Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwone plamy

Czerwone przesuszenia na skórze

Polecane posty

Gość Czerwone plamy

Od paru dni mam pa policzkach czerwone plamy z delikatnie łuszczącą się skórą, które nieprzyjemnie pieką gdy się ich dotyka. Próbowałam stosować różne metody nawilżania, ale pomagały dosłownie na jakąś godzinę i czasem powodowały pieczenie. Początkowo podejrzewałam że mogą być to zmiany alergiczne ale stosowanie leków antyhistaminowych nie przynosi żadnych skutków. Bardzo się tym martwię i nie mam pojęcia czym mogło by to być spowodowane (może być to zmiana wody? w ostatnim czasie przyleciałam z anglii, potem wyjechalam do niemiec, gdzie ten problem się zaczął, ale po powrocie nie ma żadnych zmian :S) Nie mam pojęcia co robić! Miała któraś z was taką sytuację? Jak sobie poradziłyście? Błagam, pomóżcie!

Gość Czerwone plamy
Błagam o jakąś odpowiedź, strasznie źle się przez to czuję, nawet położenie głowy na poduszcze staje się nieprzyjemne. Proszę was!

Gość to się nazywa......
....konflikt rozłąki Przez te wyjazdy rozstałaś się z kimś... i tak sie to przekłada na stan skóry, a właściwie naskórka - jest suchy i łuszczący się. Jak zacznie się regenerować to zacznie swędzieć.

Gość wstfrhyuijko,l
masz aids albo trąd

Gość lkdfhjedfhjdhgjdghjdhgkjdgw
ja mialam taka czerwona skore, bolaca, pekajaca na rekach, na kostkacg glownie zwlaszcza jak bylo zimno, ale we wrzesiu tez potrafilam miec w kocu sie okazalo, ze to by niedobor cynku.