozstaniu tak bardzo. Opisywanie jednak całej historii publicznie jest niezasadne i nieodpowiedzialne, dlatego przejdę od razu do meritum. Korzystałem z pomocy 4 wróżek. Wydałem masę pieniędzy. Po interwencji jednej z nich nastąpił krótki przełom, bowiem zachowanie tej osoby polegało i polega nadal na tym: że gdy mnie zobaczy, to zachowuje się bardzo nienaturalnie, zaczyna się śmiać i ucieka... Taki schemat powtarza się zawsze gdy mnie widzi. Wtedy jednak po rzekomym uroku - na krótki okres czasu zaczęliśmy rozmawiać, bardzo ozięble, później coraz bliżej jednak wszystko nagle wróciło do punktu wyjścia - nie wiem czy to przez urok czy moja autosugestia, nie mniej - później okazało się, że każda z nich jest szarlatanką i oszustką a z magią nie miały nic wspólnego - wszystkie idealnie potrafiły klamać, a każda z nich miała opracowany własny schemat. Mam wrażenie, że wszystkie panie ogłaszające się w internecie to jedna mafia. Jestem już załamany. Online można czytać historie bajkopisarzy i rzekome historie o odzyskanej miłości - jednak one okazują się NIEPRAWDZIWE. Nie znam żadnych wróżek, nie jestem wtajemniczony. Szukam osoby sprawdzonej, konkretnej - która pomogłaby mi odzyskać to co jest dla mnie najważniejsze. Zdaję sobie sprawę, że osoby które zajmują się tym naprawdę nie reklamują się w internecie. Może dziwnym trafem okaże się - że ten temat będzie dla kogoś wyjątkowy i pomoże... Naprawde.. Jestem z dolnego śląska. Bardzo proszę raz jeszcze o pomoc.

Gość lilianna5
Daruj sobie wróżki i magię. Paradoksalnie powinieneś odpuścić i zrobić trochę przestrzeni wokół tej relacji... Dlaczego się rozstaliście?

Gość scoobydoo
uważam ze one moga powiedziec prawde, ale nie korzystaj z ich uslug,

Gość rubin w złocie
Nie baw się ze złem, bo konsekwencje mogą być nieprzewidywalne dla Ciebie, lub Twojej rodziny. Zło skieruje się przeciw Tobie. Może nie nie dziś, za rok, ale napewno powróci z wielką siłą.

Gość scoobydoo
a gdzie autor?

Nie szukam tutaj moralnych porad bo mam ich nadto. Z całym szacunkiem, ale pisanie wszystkich szczegółów relacji tak po prostu to brak szacunku do samego siebie. Proszę o pomoc konkretną osobę, która ma pojęcie na ten temat. Osobom, które nie wnoszą nic do tego tematu uprzejmie proszę o zaprzestanie infantylnych komentarzy.

Gość scoobydoo
ale nie łatwiej z ta osobą pogadać , ze chcesz wrócić, po co pytać wróżki, zrobisz jak zechcesz

Dobro wysłane w swiat powraca. Magia nawet biała może prznieść zło jeśli źle się jej używa. Obyś nie żałował.

Ta osoba zachowuje się niedojrzale i nie da się z nią rozmawiać. Jestem świadom wszystkich konsekwencji, przyjmę je z pełną świadomością ale potrzebuję pomocy.

Gość scoobydoo
to co chesz, zeby wróżka dała jej rozum, zeby mogła z tobą gadać?

Gość rubin w złocie
autorze: jesli mój komentarz jest wg Ciebie infantylny, to poszukaj sobie w necie informacji, o tym jak się skończył dla niektórych osób kontakt z mocami diabelskimi- dla przykładu: chorobą psychiczną, rozstrojem zdrowia lub śmiercią. Rzucanie uroków to nic innego jak okultyzm i kontakt z czarną magią. Nie można nikogo zmusić do miłości, zmanipulować, wpłynąć na wolną wolę człowieka. Zło, które uczynisz drugiej osobie( bo przecież wpływając na jej wolną wolę- krzywdzisz drugą osobę)--- wróci do Ciebie z zwielokrotnioną siłą.

Rozumiem, że jest ta godzina i Wam się nudzi dlatego przyjmuję z pokorą wasze komentarze ale już nie będę się do nich odnosić. Jeżeli jest tutaj osoba, która jest w stanie mi pomóc to będę czekać. Pozdrawiam.

Gość scoobydoo
tam gdzie mieszkasz moze ktos bedzie , a jak nie, to w miescie gdzies blisko ciebie moze kogos znajdziesz

Gość scoobydoo
chodzi mi o wróżkę

Napisałem, że jestem z dolnego śląską. Nie znam nikogo, a osoby która się reklamują to szarlatani i z pomocą nie mają NIC wspólnego. Jedynie na okradaniu.

Gość scoobydoo
też z tamtąd jestem :)

Gość scullyyy
Żadne wróżby ani czary nie maja nic wspólnego z milością. A to co sie dzieje po wizytach u róznej maści wróżbitów, pozornie sprawdzajace się przepowiednie to sila naszego umyslu. Tak bardzo chcemy wierzyć.... Uwierz w siebie. Odezwij się do tej kobiety i daj sobie spokoj z szarlatanami. Powodzenia

ja CIi powroze za 50zl a urok rzuce za 2dychy :) a powaznie nie wiem czego oczekujesz?super uczciwej osoby ktora Ci poswiadczy ze zna sie na magii i Ci pomoze?Nikt Ci nie pomoze a naciagac bedzie ! wez przestan wierzyc w jakies wrozki albo pogadaj z ta byla i sie dogadajcie albo znajdz sobie nowa dziewczyne i nie obrazaj sie ze ludzie Ci takie rzeczy wypisuja .Wydrukuj sobie wszystkie odpowiedzi i przeczytaj za pol roku,wtedy moze dotrze do Ciebie ze teraz glupoty wypisujesz Powodzenia

Gość rubin w złocie
Podstawowa recz: miłość to pragnienie dobra drugiej osoby. Ty nie pragniesz dobra tej kobiety, tylko chcesz ją zdobyć, nawet kosztem jej samej. Pragnienie drugiej osoby dla siebie, bez względu na środki, nie jest miłością. Zaślepiony pragnieniem nie widzisz różnicy. A może ona Cię nie kocha i nie chce z Tobą być?

Od momentu rozstania każdego dnia myślę, mam w sobie straszną pustkę. To jest nie do opisania. Nie życzę nikomu takiego stanu - i to przez tyle miesięcy. Sam się sobie dziwię i teraz wiem co to znaczy "miłość". Wszystkie wróżki po pewnym czasie kazały mi się odzywać, ale ja nie potrafię się więcej narzucać. Bardzo szanuję tę osobę i chcę jak najlepiej, dlatego potrzebuję pomocy niekonwencjonalnej - i owszem, liczę- że gdzieś jest uczciwa osoba, która zechce mi pomóc. Pozdrawiam.

Gość +++++++++
To nie jest uczciwe wobec tej dziewczyny. Skro Ci na niej zalezy to nie mozesz jej tak krzywdzić przecież :O

Gość do załamanego
Magia i wróżki nic tu nie pomogą. Proponuję Ci bardzo skutczną nowennę do św. Rity :) Odmów ją i czekaj cierpliwie, jeśli nie pomoże zacznij kolejny raz, to 3 razy włącznie. Nadal czekaj i nic nie rób :) Powodzenia.

Pomimo tego dalej proszę osobę - jeżeli ktokolwiek ma jakiś kontakt do kompetetnej wrózki/okultysty który potrafi pomóc a nie jest bajkopisarzem proszę o namiary. Mogę pojechać nawet osobiście.

Gość truskaweczka mała
Spróbuj u niej, ale czy się zgodzi? Nie wiem :) wiedzma_z_tarotem@o2.pl

TRUSKAWECZKA Strasznie jest to wątpliwy kontakt, ale napisać nie zaszkodzi.

Gość i po co Ci to:(
Na Twoim miejscu wolalabym z Nią porozmawiac niz uciekac sie do takich niekonwencjonalnych sposobow,Piszesz ze szanujesz ja a wcale tak nie jest.Postepujesz iracjonalnie. Ja pikole FACECI :)