Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffsnvsfvckk

Żadnych planow na jutro..

Polecane posty

Gość ffsnvsfvckk

chyba się ładnie ubiorę,pomaluję i bede oglądała tv albo coś :o Boje sie bo wiem jak bedzie.Z drugiej strony moglabym isc do klubu ale nienawidze tego typu 'rozrywek' :( Najgorsze że każdy ma jakieś plany i w takich momentach tylko potrafia pytać co robię,zamiast wymyslic zebysmy razem go spedzili.Widze wlasnie jakich mam znajomych w takich momentach no ale nic. W poniedzialek powrot do tych falszywych ludzi, popoludniu wywiadowka, i wpierdol od ojca zapewne, jezu mam dosc.Chyba sie zabije :(

Gość ffsnvsfvckk
:(

Gość ffsnvsfvckk
halo:(

Gość o jaaaa
a nie myslalas o wyjezdzie gdzie???

Gość ffsnvsfvckk
nie mam gdzie:o kurcze, nie wiem co robić...

Gość o jaaaa
taa samotny sylwester to powod do zabicia sie :D zaaajebiste masz problemy i wywiadowka hahah ja pieppprze gdyby moj stary choc raz poszedl do mnie na wywiadowke heheh swiat byl by piekniejszy

Gość Testo
Wez przestan sie zadreczac. Pewnie wiekszosc ludzi spedza sylwka samotnie tylko dookoloa rozchodzi sie taka falszywa aura, ze kazdy sie kurwa spotyka i dobrze bawi. Huja prawda.

Gość masz racje zgadzam sie z toba
szkola to najgorsze miejsce .

Gość ffsnvsfvckk
nie ale skupia sie na to wiele rzeczy, ja pierdole, bedzie przejebane moj ojciec ogolnie pracuje za granica ale teraz przyjechal, on uwielbia sie awanturowac, przejrzy wszystko,dowie sie, na swoj glupi mozdzek zinterpretuje jak mu pasuje , jak dobrze ze niedlugo wyjezdza... pozatym widac ze znajomych nie mam skoro wszyscy wokol sobie imprezki robia tylko ja jestem pomijana... chcialabym z kims ten wieczor spedzic a nie z nimi...

W każdym większym mieście jest organizowany sylwester. Obdzwoń znajomych i dowiedz się, kto jeszcze w domu zostaje i idźcie razem. Ja też zostaję w domu, ale tylko dlatego, że nie lubię dużych imprez.

Gość Testo
Napisala jeleniu, ze nie ma znajomych :D

"Widze wlasnie jakich mam znajomych w takich momentach " Ja przeczytałem coś innego....

Gość ffsnvsfvckk
Lomu,a domówki lubisz? znajomych niby mam, ale jacy to znajomi

znam ten ból.. wszyscy cie kochaj a jak co do czego.. gdzie idziesz?? nie zaproponują nie zapytają... jak dzisiaj kumpela zapytała sie gdzie ide powidziałm ze siedze w domu odp. jak to!!?? co mniałam jej powiedziec ze zapomniałaś mnie zapisać na imnreze czy zapytać nawet!! jak sie nie ma partnera to zostaje sie z tyłu bo lepiej takiej nie brać....

Domówki lubię. Nie zwalaj wszystkiego na znajomych. Nie możesz oczekiwać, że wszyscy będą Cię zapraszać. Z iloma osobami rozmawiałaś o planach na sylwestra? Może jest ktoś, kto tak, jak Ty czeka na zaproszenie :)

Gość trghdgre
Ja jutro do pracy.... jeszcze lepiej. Guowa do góry :D

Gość zamień sie ja moge iść
za Ciebie do pracy :P już nie moge wytrzymać w domy przez to wolne :O

nie zwalam wszystkiego... jak organizować impreze to wszyscy ida!! to spoko ale co do czego jak już wieksza organizacja i plany to zostajesz sam w domu... ale bedzie polsat i dwójka w telewizji może na plac sie pódzie samemu to samenu ale...

Gość trghdgre
no mnie tez trafia przez to wolne, ale wole sie obijac niz w szkole wkurzac :D a tak to zarobie troche, w towarzystwie ekscentrycznej szefowej ;/

Gość Testo
Ah polaczki zycie to nie bajka. Trzeba cos z siebie dac zeby wziac.