Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci to beznadziejne świnie

Dlaczego faceci są tacy beznadziejni?

Polecane posty

Gość gość
To wynika z wychowania, matka nie powinna wyrevzac inasskakiwav tylko wymagac typu idziemy razem na zakupy, razem gotujemy, odkurz chalupe a ojcowie powinni uczyc idz i zapytaj w vzymmozesz pomoc i obaj pomozemy, zobacz jak mama slicznie wyglada, idz pochwal wyglad, idziemy mamie kupic kwiaty nez okazji. I wowczas maly zadatek na faceta jest nauczony z siebie dawac a.nie byc obslugiwanym. Matki wyreczja synow, zupkipod nosek, magicznie czyste zlozone ubrania. Mozemynarzekacna facetoW ale czy Wy matki synow niepopelniacie dokladnie tyxh bledow, teraz? Jesli tak to za20 latznow beda.rozvzarowane kobiety.

Gość Lauragasienicamotyl
Faceci są marnymi istotami. Zawsze z pobłażaniem na nich spoglądam. Tak się niestety stało że jestem kobietą pewna siebie i bystrą. Faceci zazwyczaj podczas rozmowy ze mną odpadają w przedbiegach. Jeśli chodzi o ciało - no cóż mam idealne, wysportowane, w przeciwieństwie do wielu mężczyzn. Pana który dawał by mi jakiekolwiek warunki zniszczylabym najbardziej wyrafinowanymi torturami psychicznymi. Mężczyzn którzy źle mnie traktują doprowadzam identycznym traktowaniem jakie zastosowali wobec mnie do płaczu. Egoistycznie uważam że wszyscy faceci są beznadziejni. Co prawda mam różnych znajomych i przyjaciół jednak do wspólnego życia się nie nadają. Mam też faceta z którym jestem kilka lat ale układa nam się różnie. Często na studiach lub w pracy mężczyźni nie mogli znieść mojej przewagi intelektualnej, rozpoczynały się walki podczas których musiałam sięgać po najbardziej perfidne sposoby walki psychicznej. Zazwyczaj jawnie obrażam daną osobę lub wywlekam z jej życia bolesne fakty w sposób tak zawoalowany że jedynie sam adresat jest wstanie pojąć jak bardzo został poniżony. Wówczas dostaje prawdziwego szału i chce mnie zniszczyć. Ja natomiast jako osoba spokojna przeczekuje jego wybuch i zbieram martwe szczątki. Pan który dał by mi choć jeden warunek podobny do tych żenujących warunków wypisanych na początku topiku zginąłby w męczarniach ;) Kobiety, jesteście silne, nie dajcie się szantazowac. I pamiętajcie że lepiej być sama niż z byle kim. ;) A faceci często są beznadziejni :)

Gość gość
Zgadzam się z autorka w 100%