Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a uszalalalal ne mam na vokde

Oto jak spędzą kafeterie sylwestranie

Polecane posty

jeszcze do niedawna dopisalabym GLEN B na imprezie sylwestrowej jako jedno z dan goracych mialby kupe do zjedzenia, ale biedaczka nie ma ostatnio na forume, pewnie zablokowali mu dostep :)

20. rentajo - udający upośledzonego chłoptaś pójdzie na mega impreze i będzie obrabial końskie dyszle jak sie naćpa 21. ksu jabolowy sen - spędzi ostatniego sylwka na szampańskiej zabawie z dwójką, za rok wstąpi do zakonu :( 🖐️ 22. Grzesław - założy rajstopy 20den miniówke i spiertoli na dyske dla gejów

Gość czarna do pomarańczy
Pomarańcze wszelkiej maści odczują ten wieczor jako czas smutku i rozpaczy bo nie będzie czołowych osobistości po których mozna pojechać:D

23. beatka s-k aka Kingusia_124 bedzie na sylwku próbowała być tak kontrowersyjna jak na kafe z tego powodu założy założy krótkie skórzane majty z otworem na odbycie i będzie szokować kolezanki po fachu :classic_cool: 24. Pankracy Le bouville - zaprzęgnie dorożke i podązy na raut deliberując nad toaletami panien

25. kakalen - ubrany w smoking wysoki przystojny mężczyzna o aparycji Georga Cloneya albo tego geja Camela będzie na sejmowym balu podchodził do gości i dyskretnie z szykiem angielskiego lorda mówił na ucho "ręka mnie swędzi by panu przypierdolić ;) "

kakalen - ubrany w smoking wysoki przystojny mężczyzna o aparycji Georga Cloneya albo tego geja Camela będzie na sejmowym balu podchodził do gości i dyskretnie z szykiem angielskiego lorda mówił na ucho "ręka mnie swędzi by panu przypie**olić hahahahahahah o kurwa :D

PRawatywa - prosze o spokoj ;) 26.Shatyn - nareszcie odsapnie po całym roku kontrolowania internetu, i gdy będzie już się szykował na czerwony bal to zapiszczy alert w jego laptopie bo o to pojawił się temat ze słowem PIS ! na który to ma nastawiony czujnik...szybko wejdzie na dane forum, gdy nagle okaże się że było slowo "zapisałam się na kurs przedmałżeński" rozgoryczony szatyn i tak napisze swoją formułke że prosi o link wszyscy kłamią i rządzi PO ! głosujcie na swoją platforme, i bedzie na nudnym balu marzyć o spotkaniu schadzce z masterem 111