Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angelina5506

Piractwo - i Co teraz?? Pisza ze grozi mi do 3 lat

Polecane posty

Mam laptopa ktorego uzywam tylko do rozmow skype. Ja mam Internet w komorce, maz tez wiec nie uzywamy prawie laptopa chyba ze do wyzej wymienionego celu. Dzisiaj wlasnie rozmawialismy Z rodzina przez Skype. Nagle wyskoczyl komunikat ze na tym komputerze zostaly znalezione kradzione pliki muzyczne i zeby zaplacic 50. Euro kary , ze to jest czyn karalny( do trzech lat pozbawienia wolnOsci) do tego moj Komputer zostal zablokowany, nie da sie nic zrobic, pisze Te zostanie odblokowany Jak zostanie wplacona kara. Pisze tam tez moj ip- adres Nie zaplace tego Bo tym samym przyznalabym sie do cZegos co nie jest prawda. Co robić?? Mogą byc z tego problemy ?? Ja naprawdę nic nie sciagalam, mąż tez.

Gość Gergor Shilcerłaner
jak to zostal zablokowany:D🖐️

Gość hellenka z okkienka
a masz tam jakas muzyke na tym kompie??

Gość gość
To wg mnie trojan czy wirus wyłudzający pieniądze.Skontaktuj się z kims kto się na tym zna.

Gość jak przenies,
POSTAW SYSEM NA NOWO I PO KŁOPOCIE

Gość za głupia by życ to prawda
zapytaj na niemieckim forum ciemniaro

Nie mam nic oprócz gg, i Skype. Nie mAm żadnej muzyki. Zawsze sluchalismy muzyki na Youtube w komorce, dlatego nie potrzebujemy nic sciagac. Naprawde zostal zablokowany. Nie wyskakuja zadne ikony, wszystko czarne

Gość prawdazawszezciezaboli_24
płac i nie kombinuj

Gość gość
"Naprawde zostal zablokowany. Nie wyskakuja zadne ikony, wszystko czarne"Bo naprawde "złapałaś" jakiegos wirusa czy trojana... To ostatnio bardzo popularny sposób na zarabianie pieniędzy.

Tylko za co zaplacic?? Za to Co jest nieprawda?? Mam sie przyznac do bledu ktorego nie zrobilam?? A Ty podobno umarlas:D

Gość Gergor Shilcerłaner
Reinstal systemu i po problemie:classic_cool:🖐️

tak a to ciekawa informacja że wiesz takie rzeczy a siedzisz tu chyba od niedawna

Gość gość
Gdyby złapano Ciebie na piractwie to skontaktowałaby się z Tobą kancelaria adwokacka reprezentująca podmiot którego prace spiratowałaś.Skontaktowali by się osobiście albo listownie, podając o co dokładnie chodzi i ile sobie życza odszkodowania...

jakbyś nie miała nic na sumieniu to byś sie nie dygała, jednak chyba coś sciagalas. i po co kłamac?

Gość LNA 177
padłaś ofiara oszusta musisz ruchomi recowery jeżeli masz oryginalny system i laptop to powinnaś to mieć

Siedze od niedawna. 2 Albo 3 dni temu bYl topik na ten temat:) No to sie troche uspokoilam. Będę musiała iść do wujka , bo sie na tym zna;) Mąż sie śmieje ze już sobie mnie wyobraża za kratkami :o

Gość el chulo
Ale ty jesteś tępa,kolega pisze że to wirus,a ty dalej swoje"za co mam płacić i za co mam płacić"

Ty byś sie nie denerwowala gdybyś coś takiego dostała? Jeszcze by mnie oskarzyli o coś czego nie zrobiłam. A zreszta Tobie tłumaczyć sie nie muszę . Napisałam aby ktoś mi powiedział co to jest i co mam z tym zrobić a nie po to aby tłumaczyć sie komuś ze nic nie zrobilam

Gość el chulo
O rany co za....,takimi oskarżeniami przez neta to sobie można podetrzeć a poza tym nie wierze,że to prawda,bo nie możliwe żeby ktoś był taki ciemny.Prowo jak huj,ale jeśli to prawda,to to jest wirus,jak nie możesz włączyć kompa to format(jeśli wiesz co to jest w ogóle) i po problemie.

A co w tym wstydliwego ze sie na komputerach nie znam. Czasami zajrze na internet jak poszukuje informacji albo na kafeterie. Fajnie ze jesteś takim fachowcem od komputerów i wszystko wiesz, ale ja sie na tym nie znam i to nie jest powód aby kogoś nazywać tępą

Gość stasia 9090
Angelina5506 - oj gdy byś poszła siedzieć to mąż by taki nie był zadowolony, bo wiesz że w pierdlu kobiety są gorsze od chłopów, i byś była mustrybowana trząnkiem od szczotki lub łopaty,owinientym w recznik frote byś szybciej doszła.

Gość gość
Cała przyjemność po mojej stronie.Pozdrawiam, i życze Dobrego Nowego Roku...:)

Gość el chulo
Nie chodzi o to czy się znasz na kompach czy nie,oczywiście,że możesz się nie znać,tylko chodzi o to,że przychodzi ci byle gówno a ty już myślisz że masz płacić,Jak byś miała coś zapłacić to by przyszło tylko z sądu lub kancelarii prawnej!!Jak można nie znać życia w takich podstawowych sprawach.

Gdybym była głupia to bym to zaplacilA a nie szukała porady tutaj. Szukacie tylko spisku i prowokacji wyzywajac i obrazajac ludzi którzy szukają porady. Pa.

Gość el chulo
Ale jak byś była mądra,to byś nie szukała tutaj żadnych rad.