Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc i rade....

prosze o pomoc i rade

Polecane posty

wczoraj wyjebalam z calych sil w glowe dokladnie mowiac spadlam z niewielkiej wysokosci na leb.Bylam troche pijana wiec powinnam jakos mniej odczuwac bol ale mimo to cholernie bolala mnie glowa i dzis dalej boli w tym samym miejscu co wczoraj.Teraz sie zastanawiam czy to od kaca czy wczorajszego upadku i troche glupieje bo nie wiem co powinnam zrobic.Przeczekac bo moze minie czy jechac moze zeby ktos to obejrzal.Nie chce robic z siebie panikary i wyjsc na glupka. Dla czepialskich, ktorzy moga powiedziec ze nie trzeba bylo tyle pic powiem ze to nie byla ani wina alkoholu ani moja ze tak niefortunnie sie uderzylam .

Gość ptasiek nastroszony
a ile widzisz krxzeseł patrząc na jedno krzesło?

to jakis zart?

Gość accz z
zawsze mozesz podjechać na izbę przyjęć albo do ambulatorium i sprawdzić to. urazy głowy to nie żarty i czasem lepiej zrobić z siebie panikarza niż żałować że nie się nie zrobiło.

Ja bym na Twoim miejscu pojechała na ostry dyżur, zrobią Ci rtg i tomografię. Z głową nie ma żartów. Ja kiedyś na lodzie gruchnęłam, na szczęście wszystko w porządku było.

to jakis zart? serrio pytam bo nie raz pilam a nigdy mnie tak leb nie bolal z powodu kaca tym bardziej ze wczoraj nie wypilam nie wiadomo ile zeby odczuwac tego takie skutki dzisisaj

poczekam jeszcze troche moze przejdzie? nie wiem czy powinnam brac jakas tabletke czy nie ryzykowac