Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynayna

Czy wygodnie jest miec penisa?

Polecane posty

Gość Martynayna

Piszcie misiaki

Nie. Z tej przyczyny i dla wygody muzimy go wpychac w dziury: usta, cipki lub tylki. I wowczas jest wygodnie. Miedzy cycki, pod pache lub miedzy stopy tez da rade.

Gość sraka_praptaka_..
Wygodnie jest mieć penisa. W pochwie.

Gość kmael
a wygodnie mieć piersi?

Gość sraka_praptaka_..
Tak, dookoła penisa

Gość umcia umcia
pierwotnie pytanie mialo brzmiec: ''czy wygodnie jest miec psa"", tylko, ze ''eni'' sie jakos wpierdolilo w srodka :-)

Spuściłam oczęta na mą pierś nadobna i wyobrazilam sobie na ich miejscu dwa penisy...

Gość strasznie znudzony mąż
a czy wygodnie jest mieć ceepkę? Wsadź sobie w majtki kawał kiełbasy i chodź z nim 24x7. Sama się przekonasz. Jesli o mnie chodzi, to czasem wygodnie, a czasem niewygodnie. Wygodnie na przykład gdy nie muszę szukać kibla i ściągać kupy ciuchów, by się odlać na nartach. A niewygodnie, jak żona wykopie spod ziemi moje spodnie sprzed 10 lat i każe się w nie ubrać. Oj, wtedy suwak nie chce się dopiąć, bo kiełbasa przeszkadza. Wygodnie, gdy trzeba żonę na niego nadziać a niewygodnie, jak na schodach ruchomych ze stacji metra jedzie przede mną panienka w bardzo kusej spódniczce i pończochach, a żona siępyta na co siętak gapię. Wszystko zalezy od sytuacji.

Gość Martynayna
Z cyckzmi to roznie, ja nie mam za duzych wiec nie przeszkadzaja, cipka tez nie

Gość mateusz......
Penis często staje wiec wiesz jak to jest...

Gość PERYPETEUSZ
A mnie zawsze zastanawiało, czy posiadanie wystających warg sromowych nie jest niewygodne, kiedy majtki włażą między nie, jedna warga wyjdzie poza majtki (a nie daj bóg jedna wyskoczy poza bikini). Z penisem to jest tak, że dostarcza on nam skrajnie pozytywnych i skrajnie negatywnych wrażeń. Skrajnie pozytywnych wiadomo w jakich sytuacjach, natomiast skrajnie negatywne wtedy np. jak naszemu łobuzowi zechce się wyskoczyć z napletka, kiedy np. fajna laska przed nami idzie z dużymi cycami i ładną dupcią. Wtedy, jeśli nie ma jak naciągnąć skórki, jest baaaardzo nieprzyjemnie iść z takim na wierzchu żołędziem... Poza tym - wierzcie mi - fajnie jest mieć penisa.

Gość a ja:
mnie to zastanawia jakie to uczucie jak sperma z niego tryska? łaskocze was coś/miłe to jest? czujecie jak ta wilgoć wypływa?

Gość Martynayna
Ale jak biegniecie to wam penis lata jakos xD?

Gość Ł O T R
tak lata :D

Gość Ł O T R
w pełnym wzwodzie to i postronnych może porozbijać :P

Gość Martynayna
Hahaha :D

Gość Ł O T R
urwać się nie urwie :D

Gość a ja:
ale pozabijać moze:P

Gość a ja:
no to jak z tą spermą? czujecie jak wypływa?

Gość Ł O T R
własne niepoczęte :D jeśli w biegu rozsiewa :D:D:D

Gość PERYPETEUSZ
No jak sperma z niego tryska, to wtedy normalnie odpływamy - to się orgazmem zwie - wtedy nie wiemy o świecie. Jeśli chodzi o czucie w samej końcówce cewki, to podobne, jak przy sikaniu - coś wypływa, natomiast całokształt - te silne skurcze prostaty, cewki są bardzo przyjemne i przypuszczam, że podobne do Waszego orgazmu łechtaczkowego - baaaardzo przyjemne.

Gość a ja:
lubicie tryskać na buźki swoich kobietek? co mężczyźni w tym widzą? mój mąż dostaje histerii na tym punkcie:P Uwielbia to:P :P :P

Gość PERYPETEUSZ
Pewnie, że czujemy, że wypływa - czuć taką fajną pompkę - nasienie tłoczone jest partiami - najpierw się zbiera w okolicach prostaty, żeby później wystrzelić z ogromną siłą w partnerkę (albo do sedesu). Tuż przed wystrzałem czuć, jakbyśmy mieli za chwilę eksplodować - w pozytywnym tego słowa znaczeniu.

Gość Ł O T R
ja nie lubię :(

Gość PERYPETEUSZ
No na ładną buźkę bardzo przyjemnie - przyjemność pewnie wynika ze świadomości bliskiego kontaktu naszego nasienia z pięknem jakim jest cipka, buzia, czy tyłek. Pewnie bardzo nieprzyjemnie tryskałoby się np. na psią kupę ;)

Gość Martynayna
Czasami sobie mysle, ze chcialabym miec penisa :) tak, zeby zobaczyc jak to jest

Gość a ja:
dziękuję za odpowiedzi panowie. Buzi:* :P

Gość Buka
A mi się wydaje, że niewygodnie, tak na co dzień. Chodzić z czymś takim nieskładnym - be. A czemu żaden facet się nie spytał, czy kobiecie z podpaską wygodnie? :P

Gość PERYPETEUSZ
Ale to chyba normalne - czasem też sobie myślałem, że chciałbym mieć pochwę, żeby zobaczyć jak to jest cobie coś tam wkładać, czy jak to jest nie mieć nic w spodniach... Czy można sobie coś tam włożyć i chodzić na przykład cały dzień i podniecać się tym, że coś tam jest i Was drażni... Czy wkładając coś przyjemność czerpiecie z tego ocierania suwania penisa, czy z samej obecności. Jak to jest mieć cycki - czy ich masaż powoduje przyjemność... Napiszcie teraz może trochę jak te sprawy u Was wyglądają.