Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a uszalalalal ne mam na vokde

Oto jak spędzą kafeterie sylwestranie

Polecane posty

1. piękna i młoda skizto12 nie wiedząc którą oferte imprezy wybrać pozostanie w domu. 2. sosssss pójdzie do koleżanki a po kryjomu będzie co 20 minut chodził do wc i walił konia :O 3. carrie będzie sie szlaufić z 3 w tym jeszcze starym roku partnerem 4. owieczka Boża napisze pare wywodów rodem z kliniki psychiatrycznej, po czym wsiądzie w auto i pojedzie do swojego narzeczonego jakby nigdy nic 5. pśp chleje od rana...własciwie wydawało jej sie że sylwester zaczął sie wczoraj...pije non stop 6. noxelia podcina sobie żyły naprzemiennie z pisaniem kolejnych tandtenych wierszydeł straszydeł po czym nadstawia chłopakowi który ją potem sowicie obije :classic_cool: 7. brzydula30 - typowa dama z kafe, ubierze sie w fajną kiecke, odwiedzi fryzjera i kosmetyczke, pójdzie na wspaniały bal :)

jestes mało znaczącą personą w zasadzie statystą w porównaniu do tych wielkich aktorów małej sceny 8. dla odmiany rówiesnica brzyduli30 niejaka (nijaka również) zdesperowana żona domowa jest zupełnie innym typem kobiety, zamiast isc na bal pojdzie do jakiejs tanz budy a możliwe że nawet partner wstawi ją do klubu nocnego postawi koło rurki i odbierze po 2 w nocy co ona uzna za świetną impreze i wstawi nam z tego filmik 9. master111 typowy stulei...albo spedzi sylwka z takimi jak on, albo na virtualu albo na koniu :classic_cool:

" jestes mało znaczącą personą w zasadzie statystą w porównaniu do tych wielkich aktorów małej sceny " Jest! Jeszcze nie przegrałam życia! :D Dziękuję, właśnie bardzo zależało mi na takowej odpowiedzi :classic_cool:

skizto - dlaczego przegrywać? ominie CIe przykry huk petard,wymiocin i obłapiający pijani koledzy 10. Lady Love - powita sylwestra o godzine pozniej, ale i tak bedzie wiekszosc czasu na kafeterii wiec nawet sie nie zorientuje, oczywiscie bedzie na orendżu od 22 zaraz po tym jak napisze, że idzie na bal na promie ze swym lubym merynosem 11. prawatywa/proszek do prania/indor/stomatoloszka/itp beda kombinować jaki zrobić nowy projekt albo skandal na kafe

12. podszywacze i inni ludzie z fajnym poczuciem humoru - beda siedzieć na fajnych imprezach ale i tak z utesknieniem myslec o kafe (dotyczy też wszystkich uzależnionych) 13. piczekson i offerma - prawiczki koło 30 udające małolatów, jeden bedzie siedział i wyzywyał wszystko i wszystkich drugi bedzie rozmawiał z rybikami w wc i mówił im że kobiety to kurhwy

wybijać to Ci może conajwyżej szmabo w ogródku :classic_cool:

szambo no i zostaly pominiete bardzo ważne osoby! 14. pijany kijoiciek - spotka sie z towarzystwem z mensy i bedzie ich usilnie przekonywać, że jednak wie kto sie pod nią podszywa ale nie powie :classic_cool: 15. pani czkawka - bedzie patrzyła z niepokojem na zegarek myslac która godzina jest w kuala lumpur a ktora w senegalu i gdy ktos ją o 23.50 zapyta o godzine to powie ni z gruchy ni z pietruchy że jest za kwadrans 13,niestety w towarzystwie nie bedzie mogla opowiadać swoich bajeczek 16. prawdazawszeciezaboli_24 - po tym jak poklocila sie ze wszystkimi i pokazała swój paskudny charakter spędzi sylwestra z pakistanczykiem, ten jednak zdruzgotany poziomem jej angielskiego każe jej szybko zrobić loda i spadać, prawda bedzie sama samotna i ze śmierdzącym pępkiem w sylwestra, napisze na kafe że źle sie czuje i umiera by wzbudzić sensacje i zainteresowanie własną osobą 17. Ewa, 33 - bedzie komentowac i krytykować kolor ścian w domu senioru, przeniesie sie z bibką na dansing 40+ tam z kolei wyproszą ją po tym jak zacznie mówić, żonie sołtysa, że wyglada źle itp.

Gość najlepszy dzisiejszy sposob na
spedzenie sylwestra ma offerma-- bedzie rozmawial z rybikami w lazience i mowil im ze wszystkie kobiety to kurwy:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D::D:D:D::D:D

Gość tak a co
:D witaj beatka\jenny :D kieca wyprasowana ??;D

18. jenifer8787 - przygotowania do wielkiego balu zacznie juz o 18, kupiła pełno ubrań,zamówiła barmana i nianie dla córki,oraz limuzyne,zaprosiła pełno gości, nastawiła świetną muzykę w ogrodzie swej 3 piętrowej willi z basenem. p.s w simsach 3 :classic_cool:

Gość a rybiki maja organ słuchu
?

podajcie jeszcze jakies nicki :D 19. Master Zander vel Klaun - bedzie sluchal italo disco i jak zawsze zasnie po odprawieniu rytuału wagadugu -ponieważ nie bierze leków nasennych ani na głowe tylko ćpa zioła i jest miłośnikiem lewatywy 3. Carrie - przyjdzie Twój ex i bedzie robił karczemne awantury z afere penisową

tak a co witaj beatka\jenny kieca wyprasowana ??;D gdybys byla bardziej zorientowana w tematach na kafe, wiedzialabys, ze moja wystrzalowa sukienka, juz czeka, na jednym z topików opisalam swoje przygotowania do imprezy sylwestrowej