Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarka85

nowy rok, nowe nadzieje!!!

Polecane posty

Gość zarka85

Zapraszam wszystkie dziewczyny starajace sie do nowego topiku, ja mam nadzieje ze ten nowy rok przyniesie nam upragnione fasolki i przestaniemy sie wreszcie co miesiac stresowac ta okropna @ !!! pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny z forum

Gość ela rosaaa
tez mam taka nadzieje ze nowy rok bedzie szczesliwy bo czekam juz 3 lata:( i czekam na nowy rok a wraz z nim na IUI

Gość zarka85
ela rossa wiec zycze tobie z calego serca zeby sie tobie udalo nareszcie!!!3 lata to naprawde bardzo dlugo podziwiam cie ze wciaz masz sile!!ja dopiero pol roku ale czasem juz mam takie nerwy ze brak slow, mi lekarz powiedzial ostatnio ze probujemy do maja jesli sie nie uda to wtedy badania...mam jednak nadzieje ze obejdzie sie bez nich bo to tylko stres i nic wiecej. pozdrawiam

Gość zarka85
ela rosaaa sorki za blad w twoim nicku

Gość ela rosaaa
zarka85 no niestety niem a łatwo swoje juz przeszlam wycierpilam itd. nie zycze tego nikomu przywyklam do tego nabralam dystansu i tyle trzeba miec w sobie duzo cierpliwosci i pokory naprawde

Gość zarka85
NIEZASPOKOJONA37 stan pod latarnia napewno ktos chetny sie znajdzie wtedy, moze nawet twoj maz. Ela a robiliscie badania?macie jasnosc co jest nie tak? ja mam policystyczne jajniki a lekarz powiedzial ze to wcale nie oznacza ze w tym tkwi problem ze rownie dobrze wina moze lezec po stronie partnera, no nie wiem zobaczymy, mam nadzieje ze nam obu uda sie w tym nowym roku zajsc !!!

Gość ela rosaaa
pisalam ze bedziemy podchodzic do inseminacji bo tak nie mamy szans a badania tak cala mase mamy za soba

Gość ela rosaaa
do roku masz czas ja natomiast 3 lata i juz mam dosc czasem nie daje juz rady chodz z mezem odpuscilismy dawno to czasem dopada moment ze ma sie dosc :(((

Gość zarka85
przepraszam gdzies to przeoczylam ale juz znalazlam faktycznie pisalas, nie trac nadzieji moze jednak sie uda, slyszalam ze do inseminacji mozna podchodzic 3 razy choc nie wiem czy dobrze slyszalam wiec jesli to pierwsza bedzie to nic straconego, naprawde wierze ze wam sie uda, zycze wam tego na ten nowy rok!!!

Gość zarka85
no i mamy nowy rok a teraz juz tylko nadzieja ze sie uda, ja czekam do 4.01 na @ mam nadzieje ze nie nadejdzie, dziewczyny a wy kiedy testujecie?

witam,ja rowniez bardzo chcialam miec dziecko w sylwestra dowiedzialam sie ze jestem w ciazy teraz ciagle placze gdybym mogla cofnac czas nie chce jej

witam,ja rowniez bardzo chcialam miec dziecko w sylwestra dowiedzialam sie ze jestem w ciazy teraz ciagle placze gdybym mogla cofnac czas nie chce jej

Gość prosze bardzo u
ona -teraz to już chyba za późno na takie przemyślenia?