Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakolao2

Dziewczyna uważa, że myślę tylko o seksie....

Polecane posty

Gość jakolao2

Jestem w związku z dziewczyną która kocham, na której mi bardzo zależy, o którą staram się codziennie mówiąc miłe rzeczy, robiąc niespodzianki (jak np. zabranie jej z przystanku o 5, zawiezienie do pracy dając jej śniadanie - ja musiałem wstać przed 4)...na początku związku oboje pisaliśmy sobie śmiałe smsy, a potem jakoś przestaliśmy to robić. Teraz nie mogę nawet zapytać o coś co może kojarzyć się z seksem, nie mówiąc już o nim samym...od razu się obraża. Nie muszę chyba dodawać, że na romantyczny wieczór czy wyjazd od razu reaguje stwierdzeniem, że dla mnie liczy się tylko seks. A ja naprawdę chcę móc pobyć z nią sam na sam, móc przytulić ją i powiedzieć co do niej czuję. I szczerze, nie chodzi mi o seks. Mamy plany i myślę o zaręczynach, traktuję ten związek poważnie i codziennie jej o tym mówię. Już sam nie wiem co robić, pomocy :(

A od niej dostajesz tyle samo miłości? może w niej coś się wypaliło... ? Mialam kiedys faceta, z ktorym byłam ponad 2 lata, ale jakos w ktoryms momencie stwierdzilam, ze to nie to, a poza tym od jakiegos czasu w ogole nie pociagal mnie, seks dla mnie mogl zupelnie nie istniec, az sie zastanawialam czy moze ze mna jest cos nie tak. Ale jestem teraz z innym mezczyzna i zupelnie ten problem nie istnieje, a wrecz sama najchetniej mowilabym mu takie rzeczy, pisala itd. tam po prostu z mojej strony nie było tej chemii.. Porozmawiaj z nią otwarcie, jak myslicie powaznie o zwiazku i o zareczynach to rozmowa jest bardzo wazna, zeby z różnych "cegiełek" nie stworzył się mur.. :)

Gość CRAZY CANIBALS .
co za głupie ścierwo.. takie sa własnie kobiety na poczatku sie ruchaja a potem kiedy facet chce nadal ruchac to one sie obrazaja i nie chca dawac dupy stary rzuc szmate bo bedziesz potem cierpial to nie uniknione... predzej czy pozniej cie zostawi jestem o tym przekonany w stu%- mialem doslownie identyczna sytuacje...

schowała Cię już pod pantofel , a Ty grzecznie siedzisz pod nim...masz zamiar długo być babą?

Gość tylko na chwilę......
co ja bym dała za takiego faceta jak Ty.................. :(