Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angelina5506

Piractwo - i Co teraz?? Pisza ze grozi mi do 3 lat

Polecane posty

Dobrze niech wyjdzie na twoje. Jestem głupia i tępą. - mam nadzieje ze Ci ulzylo:) Życzę wszystkim udanego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku.

Gość el chulo
No wreszcie,dzięki,teraz mogę spokojnie otworzyć szampana.

Gość miejscowy blokers
nie zmienia to faktu ze pewno ci inteligenci mimo ze cie nie znaja i tak chcieliby cie wybzykac. samotny sylwester jest straszny:classic_cool:

Gość zrób tak
poproś jakiegoś informatyka i niech zapisze na zewnętrznym dysku dane, sformatuje dyski laptopa, wgra na nowo windowsa i inne dane. Niech wgra darmowego Avasta, Easy Cleanera i po ptakach. Codziennie usuwaj zbędne pliki/śmieci. A, czy oprócz adresu mailowego podali twój adres domowy? Jeśli nie, to strachy na lachy dla boiłków. Olej to i zrób jw.

Gość miejscowy blokers
jakas miekka faje zabolalo:classic_cool: tak tak leszczyku zakup wiecej husteczek na dzis🖐️

Gość przedstawiciel huawei
slyszalem ze takie cos powoduja wirusy sciagnij szczepionke dr web curei i przeskanuj, na przyszlosc polecam comodo internet security.A powiedz jaki masz program antywywirusowy.Piractwo grozi nie za pobieranie do wlasnych uzytkow a rozpowszechnianie i czerpania z tego korzysci materialnej

uzywa sie tylko jednego programu antywirusowego a naprawde nic nie mozesz zrobic?pobrac uruchomic itd

mozesz pobrac wersje aviry na cd pobrac przez internet od znajomych i uruchomic w trybie awaryjnym