Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irrrrrrrrrrrrrrrr64646464

Czy to normalne ze w wieku 24 lat nie bylo sie w zadnym zwiazku?

Polecane posty

Gość irrrrrrrrrrrrrrrr64646464

czy jestem nienormalna?

Gość kromka bez masła
Czy jesteś nienormalna to nie wiem. Na pewno nie mieć jeszcze nikogo w wieku 24 NIE JEST normalne.

Gość irrrrrrrrrrrr64666
Czemu?

Gość parasolka24
ja tez nie mialam. nie mysl o sobie jak wybrakowanej, dziewczyno. jaki jest powod Twojej samotnosci?uiekasz, nie ma chetnych, wybrzydzasz?

Gość normalne - ja nie miałam
tak mniej więcej do wieku 24-25 (już nie pamiętam dokładnie). Ale za to potem jak zaczęłam :-D to ho! ho!

Gość hienka z okienka
Szczerze to dla mnie tak;/

Gość hienka z okienka
w wieku 25 lat to juz niektorzy ślub biorą:P:P

Gość irrrrrrrrrrrr64666
dla mnie 24/25 lat i brac slub to nie za bardzo... mi nie chodzi zeby brac slub tylko zeby z kims byc. NIe wiem jaki jest powod, gdybym wiedziala to bym cos moze zrobila w tym kierunku zeby to zmienic.

Gość kromka bez masła
Bo już jako nastolatek poznaje się ludzi, zawiązuje się pierwsze przyjaźnie, miłości. W wieku 24 lat większość ludzi jest po studiach, pierwsza praca - też masa okazji do poznania kogoś. Trzeba naprawdę bardzo się starać, żeby w wieku 24 lat mieć zerowe doświadczenie jeśli chodzi o związki. Oczwyiście wykluczam skrajne przypadki, jak wyjątkowa brzydota, kalectwo czy odpychający charakter.

Gość parasolka24
aha, czyli nawet nie maialas okazji, tak?

Gość irrrrrrrrrrrr64666
Kaleka- nie Odpychajacy charakter- mam kilka przyjaciol wiec raczej tez nie skoro inni ludzie chca ze mna przebywac. Wyjatkowa brzydota- co przez to rozumiec? Szkoła srednia- same dziewczyny Studia- same dziewczyny

Gość irrrrrrrrrrrr64666
tzn, jak nie miałam okazji....?

Gość kromka bez masła
Ok, studia, szkoła - same dziewczyny, zdarza się. A chodziłaś tylko na zajęcia a potem prosto do domku? Znajome nie miały facetów znajomych? Na imprezy nie chodziłaś? No proszę cię....

Gość hienka z okienka
Rozerwij się idz na dyskoteke zrob coś z sobą poki jestes młoda ja nei wyobrazam soebie zebym miałą byc sama mam obecnie 22 lata i od prawei 4 lat jestem z chłoapkiem i jest mi dobrze;) Bez faceta u boku jest tak pusto...

Gość parasolka24
o jeju, no nie mialas okazji-zaden sie Toba nie zainteresowal, czy jaki jest powod? ja np jestem sama, bo uciekalam przed facetami, inne, bo wybrzydzaja. na litosc boska:P

Gość irrrrrrrrrrrr64666
to raczej juz nie bylo czasu . jesli nawet znajome mialy facetow znajomych to jakos nie wychodzilo bo nawet nic nie bylo. Imprezy czasem ale nic.

Gość hienka z okienka
A czemu nie wychodziło? Zastanawiałas sie nad tym?

Gość irrrrrrrrrrrr64666
wiesz jak sie nigdy nie bylo z nikim to sie czlowiek przyzwyczaja, ale z drugiej strony jest gdzies ta pustka. Ja generalnie nie przepadam za dyskotekami ktore sa w okolicy. I wydaje mi sie, ze zaden sie mna nie zainteresował a w dodatku ja tez uciekam, bo nie kleje sie jak przyssawka do facetow. Dystans jest mega duzy.

Gość parasolka24
bo nie wierzysz w siebie i czujesz sie gorsza i myslisz, ze nie zalsugujesz. prawda? pracuj nad tym.

Gość irrrrrrrrrrrr64666
To jest kombinacja wszystkiego. Ja wiem mniej wiecej kogo szukam (nie chce uzyc sformuowania 'kto wchodzi w zakres poszukiwan' :) poza tym nie umiem flirtowac i nie mam zamiaru, jest dystans pomiedzy mna i facetami, nie jestem mega pieknoscia, sama uciekam przed nimi i po prostu nie spotykam tych odpowiednich- oto przepis na samotnosc :)

Gość irrrrrrrrrrrr64666
parasolka, oczywiscie ze jeszcze wchodzi to ze czuje sie gorsza i nie wierze w siebie. moze po prostu jestem złym czloiwiekiem i nie zassługuje na jakiekolwiek uczucie i jestem skazane na bycie sama.

Gość irrrrrrrrrrrr64666
ale nie mam zamiaru chodzic na dyskoteki bo nie wierze ze tam spotkam kogos wartosciowego.

Gość parasolka24
e tam, nie rob z tego problemu, tylko zacznij pracowac nad soba. pozdrawiam.:)

Gość irrrrrrrrrrrr64666
zapewne powinnam schudnac tez. gruba nie jestem ale mam kilka kg za duzo.

Gość gjprjp
a dlaczego to niby nienormalne - moja siostra wyszła za ąz w wieku 29 lat a poznalam swojego męża w wieku 27 - wczesniej nikogo nie miała bo nie chciała kogoś z braku laku a jest naprawde przepiekną dziewczyna z masa adoratorów do każdego palca, ale ona miala założenie że albo miłośc od pierwszego wejrzenia albo wcale i tak sobie studiowala, robiła doktorat pracowała aż trafiło ją i już- nie każdy jest takim pasztetem że musi łapac co sie nadarza byle nie zostac samemu - niektórzy mogą sobie poprzebierać ;)

Gość irrrrrrrrrrrr64666
dzieki za pomoc ;) Nie rob problemu pracuje nad soba. Co za wartosciowa informacja... 1. nie robie problemu- mam dola wiec pisze tu zamiast uzalac sie przez znajomymi. 2. JAK pracowac nad soba? co robic konkretnie? samo to stwierdzenie nie pomoze.

Gość irrrrrrrrrrrr64666
Sa rozne przypadki .

Gość hienka z okienka
"ale nie mam zamiaru chodzic na dyskoteki bo nie wierze ze tam spotkam kogos wartosciowego. " a to idz na pielgrzymke moze kogos spotkach. Nie no dzieki my z koleznkami chodzimy na dyskoteki a dodam ze jestesmy pozadnymi dziewcyznami i studentkami...

Gość jessicajoplin
irrrrrrrrrrrr64666 - wiem co czujesz ,mam podobnie choc jestem trochę młodsza - mam 20lat i doświadczenie zerowe, nie wiem nawet co to pocałunek... tak samo jak ty do klubów nie chodzę ,bo nie lubie i nie uwazam ze to miejsce na poznanie kogoś w moim typie,wartościowego.... nie umiem flirtować .....a mnie też nikt nigdy nie podrywał... strasznie teksnię za miłością, jestem nieuleczalną romantyczką i potrzebuje silnego meskiego ramienia....i nie wiem co robic...boje sie ze zostane stara panną :( aha od razu mówię : nie jestem żadnym pasztetem, może troszkę szpecą mnie okulary ,ale kontaktow nie moge nosic ze wzgleu na bardzo wrażliwe oczy i reakcje alergiczne :(

Gość irrrrrrrrrrrr64666
Ja nie robie z siebie zakonnicy. Tu po prostu chodzi ze na dysk w mojej okolicy...to nie sa miejsca w moim typie- nie tancze do L. Gagi czy jakis discopolowych kawałków. Słucham porzadnego rocka, alternatywnej muzyki i wiem ze nie znajde ludzi o podobnym guscie muzycznym na dyskotece wiec po co tam isc stroic sie i wygladac na dziewojke ktora czeka az ktos ja poprosi do tanca... zal.pl