Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---ON---

Kobieta po przejsciach, czy warto w to dalej brnac?

Polecane posty

Gość ---ON---

Poznalem ja na sieci. Jest od dluzszego czasu w separacji z mezem. Przegadalismy ze soba dlugie godziny. Rozumiemy sie, z tego samego smiejemy. Na pierwszym spotkaniu doszlo do pocalunkow. Ona troche zdystansowana jest, ale mowi ze chyba chce sprobowac czegos nowego. Ma co prawda jakiegos adoratora w chwili obecnie, ale go nie kocha. Tak przynajmniej utrzymuje. Warto sie pakowac w blizsza znajomosc z ta kobieta?

Gość mezatka do podrywania
a niby dlaczego NIE? kobieta jak i inne :)

Gość warto:)
Nie przekreślaj jej od razu,bo niby dlaczego? Moze to mądra wartościowa osoba? Dlaczego masz wątpliwosci?

Gość fgfghfgjhkjhl
madra i wartosciowa??? jeszcze z mezem nie ma rozwodu a juz nadstawia dupy nowym facetom haha

Gość gnnhhh
Taka kobieta to prawdziwy Skarb! Próbuj!

Gość ---ON---
Niby nie zataila przede mna, ze ma meza. Ale martwi mnie to, ze ma adoratora, ktorego rzekomo nie kocha, a spotyka sie ze mna. W dodatku ten koles wie o moim istnieniu, ale tylko do pewnego stopnia. Po prostu nie chce byc dla niej zabawka.

Gość ida_kwietniowa
kobieta po przejściach , mężczyzna z przeszłością.....

Gość Tak A.........
Tak A. warto! O niczym innym od jakiegoś czasu nie marzysz. Może ona da Ci więcej szczescia niz dostawales go do teraz.

Gość to porozmwiajcie ze sobą
szczerze na ten temat-powiedz jej to co teraz napisałes-ze się tego boisz i na jakich zasadach będzie dalej funkcjonowała wasza relacja.

Gość ---ON---
Zapytalem ja swego czasu jak ona widzi ta nasza znajomosc dalej. Odpowiedziala, ze nie moze mi niczego obiecac, ale nie chce tez sie ze mna rozstawac.

Gość klamekk
Bedziesz kolejnym w jej zyciu. Nie ma dla kobiety nic bardziej przyjemnego niz kilku mezczyzn zabiegajacych o jej wzgledy. Flirciara z niej.

Gość mam pytanie.
poszliscie juz do lozka? wydaje mi sie, ze ona szuka przygod, dobrej zabawy i nic wiecej. zapytaj jej, dlaczego jest w separacji z mezem, dlaczego nie ma rozwodu, dowiedz sie co to za typ sie kreci przy niej. moze byc tak, ze ona ma kilku adoratorow i ze wszystkimi kreci lody. wiec miej sie na bacznosci, zebys nie zostal milym dodatkiem do jej zycia. powodzenia.

Gość ---ON---
Jak do tej pory byly pocalunki i przytulance. Zero seksu.

Gość jezeli Ci tak powiedziała
to utrzymuj tą relację. Wszyscy od arzu ją gnoją,bo mężatka i spotyka się z innym_a to nie tak jak myslą. z mężem jest w separacji,a tamten? Moze jest zapchajdziurą dla niej> Z|eby nie myslec o samotnosci? W/g mnie to duzo znaczy,skoro Ci powiedziała w ten sposób. Sama jestem kobieta po przejsciach i zawirowaniach w milosci to cos wiem na ten temat.

Gość hestell
Powiadasz w siecie ,sie poznaliscie . A jak bedzie w realu?

Gość ---ON---
Jesli chodzi o tego adoratora, to przedstawila go w takim swietle, ze do niej dzwoni, chce sie z nia spotykac, a ona ma go gdzies. Jak bylismy na spacerze on do niej dzownil, nawet kilka razy. Nie odbierala tel od niego.

JA BYM KONTYNUWAŁA TĄ RELACJĘ. TYLKO ROZMAWIAJCIE ZE SOBĄ SZCZERZE I SPOKOJNIE. A TOBIE NA NIEJ ZALEZY? JEZELI TAK TOO DLACZEGO? CO W NIJ TAKIEGO ZAUWAZYŁES?

KONTYNUOWAŁA miało być. Sorka:)

Gość hestell
mysle ,ze same spacery i calusy ,to nie to co zycie. A jak dlugo sie znacie?

Gość ---ON---
Ciagnie mnie do niej. Rozumiemy sie, mamy podobne podejscie do zycia, do tego jest boska, jesli chodzi o urode.

to nad czym się zastanawiasz?????? ile ma lat? ma dzieci?

Gość ---ON---
Ma 26 lat, dzieci nie ma. Mam przykre doswiadczenia, jesli chodzi o blizsze relacje z kobietami po przejsciach, stad moja ostroznosc. W dodatku ona nie mieszka w moim miescie. Spotykamy sie w weekendy.

Gość zebyyyyyyyys
nie warto.. takie kobiety nigdy nie wiedza czego chca i predzej czy pozniej cie zostawi, a notorycznie bedzie zdradzac

to zachowaj ostroznosc,ale pogłębiaj się w tą relację. miłosc jest taka piękna:) ja tez jestem zakochana,to dopiero początki,takze tez mam motyle w brzuchu:P tylko ja jeszcze nie wiem co z nas będzie. mozna powiedziec,ze jestem na takim etapie jak wy;)

Gość ---ON---
Dzieki za zainteresowanie tematem. Zycze Ci powodzenia.

a ja Tobie,czy raczej Wam;) ;) ;) ;) :)

Gość hestell
mysle ,ze warto ryzyka. Ale badz ostrozny ,i pamietaj ,ze slowo KOCHAM to nie to samo co lubie.