Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onsda

pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość onsda

chciałbylscie spedzic sylwka we dwoje ze swoim partnerem?

Gość tak a co
tak właśnie spędzamy. tylko we dwoje :)

Gość .m.m.m.m.lm
nie. we dwoje to my sobie mozemy wieczory neidzielne spedzac ale nie sylwka. powinna byc impreza i duzo ludzi. neisttey w tym roku moj facet musi wystepowac (ma zespol rokowy) wiec jade z nimi. nudno bedzie ale coz

Gość Weraaaa...
Ja tak niestety spędzam i szczerze wolalabym juz spędzać go sama. Bo czym taki sylwek różni sie od innych dni kiedy sie spotykamy? Niczym. Pewnie sie o to pokłócimy. Wlasnie w takiej zajebistej atmosferze wkrocze w nowy rok:(

Gość zebyyyyyyyys
kobiety to szmaty jednak.. kazdy facet marzy o spedzeniu takiego wieczoru jak sylwester wraz z ukochaną kobieta, natomaist kobiety absolutnie nie.. one kurwa wola isc sie pobawic, poflirtowac z innymi itp.. szmaty jebane

Gość kurka wodna ale jaja
:D serio?? mezczyzni marza o takim sylwku we dwoje????

Gość zebyyyyyyyys
tak wiele bym dal aby kobieta ktora obecnie kocham zaproponowala mi cos takiego ale oczywiscie ona ma wyjebane na takie cos i bawi sie w najlepsze z innymi cwelami...

Gość hhhhhhh
ja dwa razy bylam na sylwestra tylko z moim chlopakiem i bylo super

Gość trele morele30
sam jestes pojebana szmata! Wcale sie nie dziwie ze zadna nie chce spedzac sylwka z takim pomylencem. Idz sie zabij. Jednego gowna mniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kurka wodna ale jaja
jak to bawi sie z innymi? a ty? nie pomyslala o tobie?

Gość trele morele30
zebyyyyyyyys to do ciebie cwelu

Gość Weraaaa...
Ale gdybys od 4 lat spotykał sie 3- 4 razy w tygodniu z dziewczyna w domu to moze w sylwestra chcial bys zrobic z nia cos innego? Bo czym taki sylwester niby bedzie sie różnił od tych pozostałych dni w roku? Niczym.

Gość volver2012
E nie wszyscy chca spedzac sylwka we dwoje w domu. I w zaden sposob nie odzwierciedla to temperatury uczuc w zwiazku. No.. rozumiem jesli para jest swieza... Ale para ze stazem? Okres inkubacji ma za soba ;)

Gość kasienka1339
Jasne ze tak...:)

Gość zebyyyyyyyys
kurka wodna po prostu ma na mnie wyjebane, mnie to boli no ale nie bede z tego powodu kurwa płakal jak ciota, pijac samemu w domu ide na domówkę do kolezanki i jak trafi się okazja to cos porucham dzis

Gość zebyyyyyyyys
trele morele30 cwela poszukaj w majtkach , pizdo glupio

We dwoje to spędzamy wieczory w tygodniu. Sylwester jak i jeden dziń w tygodniu oczywiscie ze znajomymi. W Sylwestra trzeba się bawić, ja bym nie chciała aby ten wieczór/noc wyglądał tak jak zwykły wieczór..

Gość zebyyyyyyyys
co innego jesli mieszkamy z tą osoba i mamy ją co wieczór, wtedy faktycznie lepiej gdzies wyjsc sie pobawic ale jesli wspolne noce nie są zbyt czeste to uwazam taki sylwek za zajebisty

Gość zebyyyyyyyys
ruchał bym całą noc

Ja nie mieszkam z moim facete, ale spędzam z nim codziennie kilka h, zazwyczaj są to wieczory, czasmai noce. Według mnie pary , które siedzą w domu nie mają innej opcji, albo widzą się bardzo bardzo rzadko i jest to jedyna noc np. w miesiącu, która mogą spedzić razem..

zebyyyyyyyys : Ten kto jest mocny w gębie zazwyczaj słaby w gaciach.. wiec podejrzewam , że godzina i byś odpadł;p

Gość volver2012
Myśmy pierwszego sylwka spędzali w domu. A potem już różnie- wyjazd w góry, więc w sumie też razem, ale poza domem. Albo wyjazd na jakiegoś sylwka w plenerze, np . do Wrocławia... no ale też razem... Albo u znajomych na domówkach... dziś też idziemy, ale dopiero na 19/20godz.

Gość bardzoniesylwestrowa
Jasne, to świetny Sylwester, z ukochaną osobą

Gość zebyyyyyyyys
maanam słoneczko.. ja nie pisze tego bez podstawnie mialem w zyciu pare kobiet i wiem na co mnie stac potrafie zajechać kazdą.. nie przytrafilo mi sie jeszcze abym to ja wymiekl a kobieta chciala wiecej

Gość fhfjfhf
ale niektóre kobiety są dziwne :O:O mają faceta i narzekają że idą na zabawe z nim....wiele bym dała żeby móc sylwestra spędzić z ukochanym :(:( Tyle że ja nawet nie mam ukochanego...jakbyście nikogo nie miały to więcej byście doceniały Mi pozostał sylwester na kafeterii. Przegrałam życie :(

Gość fhfjfhf
"Ale gdybys od 4 lat spotykał sie 3- 4 razy w tygodniu z dziewczyna w domu to moze w sylwestra chcial bys zrobic z nia cos innego? Bo czym taki sylwester niby bedzie sie różnił od tych pozostałych dni w roku? Niczym.' ja spedzam sylwestra jak zawsze - z rodzicami.To ja mogłabym powiedzieć że ten dzień nie będzie sie niczym różnił..a jednak zawsze tą róznice czułam. W takim razie dziwną jesteście parą...

Gość Weraaaa...
Bo moze z rodzicami zachowujecie sie inaczej niz codzień. Chyba ze co wieczór tak z rodzicami siedzisz. Jaką roznice mam czuć? Ze za oknem bede słyszeć fajerwerki?