Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mememejjj

Jakie zakupy noworoczne zrobiłyście dziewczyny? Ubrania, kosmetki, itp..

Polecane posty

kurteczka biała w C&A (dzisiaj) rajstopy czarne kryjące pończochy samonośne sukienka (sweter) torba czarna duża szpilki czarne

spodnie w Stradivariusie z 200zł na 100zł sweterek w perełki z Mogito ze 100 na 80. błyszczyk jakiś z Super-pharm tani dorwałam, puder z 25 na 16 :O

Gość URSZULA AA
Majtki:P

zafundwalam sobie peeling kawitacyjny farbowanie wlosow ide do oubu wiec dzinsy kozaki i tunika

w reserved kupilam: botki 129 zl przecenione z 299 sweterek obszyty perelkami 89 (bez promocji) 3 pary majtek, kazde za 9,90 czapka dla meza 29,90 w top secret kupilam: kurtke 145 sweter 39,90 spodnice 69,90 bluzka 19,90 czapka 39,90 sukienka 99,90 w bieliznianym kupilam: rajstopy czarne grube 10,90 zwykle cieliste 9,90 czarne we wzory 29,90 kosmetyki mam zawsze kupione w zapasie, wiec w nic nie wydalam :) ale to i tak za duzo, wiec od stycznia OSZCZEDNOSCI :) p.s. maz uszczesliwil mnie jeszcze portfelem (od rylki za prawie 200 zl) i dobrze zrobil, bo gdyby mi go nie kupil to doszedlby jeszcze jeden wydatek wiecej :O

no i jeszcze w inglocie kupilam hurtem 3 opakowania bibulek matujacych i sztuczne rzesy :) no i blyszczyk na promocji w rossmannie, maybelline - to na szczescie juz wszystko!

Gość cfghvbjklmljvcdszs
marcin, sam sie w tylek pocaluj :)

Gość miedzynarodowka 32666666666666
kozaki rude.. 535, kurtka zaet 300,sukienka za 300 rajstopki puder, perfumy,

Gość cfghvbjklmljvcdszs
kurcze, wy tak dziewczyny pamietacie, co ile kosztowalo dokladnie? ja nigdy nie wiem ile wydalam, jakies wieksze rzeczy to moze i tak , ale rajstopy i blyszczyki?/

podajecie ceny więc ja tez podam:D kurteczka 99.00 rajstopy 25.90 pończochy 19.90 sukienka sweter 80.00 torba 30.00 :p szpilki 89.00

Nowy Rok to se będzie jutro :P Na sylwestra kieckę kupiłam, skoro lecą ceny to za 361zł, oraz rajstopy za jedyne 8,30zł :)

Gość miedzynarodowka 32
219 co za puder za ta cene przesada mloda buzia az takich cudow nie potrzebuje

Gość do12sk
fajny ten sweterek z MOHITO ZNAM GO - )