Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci to beznadziejne świnie

Dlaczego faceci są tacy beznadziejni?

Polecane posty

orendż "faceci to beznadziejne świnie" jak już się posiłkujesz wklejaniem wymagan to określ źródło , z którego bloga to zerżnełaś :P

Gość gmdk
ulikoa, dokładnie. Myślę, że podałaś przykład anglii ponieważ tam właśnie tak jest. "Same żeśmy sobie wychowały takich durniów." Właśnie to też mnie boli, dlatego też wolę się od tego wszystkiego odciąć

Gość hgfhgh
a kto może pisac takie idiotyzmy tylko kominek

Gość przecież to zwykły zabieg
kurwa z resztą o czym ten topic. Jakaś zakompleksiona laska z ograniczeniem światopoglądowym założyła temat na zjebanym forum, z wielkim oburzeniem, bo faceci nie lecą no kobiety które chcą wyglądać jak kawałek gówna.

Gość ulikoa
gmdk tak między innymi chodzilo mi o Anglię ale również mieszkałam w Danii, Norwegii, Szwecji i własnie w krajach skandynawskich napatrzyłam się na pary gdzie to kobiety są brzydsze nawet dużo brzydsze, takie bardzo przeciętne i nie rzadko starsze od partnerów a oni przystojni i cholernie mili, zapatrzeni w te kobiety jak w obrazek. Moja przyjaciółka mieszkająca w Londynie na którą w Polsce chyba nikt nie wzracał uwagi tam znalazła miłość zycia i faceta którego chyba zazdrościłoby jej większośc polek, tworzą fantastyczny związek a ten facet nie widzi świata poza nią i dodam że to nie jest czarnoskóry ani nie jest arabem bo zaraz pewnie odezwaliby się polacy którzy wiedzą lepiej.

Gość taki jeden typ *
Nie przesadzajcie,większość tych punktów co ktoś wyżej wymienił to chyba normalne wymagania.Ja się zgadzam z: 1 ale oby nie studenciara,wiek do 25 2 160-165 sam mam 170 3 to wiadome że nikt nie chce ciężkiej baby,tylko subtelną kobietkę 4 zgadzam się w całości 5 średnie i oczywiście nie rozlazłe na boki,(tu nie rozumiem,że ktoś się dziwi,nie ma gorszych od takich co się rozchodzą na boki,no i te szeroko rozstawione też nie są za ciekawe) 6 nogi,wcale nie muszą być długie,wystarczy,że będą proste i szczupłe,no uda wiadomo,te grubsze nie są apetyczne 7 zgadzam się w całości 8 aby nie "wieśniacko" 9 tu mi wystarczy jak będzie kobieca,reszta to przesada 10 kurde,zgadzam się z tym 11 no gumek też nie lubię 12 bardziej realistka niż romantyczka 13 bez przejść

Gość alamakotala
Enfant Terrible czyżbyś była kobietą która plują w twarz a ta się cieszy że deszcz pada ? Bo jesli tak to nie dziwię się że faceci w Polsce mają nas za szmaty.

alamakotala Enfant Terrible czyżbyś była kobietą która plują w twarz a ta się cieszy że deszcz pada ? Bo jesli tak to nie dziwię się że faceci w Polsce mają nas za szmaty. Nas ? Mow za siebie :D 🖐️

Gość badfdfghfghgjhk
masz racje autorko, dlatego ja nie che miec dzieci, bo i tak nie chce, a po co mam komus dawac dziecko, bo ktos tak cche??? a potem co? zniszczone cialo po ciąży i facet i tak pojdzie do innej, wiec jaki sens rodzic dzieci? nie rozumiem kobiet ktore tak bardzo ccha miec bachora. albo te pigulki anty. nigdy dla zadnego ruchacza nie bede nsizczyc sobie ciala pigulkami, ktore wywolują raka, żylaki, zwiekszają krzepliwosc krwi, ogolnie sa maskarycznie niezdrowe. i dla kogo sie tak niszczyc? dla jakiegos ruchacza??? czy warto???

Gość gmdk
"k**wa z resztą o czym ten topic. Jakaś zakompleksiona laska z ograniczeniem światopoglądowym założyła temat na zj**anym forum, z wielkim oburzeniem, bo faceci nie lecą no kobiety które chcą wyglądać jak kawałek gówna." Ktoś tu niestety nie rozumie tematu. Tu chodzi o to, że faceci mają wygórowane wymagania a sami do zaoferowania nie mają NIC!!! Poza tym co z tego, że ktoś teraz wygląda naprawdę super i może mieć każdego skoro uroda jest ulotna, a to ciąża a to starość a to jakiś nieszczęśliwy wypadek, i taka kobieta i tak zostanie sama. Co to zmieni, że kiedyś była piękna? Co do kominka to ma on kontrowersyjne wpisy ale czy to się aż tak bardzo różni od ogólnego spojrzenia innych facetów na dany temat? Mnostwo razy widziałam już podobne tematy na kafe, gdzie były wymieniane obowiązkowe cechy kobiet. Spotkałam się z wieloma artykułami na ten temat oraz z osobistymi opiniami w realu.

Gość gmdk
i dla kogo sie tak niszczyc? dla jakiegos ruchacza??? czy warto??? Pewnie, że nie warto. Gatunek ludzki powinien chyba nigdy nie powstać :O

Gość nbvcxz
no i jak tu się starzeć kobiety jak dla faceta to góra 30 lat :(

większość kobiet ma skłonności do sprowadzania wszystkiego do najprostszej formy, to może i jest wygodne, ale świadczy o ograniczeniach.

"Tu chodzi o to, że faceci mają wygórowane wymagania a sami do zaoferowania nie mają NIC!!!" Mimo to czasami są wybierani przez kobiety, i do kogo masz pretensję?

Gość gmdk
"Mimo to czasami są wybierani przez kobiety, i do kogo masz pretensję?" Właściwie to sama nie wiem, ale w tym przypadku to chyba kobiety są gorsze, że chcą być z kimś takim. Tak naprawdę z tym nic się nie da zrobić, ten temat nic nie zmieni. Gdyby chociaż same kobiety tego chciały, jednak tak naprawdę im to pasuje, więc ten świat zawsze będzie tak wyglądał jak teraz. Faceci się przecież sami z siebie nie zmienią skoro mają na wszystko przyzwolenie.

Gość gość
facet moze sobie wymagac ale jak ZAPLACI. mloda piekna = GRUBY PORTFEL bez kasy to nie zechce was stara i gruba BO I PO CO?

Gość gość
no faceci to bydło

Gość gośćagata
....najgorszy typ..to roszczeniowy leń....histeryzujący przy każdej okazji wymagającej jego inicjatywy....PO 35 latach małżeństwa / ...zrozumiałam ,że pozostaje mi tylko olewanie go totalne i myślenie tylko o sobie .stał się meblem obok którego przechodzę... 1

Gość gość
Mi wystarczy jeśli kobietka ma wcięcie w talii i nie jest zbyt chuda, na resztę przymykam oko. Z charakteru wystarczy że będzie wierna , będzie miała podobne do mojego luźne podejście do życia i abstrakcyjne poczucie humoru. Niestety, chyba będę musiał obniżyć wymagania

Gość gość
Zrezygnuj z wciecia w talii albo z wiernosci

Gość gość
Baby najpierw sa rozwiazle a potem placz ze mezczyzni chca tylko mlodej i ladnej. Nawarzylyscie piwa to musicie je wypic.

Gość gość
11:37 to sa akurat normalne wymagania, reszte jak czytalam to idzie sie zalamac... mezczyzni zarzucaja czesto kobietom, ze zagubily sie w swiecie fantazji, biora idealy z komedii romantycznej, za to wy.. nie mozna byc przy wielu mezczyznach soba, jaka mam pewnosc, ze mezczyznie sie nie odwidzi, gdy mam gorszy dzien, gdy "zobaczy mnie w papilotach". Nie mam partnera, bo widze jak to wyglada, mezczyzni czesto nie akceptuja, ze ich partnerka to oddzielny czlowiek, ktory ma wlasne zycie i problemy, nie zwiazane z zadowalaniem ich potrzeb, ze nie tylko seks i wyglad sa dla nich wazne...

Gość gość
Jeszcze raz powiem popuszczacie sie to nikt nie che takiej kobiety na stale a u kobiety nie na stale nie toleruje sie niedociagniec urody wiec macie co chcialyscie.

Gość gość
12:19 a skad przypuszczenie, ze kobiety sie "popuszczaja", ja akurat chcialabym poznac kogos na powaznie, a takich imprezowiczow skupionych na seksie unikam.

Gość gość
gość dziś [12:22gość dziś X Wiekszosc kobiet leci wlasnie na tych roochaczy szczegolnie jak sa mlode. Jesli rzeczywiscie nie popuszczalas i niepopuszczasz to jestes ofiara rozwiazlosci innych kobiet.

Gość gość
Kobieety! Skoro chcecie kogos poznać to działajcie, a nie tylko siedzicie w domu i uzalacie się na forach, ewentyalnie zalozycie sobie konto na jakiejś sympatii i olewacie totalnie piszących do was facetów. trzeba działac, bo tak to mozna resztę zycia przezyc w samotności

Gość gość
Faceci są beznadziejni, bo nie są wystarczająco spolegliwi... Większość bab marzy o silnym, niezależnym, stanowczym samcu alfa. Kiedy natrafią na takiego, marzą o przerobieniu go w spolegliwego lokaja, którego życiowym celem będzie spełnianie zachcianek baby. Kiedy transformacja nie wychodzi, to "facet do niczego", bo niewystarczająco spolegliwy, kiedy wyjdzie i wytresują sobie spolegliwego pluszowego misia-pantoflarza, to tracą nim zainteresowanie, bo jest taki niemęski i stracił cechy, które dawały im kisiel w majtkach. Miśka zostawiają w domu żeby naprawił zatkany prysznic i lecą rozkładać nogi przed niespolegliwymi męskimi samcami alfa. "Umysłowy zastój facetów" - wystarczy porównać treści czasopism czytanych przez facetów z czasopismami kobiecymi, żeby zauważyć którą z płci cechuje umysłowa tępota. Warto także przyglądnąć się odsetkowi kobiet filozofów i ich "osiągnięciom" w tej dziedzinie. Można także spróbować podyskutować z jakaś kobietą na poważne tematy nauki, polityki, filozofii, techniki aby przekonać się jak "wiele" ciekawych i oryginalnych myśli kobiety są w sanie wykrzesać ze swoich móżdżków. "Kobietom przeszkadza męski brak ambicji, narzekają na emocjonalną pustkę, lenistwo, na umysłowy zastój". Szanowne panie, całą cywilizację stworzyli niemal wyłącznie mężczyźni - pokażcie mi jakieś baby, które miały znaczący pozytywny wkład w rozwój nauki, techniki, oprócz jednej, jedynej Marii Curie. Podobnie z kulturą - najwybitniejsze dzieła muzyczne, literackie, rzeźby, obrazy tworzyli niemal wyłącznie mężczyźni. Więc gdzie były te kobiece ambicje, kiedy mężczyźni przeprowadzali ludzkość z epoki kamienia łupanego do epoki internetu, antybiotyków, komputerów, odrzutowców, elektrowni atomowych i nawigacji satelitarnej? Ile noblistek popchnęło do przodu rozwój cywilizacji? Zbyt trudne pytanie? To może odpowiedzcie na łatwiejsze : W jakiej profesji dominują niemal wyłącznie kobiety ? Dla podpowiedzi fragment piosenki "Wyróżnienie" zespołu "Big Cyc" : "Pięknych dziewczyn mamy roje Za to mądra to dar rzadki Po co codzienności znoje Kiedy możesz ściągnąć majtki" Według bab, "facetowi brakuje ambicji", kiedy on traci ochotę na spełnianie zachcianek roszczeniowej baby, która sama z siebie nie ma ochoty dać z siebie facetowi więcej niż brudu za paznokciem. "Lenistwo facetów" - Według baby facet jest leniwy, kiedy jego życiowym priorytetem nie jest sortowanie skarpetek, perfekcyjne układanie widelców w szufladzie i nie ma ochoty zarabiać na utrzymywanie potomstwa jakie baba spłodziła sobie z poprzednim facetem i ma inna wizję życia niż spełnianie zachcianek baby. Kłopoty z potencją ? Jak facetowi ma stawać, kiedy obok leży rozczochrany, otyły babsztyl w dresie? Sama bez jakiejkolwiek kreatywności w łóżku, bez polotu, bez fantazji, bez czułości. Spięta, wszytko musi mieć pod kontrolą, tylko na jej zasadach, tylko kiedy ona ma ochotę i wyłącznie tak jak ona lubi. Wszystko inne to obrzydliwa perwersja za którą facet powinien zapaść się pod ziemię ze wstydu. Potem baba ma pretensje, czemu facet przestaje okazywać jej czułość, zainteresowanie, nie ma ochoty kochać się z nią i woli ogląd*******y na ekranie. Facet nie ma własnego miejsca w domu - baba udowodni bezdyskusyjnie, że wyłącznie jej pomysły są świetne, a potrzeby faceta bezsensowne. Okaże się, że facet we własnym mieszkaniu jest obcym, który ma prosić ją o pozwolenie żeby fotel przesunąć o pół metra. Jego hobby to dziecinada i powinien już dawno dorosnąć, a te jego "zabawki" już dawno powinny wylądować na śmietniku. Jakaż ona wspaniałomyślna, że pozwala mu trzymać je w kartonach w piwnicy.... "facet to egoistyczna świnia która bez ustawowego przymusu w niczym nie pomoże" - więc baby nie okazują tej świni uczuć, szydzą z osiągnięć, wyolbrzymiają najdrobniejszą porażkę, upokarzają, zawstydzają, aż niektórzy faceci muszą szukać pomocy u psychologa. Dla baby idealny facet to chodzący portfel spełniający każda jej zachciankę. Oprócz tego nudnego, zawsze zgodnego portfela, baba potrzebuje dodatkowo przygody z silnym, stanowczym i zaradnym (bo ma merca i dom z basenem) samcem alfa. Zrobi sobie z nim dziecko, zostaną wspaniałe wspomnienia uniesień, a na wychowanie dziecka będzie łożył zgodny chodzący portfel.

Gość gośćkafeterii
W 7 miesiacu ciazy zrzucil mnie ze schodow. Zawiozl do Kobierzyna i zrobil ze mnie waritke za lapowki. Pracuje w Sadzie.

Gość gość
Wszystkie te warunki spełnia moja źona ,a zresztą w moim pokoleniu wszystkie kobiety spełniają te warunki.