Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrycja888

czy wasze 2-latki spia jeszcze w dzien ?

Polecane posty

Gość a ja.....
mój od roku nie spał w dzień wcale, chyba że był chory. Z tego co pamiętam, w nocy spał od 20 do 6

Gość takmalami
moja 3latka śpi w dzień jeszcze 1,5-2 godziny, od 13.30 do 15-15.30 jak miała 2 lata spała od 12 do 15 czasem 16 W nocy śpi od zawsze od 20.30 najpóźniej do 7. Dwuletnie dziecko potrzebuje jeszcze snu w dzień.

Gość a ja.....
a co to za teoria, że potrzebuje snu w dzień? Pierwsze słyszę. To indywidualna sprawa. Dobrze, jak dziecko śpi, ale niektóre nie potrzebują. Mój syn sam z tego snu zrezygnował około roku i pediatra mówiła, że to naturalne. Niektóre dzieci śpią do 5r.ż., inne do roku

Gość mój syn spał
2-3 godziny aż do 3 lat (poszedł do przedszkola ale i tam dzieci śpią)

Mój z dziennego spania zrezygnował jak miał 1,5 roku.Przez pierwszy miesiąc było cholernie ciężko bo było widać że zmęczony a żadne sposoby uśpienia dziecka nie skutkowały :) Szedł spać po 19,budził się po 5.

Mój nie śpi w dzień ponad pół roku (ma 2,5) ja nie spałam od roku, mąż podobnie, dziadkowie zgodnie twierdzą ze mieliśmy szczęście że mały spał po roku. Zasypia ok 21, śpi do 6 ( 2 noce) trzecią noc pada ok 19 i śpi do 7-8 i potem znów 2 krótsze noce.

od pół roku nie spią w dzien i za to wstają później bo po 7. jak spali w dzien to wstawali o 6. zasypiają o 21 plus minus pół godziny

Gość musia Fifusia
mój syn śpi nadal w południe od 12.30 do 14.30. Na nic idzie spać o 20 i wstaje między 5 a 6.

Gość mama sama w domu...
mój nie śpi odkąd skończył 20 miesięcy.

23 miesiace spi jakos na maxa do godziny,ale budzi sie w nocy wiec caly czas wstajemy,niestety jest z typu dzieci nie potrzebujacych za duzo snu :O

Gość gość
Moja spi w dzien max 2 godz a wieczorem usypia ok 21 i spi do 9 w nocy budzi sie tylko zeby sie napic wody

Gość labamba1111
mój 2latek śpi w dzień 2-3 godziny, i w nocy od ok. 22 do 7.30. A gdz y jakiegos powodu nie zasnie w dzień to wieczorem jest strasznie marudny.