Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek mam 26 lat

Poznałem dziewczynę i ona wcześniej uprawiała przygodny seks :(

Polecane posty

A ja prawiczek jestem :( Nie znamy się jakoś mega długo, a już nie to zniechęca na wstępie :(

Gość uhauha
Czemu zniechęca? To lepiej nawet, szybko weźmie Cię w obroty i czegoś nauczy :)

Gość cala sala wali z nami
nie znacie sie dlugo ale o seksie juz rozmawialiscie? ja piernicze niedlugo zamiast " jak masz na imie" pierwszym pytaniem bedzie " z iloma osobami sie bzykales/as?"

A ja chcę prawdziwego uczucia z dobrze prowadzącą się dziewczyną, z poważnym podejściem do seksu

Gość ptasiek nastroszony
zerznij ja to sie bilans wyrowna

Gość Eeerrr...
Podejrzewam, ze gdyby uprawiala "nieprzygodny" seks tez by Cie to zniechecilo, pewno glownie dlatego, ze Ty zadnego seksu jeszcze nie uprawiales. Moze po prostu wykorzystaj ta znajomosc do tego, zeby w koncu stracic dziewictwo. Najwyrazniej bycie prawiczkiem w tym wieku zaczelo Ci przeszkadzac, wiec zrob to i bedziesz mial z glowy. Swoja droga panna jakas glupiutka, ze opowiada Ci takie rzeczy!

Gość prawiol27lat
Nie przejmuj się tym i tak nie zaruchasz taki nasz los prawików 25+

Ale ja jej nie chciałbym wykorzystać

Gość uhauha
Eeerr ma rację, tobie obojętne czy miała przygodny seks, czy nieprzygodny, a nawet gorzej bo jakby miala stałego partnera to wkurzałbyś się że seks ma w jednym palcu, więc nie chrzań tylko zabieraj się do roboty. Jeśli mówisz że chcesz porządnej, to najpierw zdejmij z siebie piętno prawika bo ewidentnie ci ciąży jak ktoś tu słusznie zauważył, a potem znajdź sobie "porządną".

Ale pisałem, że ja szukam dziewczyny do związku

Gość uhauha
Ale ja jej nie chciałbym wykorzystać Kto mówi o wykorzystaniu, ma to odbyć się rzecz jasna za obopólną zgodą, Także to nie jest "wykorzystanie". To czy ją potem zostawisz czy nie, to taki los, ale jeśli ona chce z seksu z Tobą, to nie bądź za przeproszeniem ciotą, nie masz 16 lat!!!!!!!!!!!

A jak ona szuka związku?

Gość uhauha
Ale pisałem, że ja szukam dziewczyny do związku A kto powiedział że ta dziewczyna nie może być super dziewczyną w związku? Nie bądź dzieckiem. Ja też miałam za sobą przygodny seks, mój partner o tym wie i jesteśmy razem 4 lata i jest nam super, więc z góry nie zakładaj że nie będzie długo z tą dziewczyną. Wy prawiki za dużo myślicie, a za mało robicie i stąd właśnie biorą się 40 letnie zgredy co szukają księżniczki na koniu, a takich księżniczek jest wiele, ale Wam się nie chce nawet spróbować.

Ale Twój facet pewnie prawiczkiem nie był. Nie wiem czy przebolałbym jej przeszłość. To dziewczyna z trochę innego świata

Gość uhauha
A jak ona szuka związku? Już napisałam wyżej. A co w tym złego jeśli ona szuka związku??? Mój Boże, to podoba Ci się czy nie? Jeśli nie, to nie zakładałbyś tego tematu. Tak więc w czym rzecz, z gory ją przekreślasz bo miała za sobą seks? Nawet nie gadaj że jesteś taki poprawny, bo to aż zakrawa o dziwactwo. Dziewczyna jest ładna, fajna, to i może nadaje się do związku. Dlaczego masz nie spróbować.

Bo nie wiem czy jej przeszłość by mnie nie drażniła i nie zacząłbym o niej myśleć źle

Gość uhauha
Mój facet zdecydowanie nie był prawiczkiem, bo jak sam widzisz po sobie, prawiczki tylko gadają, NIC NIE ROBIĄ. Żadna dziewczyna nie chce nudziarza który nie chce poeksperymentować trochę w życiu, czytaj: dowiedzieć się czegoś o życiu. Ciągle tylko będziesz biadolił że chcesz czystej i pięknej i tak ci zleci do czterdziestki, więc powodzenia życzę. Z opowieści kolegów, a mam ich sporo, wiem że z chłopakami to jest tak, dopóki sam nie spróbuje, bo opowiada cuda na kiju czego to on sobie nie życzy żeby być z tą jedyną. A jak wreszcie ma seks za sobą, to widzi że nie liczy się to co dziewczyna robiła w poprzednich związkach, tylko liczy się tu i teraz. Jest nam TERAZ ze sobą dobrze i kochamy się, no bo jest ważniejszego?!

Gość uhauha
Carrie - nie wiedziałam że ktoś ciągle zakłada ten temat, ale widzę że tylko ja komentuję i chyba rzeczywiście sama z siebie robię dziwadło, bo nie wierzę juz w tą historię autora. Nie ma takich durnych, nudnych kolesi, w kółko to samo plecie, a co jeśli będę myślał o niej źle... Ple, ple, ple. Yo sobie koleś znajdź dziewicę tyle w temacie 🖐️

Gość offermas............
autorze one tego nie zrozumieją dziewczyny to kurwy i masz tego dowód

Gość uhauha
prawiki to stare pryki :D Nudziarze i jeszcze raz nudziarze. Podobno są dziewczyny-dziewice, czemu nie chcą z Wami być??? no, czemu?

Nie jestem nudziarzem. Po prostu późno wyładniałem

'Podobno są dziewczyny-dziewice, czemu nie chcą z Wami być??? no, czemu?" bo sa przyszłymi kurwami

A ja wolałem nad wyglądem pracować i teraz wyglądam już nieźle. Ja dla swojej kobiety muszę być przystojniakiem

pasztety patrzą bardziej na charakter

autorze możesz ją ruchnąć ale na żonę to szukaj czystej

Gość ja86sia
ofermas wtedy on będzie kurvą i żadna go nie zechce