Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynka.85464

Sylwester w domu :) kto poleci dobry film na ten wieczór ?

Polecane posty

Gość blondynka.85464

sylwester zawsze jest do bani, zawsze coś się przeprzy, zawsze problemy, a to zwykła noc, dlatego nie świętuje i spędzam go w rodzinnym domku, moge pić przez wszystkie inne weekendy w roku :) proszę o polecenie, dobrego ambitnego filmu na ten wieczór z gatunku dramat, dramat psychoologiczny, nie polecajcie łatwych i lekkich historyjek, komedii romantycznych ani żadnych innych komedii czy horrorów :)

Gość chocolissima
oglądałam ostatnio "jeden dzień" - określany jako dramat, ale dodałabym, że z historią romantyczną, popłakałam się, jednak obiektywnie stwierdzam, że to nie jest jakieś super ambitne kino, ale obejrzeć warto

Gość blondynka.85464
oglądałam tez ostatnio film "jeden dzień" :) także ponawiam prośbę :)

Gość malwinkaaa 2777777777
a ja mam problem yz+ co dobrego do jedzonka zrobic_ zostaje z mezem w domu. jakies pomysly.

Gość Eeerrr...
Polecam "Amerykanska zbrodnia", oparty na faktach, dosc ciezki film, "The life of David Gale", rowniez oparty na faktach, "American History X" - swietny film.

Gość forever alone
Ja też będę w domu i będę oglądać "Incepcję" :D

Gość Killeruś810818
"Osiem milimetrów" "czeka na nas świat" to tyle

Gość chocolissima
a może coś rosyjskiego? Polecam "Bączek". Z polskiego kina jak nie widziałaś to "Sztuczki"

Gość chocolissima
zgadzam się z przedmówczynią :) a z ciekawy filmów dodam jeszcze np: Jeniec: tam gdzie nogi poniosą Joe Black ( z Dicaprio :classic_cool:)

Gość nofne
ogladalam ostatnio swietny melodramat gangsterski z Colinem Farelem - London Boulevard - no ale nie o taki film pytasz ogladalam tez swietna spokojna, lekka, wciagajaca komedie obyczajowa - Our brother idiot - no ale nie o taki film pytasz ogladalam przepiekny melodramat z Kira Knightly - Last Night - ale nie o taki pytasz One day - tez swietny melodramat z dramatow psychologicznych moge polecic: - Black swan - Shutter Island - Girl, Interrupted - The fountain (nie ogladalam, ale podobno dobry) - Premonition - Melancholia

Gość szz
piekny umysł przerwana lekcja muzyki requiem dla snu blue valentine lśnienie

Gość retretretre
studentki jeden dzien chłopiec w pasiastej pizamie ambitne kino to to nie jest,ale fajne filmy

Gość blondynka.85464
ktoś jeszcze poleci :)?

Gość natkaaa
no to ja ostatnio ogladalam : Masz na imie Justine, Prawo zemsty, Wszystko co dobre, Do szpiku kości, - Ogolnie wszystkie dobre

Gość natkaaa
nofne: dzieki za last night, juz sciagam :D

Gość poznałam chłopaka i wiecie co
nie chce zakladac nowego tematu ;) Oreintujecie sie moze czy jak bede palic fajki w domu w ktorym nikt nie pali to czy jak przyjda jutro to wyczuja??

Gość bardzoniesylwestrowa
Moulin Rouge! :)

Gość bardzoniesylwestrowa
A jeżeli inni nie palą to na pewno wyczują, smród dymu łatwo wsiąka we wszystko

Gość kochaaam spaaać
a może filmy muzyczne- Hair, Nine, Moulin Rouge albo ten z Beyonce (nie pamiętam tytułu) :P

Gość blondynka.85464
tutaj piszemy o filmach wiec z łaski swojej spadaj z tymi fajkami

Gość nofne
natkaaa nie ma za co. Smiem sie zwac ekspertka od melodramatow - chyba obejrzalam juz wszystkie :P W dodatku jestem wielka fanka Kiry Knightly. Last night to jeden z moich ulubionych filmow! Ktos polecil Blue Valentine z melodramatow - tez jest dobry. Z tych nowych melodramatow (i oczywiscie z Keira Knightley heh) jeszcze jest ciekawy melodramat s-f - Never Let me go

Gość blondynka.85464
ja z dramatów polecam Wszystko o mojej matce-Almavadora - kto lubi tego reżysera na pewno zna

Gość chlopiec w pasiastej piżamie
''Chlopiec w pasiastej piżamie''- smutny, ale naprawdę wart obejrzenia, szczerze polecam i pozdrawiam

Gość 24234324
Wszystkie jakie tu wymieniacie widziałam praktycznie... :( A moze ktos zna cokolwiek ciekawsego niż hollywodzkie gnioty, co kazdy widział po 100 razy? Ja mogę polecić "Separation" z 2011 r.

Gość nofne
niehollywoodzkie? Sukkar banat z 2007 ale to znowu film w stylu romans/dramat i Gegen die Wand z 2004 - melodramat