Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glsfgkmdfg,

Moglibyście być z ładną dziewczyną która ma lekkiego,prawie niezauważalnego zeza

Polecane posty

Gość glsfgkmdfg,

i rowniez lekko krzywe zęby na dole i na gorze jedynka lekko wykrzywiona? pozatym - mimo zeza oczy ładny kształt,kolor usta ladne cera idealna fajna sylwetka ksztaltne piersi ladne wlosy zadbana !

Gość glsfgkmdfg,
up

Gość ptasiek nastroszony
nawet z taką której łzy po plecach ciekną gdy się tak pięknie wzruszy

Gość Samotny28l
tak, nie widzę problemu :)

Gość glsfgkmdfg,
samotny28l. tylko pytanie czy SZCZERZE by Ci się ona podobała czy to z desperacji np?

Gość der56
Tak oczywiscie, a dlaczego nie? Co przemawia na nie?

Gość inkaMala
a w życiu :) Pytanie czy ona by chciała takiego nudziarza jak ty :-O

Gość Samotny28l
---glsfgkmdfg, wady o których powiedziałaś jej nie dyskwalifikują :) pytanie tylko czy zalety które wymieniłaś nie są podkoloryzowane, bo wiesz .. np moja mama uważa że kobiety ze świetną figurą to te które mają nadwagę :D jeśli uważasz podobnie to mamy konflikt .. lepiej wklej foto swojej znajomej i wszystko stanie się jasne

Gość glsfgkmdfg,
inkaMala do kogo to mialo byc ? rentajo przedni zab wyrwac? nie bardzo sobie to wyobrazam roznica duza, chyba nikt nie chce byc w zwiazku z wlasnej woli z osoba ktora jej nie kreci fizycznie

Gość inkaMala
do ciebie, już czytałam jak smęciłeś na innym forum :-O

Gość inkaMala
tzn. na tym forum, ale w podobnym temacie

Gość glsfgkmdfg,
Samotny28l haha :D nie, ja jestem o wiele młodsza od Twojej mamy, i od Ciebie też jesli w nicku faktycznie jest Twoj wiek Duzo osob mi mowi,ze cialo extra choc mi sie srednio podoba(jak kazdej kobiecie..) wciecie w talii, ladne cycki ;), zgrabne nogi, ladna pupa.. wszystko proporcjonalne, skora gladka nic nie koloryzuje i z opisu to nie znajoma,tylko ja ;) :D pytam czysto teoretycznie bo jestem sterta kompleksów,i ciezko mi uwierzyc jesli jakis chlopak chce czegos wiecej :o i tak juz od lat kazdego odtracam,bo sie zwyczajnie boje:(

Gość glsfgkmdfg,
aha,w takim razie dzięki ze uwazasz mnie za nudziare i brzydule :p ps. w zadnym temacie nie pisalam od tygodni ;P

Gość Samotny28l
powiem ci, że niewielki zez jest całkiem seksowny :D taka dziewczyna wygląda bardziej niewinnie i dobrodusznie niż koleżanki, a zęby zawsze można sobie ułożyć :D pytam się tylko czy jeśli pokochałbym tę dziewczynę to ona też by mnie pokochała? w moim wieku zwracam już uwagę na pewne cechy charakteru takie jak "spokojna", "zrównoważona", "lojalna" :)

Gość fjgjjfyrjfrhdr
Ja mam lekkiego zeza jak zdejmę okulary a do tego wielkie oczy i wyglądam trochę jak oszołom :o

Gość glsfgkmdfg,
hehe nie wiedziałam :P mi raczej kojarzy się z zazenowaniem i nudą(tzn tak ktos mnie moze odbierac gdy na niego patrze-widze siebie w lustrze i powiem,ze nie chciałabym spotkac kogos kto tak patrzy) jesli o te cechy co wymieniłeś to je posiadam;) ale to wcale nie znaczy ze dziewczyna jest fajna ;) co z tego ze jest spokojna i lojalna i zrownowazona skoro jest wkurzajaca jak kazda kobieta:P fjgjjfyrjfrhdr pewnie wyolbrzymiasz;) u mnie to jest dopiero tragedia bo mam male oczy i wygladam jak chinczyk tzn nie takie małe aż, ale do duzych to im daleko

Gość glsfgkmdfg,
nie ublizajac nikomu oczywiscie;)

Gość zabadddo
z zezolcem? w życiu kumple by mnie obśmiali

Gość fjgjjfyrjfrhdr
nie wyolbrzymiam. :D Mam naprawdę wielkie oczy ale na szczęście tego zeza widać tylko jak zdejmę okulary czyli rzadko. Ale wtedy wyglądam komicznie bo nic nie widzę i patrzę w nieokreślony punkt wytrzeszczając oczy jeszcze bardziej :)

Gość Samotny28l
Nie ma nie-wkurzających kobiet :D Trzeba się przyzwyczaić. Wkurzanie facetów jest nieodłącznym elementem kobiecej psychiki. To my faceci zawsze musimy wyciągać dziewczyny z kłopotów, ale to właśnie mi sie podoba :D A najlepsza chwila to ta kiedy dziewczyna chowa się w naszych ramionach i pozwala się pocieszyć. Warto żyć dla takich momentów :*

Gość glsfgkmdfg,
kumple? oO to powodzenia w przyszłym zyciu jak zostaniesz bez nich i bedziesz tesknil do jakiejkolwiek kobiety :D a wtedy bedzie z apozno i bedziesz musial na portalu typu sympatia wyczajać te ''najgorsze'' - rozwodki z dziecmi,niezadbane. i co z tego,ze nie bedzie miala zeza jak bedzie zaniedbana?

Gość DruidMorales
powiedz mi ile ważysz to ci powiem czy przeszkadza mi twój zez

Gość glsfgkmdfg,
fjgjjfyrjfrhdr Ja okularów nie noszę. Ty chociaz tego zeza ukryjesz:) Wiem juz o czym mówisz bo mam taka kolezanke która tez wlasnie bez okularów tak wygląda:P

Gość glsfgkmdfg,
Samotny28l W tym sensie również, ale wkurzam facetow malomownościa;P bo zeby sie rozkrecic musze kogos dobrze poznać i zaufac na maksa a to jest ciezkie w moim przypadku ;/ DruidMorales - a co Ci da sama waga ?;p nie podalam wzrostu;D

Gość fr5tg
Ciezko kogos poznac nie mogac z nim pogadac ;p. Milczac siedzac obok siebie tez sie nikogo nie pozna ;p. Wszelakie niby to wady ktore zostaly wymienione sa do zniesienia. Znalem kobiete o ladnej figurze z zezem, ciekawe bylo to ze wszyscy dookola ja lubili ;p. Kobieta w porzadku.

Sam mam lekkiego zeza i nawet chcialbym takiej dziewczyny przynajmniej wreszcie moze by mnie nie odrzycila wlasnie dlatego bo ilekroc znajde dziewczyne i to zobaczy to odechciewa jej sie zwiazku ;]

Gość mężczyzna 27 lattt
podaj kontakt, wiesz, chyba że oczekujesz że Cie będzie finasował twój wybranek, to nie podawaj. myślę że będziesz zadowlona ze mnie. pozdrawiam.

glsfgkmdfg, napisz do mnie na gg 33375445 albo na email johny9465187@o2.pl ;]