Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beybe20

No i wszystko pękło

Polecane posty

Chce odejśc od niego..on jest jeszcze dzieckiem a ja chce kochac byc kochana i to czuc..jestem mloda mam 21 lat on 22 mieszkamy razem od roku a jestesmy od 3 lat ze soba..ja jestem powazna mysle o przyszlosci i daze by miec w niej lepiej...a mój facet nic nie robi gra w jakies rpg czy jak to tam...nic nie robi..siedzi calymi dniami przed komputerem, zabrania mi spotykac sie z kolezankami na miescie nie moge gadac z chlopakami nic mi nie wolno nie moge za glosno sie smiac bo to zaraz wstyd a ja jestem szalona z poczuciem humoru lubie sie powyglupiac a on zaraz wyolbrzymia zmienia mnie czuje sie jak w klatce.. Dzisiaj we mnie wszystko pękło mam dosyc tego chce byc soba albo mnie kocha taka jaka jestem i mnie nie zmienia albo powiem mu dowidzenia nawet rozmawiac mi sie z nim nie chce bo wiem ze i tak to nic nie zmieni wiec zostaje mi odejsc...choc to boli bo troche zycia z nim spedzilam te chwile ehhhh...pomozcie

Gość sdsx
To typowy samiec alfa. Faceci zawsze są trochę dziećmi. Niestety ale jego zachowanie jest zgodne z naturą :) Ja kochałem, szanowałem, starałem sie jak mogłem a mimo to zostałem za plecami zdradzony prze rok czasu. Nie warto was kobiet traktować wyjątkowo. Smutna prawda.

Gość zelowka
Jaki kurcze samiec alfa?? leń alfa i gówniarza alfa. A Ty, dziewczyno przestań mówić, że chcesz odejść, tylko odejdź. On nie zmieni sie, a jeszcze nikomu nie udało sie zmienić kogoś.

Gość volver2012
Jeśli TY dążysz do stabilizacji itd, to raczej nie z tym facetem/ . Jak sama mówisz, to jeszcze dziecko. faceci dojrzewają zarówno fizycznie, jak i psychicznie później niż kobiety. On nie jest gotowy na to, czego Ty oczekujesz. Powinnaś odejśc, jeśli ten związek cię nie satysfakcjonuje, jeśli oczekujesz czegoś innego, a on, mimo rozmów itd, nie zmienia nic w swoim zachowaniu.