Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnabylam

czuje niesmak .

Polecane posty

Gość naiwnabylam

to ja tak po krotce dowiedziałam się z portalu społecznościowego , iż mój małżonek ma kochankę ,,,,znaczy jak tłumaczył to tylko koleżanka z którą się regularnie spotyka dodam ze owa pani afiszuje się poprzez wstawianie zdjęć z moim jeszcze mężem , ,,, zresztą znają się od wielu lat tak się później dowiedziałam , głupia ślepa ja , NO I ZE POMOGŁA MU w wielu rzeczach nie to co ja , na moje pytanie ze zaniedbuje dzieci i nie loży na utrzymanie tylko na owa panią ,, odpowiedział ona płaci hahaaa . teraz się z tego śmieje .O TOZ NAPISAŁAM DO TEJ małolaty I w odpowiedzi otrzymałam ,, tekst ze jestem bezwstydna wtykając nos w nie swoje sprawy ,pani młodsza o 10 lat od męża jest , własnie wyprowadził się z domu ślad po nim zaginał ,owa p mi napisała żebym przestała się ośmieszać i ze ona na forum mnie za przykład natrętnej baby podała , wiec jestem ,, dodam ze ukrywany romans lat dwa trwa ,nie mamy jeszcze rozwodu a mąż ze swoja p obnosi się po rodzinie .a ja jestem tu żeby sobie milo pogawędzić o zaistniałej sytuacji ,,tyle ze już bez emocji .

Gość tez jestemm
czyjąs kochanką,ale jak przegladaj jego NK to mi przykro.....ma rodzine zone dziecko

Gość miejscowy blokers
ja tez czuje niesmak. cebulowe czipsy popilem kawa

Gość coctail zone
szczena opada... Powiedz jeszcze jak rodzina reaguje na jego nową panią? A jak odnosi się do Ciebie?

Gość naiwnabylam
niestety teraz czekaj aż ci się odbije ,proponuje jeszcze kiszonego

Gość naiwnabylam
o reakcje pytasz ,,,,ano wiesz szok ogólny owa p pewna siebie mimo ze dostała od teściowej kilka slow ,,dalej się wprasza ,

Gość naiwnabylam
mnie obraza ,,o dzieciach zapomniał powiedział ze bym zmądrzała

Gość coctail zone
Wiesz co, straszne to jest co piszesz. Żyjesz z kimś, wydaje Ci się, że dobrze tę osobę znasz... A w takich sytuacjach człowiek przeciera oczy ze zdumienia i niedowierza. Fajnie, że teraz piszesz to bez emocji, ale mogę sobie tylko wyobrazić ile to wszystko musiało Cię kosztować. Tak czy inaczej już niedługo nowy rok, Ty zaczynasz nowe życie, więc życzę Ci, abyś znalazła swoje szczęście 🌼

Gość coctail zone
chwalisz się czy żalisz? :o

Gość bim bom za 5 dwunasta
next000 ciesz się mała szybko :classic_cool:, w dzisiejszych czasach jak sama widzisz bycie zoną to tylko epizod w życiorycie :D

Gość naiwnabylam
coctail zone najgorsze jest to ze dawałam mu szanse dwa razy ,, zostawiłam dla niego wszystko i wyjechałam z nim ,,i co ,,,ale masz racje czekam do jutra i od nowego roku zaczynam żyć,mam dla kogo ... dzieci

Gość naiwnabylam
bim bom za 5 dwunasta no i się ciesze choć przyznam ze łzami do uśmiechu szlam

Gość tez jestemm
mimo ,.ze jestwem kochanka nie chcialabym zostac żoną tego Pana,skoro zdradza tamtą to dlaczego nie mnie?

Narazie jest ok. a co życie przyniesie tego nikt nie wie ... jedno wiem warto było przejść "swoje męki" aby dojść do tego co teraz mam ;)

tez jestemm... niezłe pytanie :classic_cool:

Gość naiwnabylam
tez jestemm bo widzisz ja tej pani napisałam jaki jest ów pan ,,,ale skoro ona zakochana,,,, cóż ,,, zresztą gdyby mi ktoś tak napisał o ile bym szczęśliwsza była i przestrzegł

Niech nikt się nie poczuje urażony ale jak para dobrana jest w łóżku to rzadko, który facet szuka przygód z inną.

Gość coctail zone
Żyj też dla siebie, dzieci to tylko połowa naszego życia. A w jakim są wieku? Przykre, że o nich zapomniał... Pewnie to wpływ tej jego nowej dziuni... A zdrada, to chyba jakaś część charakteru, ja na jej miejscu bym się za bardzo nie cieszyła z takiego faceta z odzysku. Nie miał sumienia zostawić Ciebie dla niej, może nie mieć zostawić jej dla innej. Life is brutal :)

Gość naiwnabylam
next000 uwierz ze dobrana była ,,,i nie tylko w łózko inne miejsca tez .

Gość tez jestemm
wiesz ja mam bardzo dziwny charakter ,dawno juz pozbylam sie emocji za dzuo w zyciu cierpienia zaznalam.Mam meza i synka.Nie jestem szczesliwa.Niewiem czy ten moj "M" ma szczesliwe zycie z zona i dzieckiem ale ja czuje jakbym jej cos zabierala, jednoczesnie czuje do niego taki pociag ,ze nie moge sie oprzec

Gość naiwnabylam
coctail zone własnie dzięki temu ze zaczęłam z ludźmi rozmawiać ,,, teraz żyje syn już nastolatek córka już tez 9 latek ma .Wspaniale dzieci

Gość naiwnabylam
tez jestemm bo widzisz zależy jak zona przedstawiona prze owego pana była ,,,, w moim przypadku zamiast powiedzieć ze ma kogoś,,,,, wykrzyczał mi z dnia na dzień ze zmarnowałam mu Zycie ,,,i wiele slow które zakopałam już .

Gość coctail zone
Nie wątpię, że takie są. W końcu mają świetną mamę. A są już w takim wieku, że właściwie chyba nie trzeba nic im tłumaczyć, same widzą i słyszą. No nic, na mnie już pora. To jeszcze raz, wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku :) Uśmiech na twarz, cycki w górę i idź podbijać świat. Pokaż tej kanalii co stracił! :)

Gość tez jestemm
nie rozmawiamy o ziwazkach liczy sie tylko tu i teraz nie chcialabym byc w twojej sytuacji,ale jezeli dowiedzialabym sie ,ze moj obecny maz mnie zdradza to wisi mi to-za przeproszeniem ,na chwile obecna lacza nas tylko wspolne dlugi

Gość naiwnabylam
coctail zone to najmilsze słowa dziś napisane w moja stronę ,, dziękuję ,,, milej soboty życząc

Gość naiwnabylam
tez jestemm ,,,najgorsze to zawieszenie ,,najpierw mnie straszył rozwodem ze mi dzieci zabierze ,,,itd ,,a teraz na moje pytania o rozwód cisza,,i jedno zdanie nie mogę przeżyć ze jeszcze jesteś moja zona.

[zgłoś do usunięcia] next000 Niech nikt się nie poczuje urażony ale jak para dobrana jest w łóżku to rzadko, który facet szuka przygód z inną. Rozumiem, że twój najwiekszy atut to dupa, ale mało jeszcze wiesz o zyciu dziewczyno :D

Gość naiwnabylam
zadziwiająco jest to ze wszystkie te panie dwudziestu paro letnie takie mądrości uskuteczniaj i lepiej znają życie myślą ze złapały pana boga ,,,tyle ze ten czar pryśnie ,,,,, chodzi o to ze żałosne jest to wszystko ...oj żałosne ze są zakochane ,,,one może tak ów pan niekoniecznie .,gdyby tak było już dawno założył by sprawę o rozwód ,,,nie utrudniam , dzielić nie mamy co ,,,wiec .