Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynka.85464

Sylwester w domu :) kto poleci dobry film na ten wieczór ?

Polecane posty

Gość yjyj5jy6
A poleccie jakiś dobry horror - ale nie w stylu jak z fantazją oberwać łeb człowiekowi - żeby było mało krwi ale strachu pełne gacie ;) Znacie jakieś?

Ja mogę polecić, bo niedawno oglądałam "Never let me go" - bardzo smutny, więc nie wiem czy odpowiedni na sylwestra, ale bardzo mi się podobał

Gość wdjqdqwuioduioqwb
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona Skazani na Shawshank Zielona Mila

A poleccie jakiś dobry horror - ale nie w stylu jak z fantazją oberwać łeb człowiekowi - żeby było mało krwi ale strachu pełne gacie Znacie jakieś? Eden Lake- ale to bardziej thriller, Tale of two sisters Dom snów DEad End z 2003 - jak ktos lubi klimat Cisza Przypadek 39 Wicker Man Sztorm stulecia

Gość dobry horror to jest
blair witch project oraz paranormal activity ... dalej mam ciary na plecach...polecam

Bodaj dwa dni temu, ogladalam super film.W TV -KULTURA Pod tytulem " PIETNO"z Antonym Hopkinsem, Nicol Kidman, i jeszcze jeden znany aktor, ale nie pamietam nazwiska. Fajny film ! taki do pomyslenia...a nie!!!! jeden strzal a siedmiu zabitych!!!.Polecam.Naprawde dobry film!

Gość gość
Jeśli lubisz dramaty to może "sanctrum" lub "wysoka fala", ale jeżeli lubisz filmy o porombanych ludziach to polecam "skóra, w której żyję" lub "pachnidło" miłego oglądania ;)

Gość gość
@chocolissima Jak można pomylić Brada Pitta z DiCaprio? :O

Gość gość
Z diCaprio: polecam komedie z Dicaprio i Tomem Hanksem "zlap mnie jeśli potrafisz", uśmiałam się tak ze płakałam :D Z komedii polecam takze "knight and day" - film trwał 2 godziny, ale tak plakalam ze smiechu ze musialam go zatrzymywać i porządnie sie wysmiac, i w sumie oglądałam go 3 godziny, polecam także incepcję z Leonardo diCaprio oraz Wielki Gatsby - oba filmy z nim :D

1. Drugie romansidło SF to Odwróceni zakochani - Upside Down. 2. Z takich w stylu Donnie Darco, możesz obejrzeć "John umiera na końcu". 3. Donnie Darco też jest niezły. 4. Hitch najlepszy doradca przeciętnego faceta. 5. Nie wszystko złoto co się świeci - Fool's gold (2008). 6. 7 dusz. 7. Jak stracić chłopaka w 10 dni.

Gość gość
Tak jak my w TV mamy co rok Kevina, tak Rosjanie od 1975 obowiazkowo puszczaja w swojej TV komedie z Barbara Brylską Szczęśliwego Nowego Roku Ironiya sudby, ili S legkim parom! Moze warto zabaczyc, jako ciekawostke

1. Z dramatów - przerwana lekcja muzyki. 2. Układ zamknięty. 3. Panaceum (2013) - nie oglądałem.

Gość gość
Mulholland drive

Gość gość
Nieśmiertelny American beauty

Gość gość
polecam filmy Almodovara np. "Skóra w której żyję" świetny film