Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnobiałaczerwona

facet na którym mi zależy napisał tak do mojej koleżanki...

Polecane posty

Gość czarnobiałaczerwona

Podoba mi się pewien facet. Na razie jesteśmy na etapie koleżeństwa... zbliżam się do niego, rozmawiamy dość dużo, czasem wspólne piwo itd. Poznałam go przez moją dobrą koleżankę. I teraz tu jest mały problem.... Koleżanka nie wie że ja coś do niego mam. On dla niej jest tylko kolegą, wiem że ona nic od niego nie chce. Właściwie nie rozmawiają jakoś szczególnie często.Tylko, że...on....wczoraj zagadał ją w nocy na gg. I w tej rozmowie przesłał jej jakąś piosenkę o miłości pytając czy ją lubi, powiedział że że chciałby się jej przyśnić, wysłał parę serduszek na do widzenia i ... w środku rozmowy napisał "przesyłam Ci całusa". Nie wiem co o tym myśleć. Czy to coś może znaczyć? Trochę jestem załamana. A jeśli on coś do niej ma?! Oby nie... Pomóżcie coś.

Gość niestety nic Ci do tego
nie wtrącaj się. nie ma wobec Ciebie żadnych zobowiązań. a tak w ogóle to skąd masz ich prywatną rozmowę?

Gość haaaa
facet się bawi wami obiema. Tak się wydaje

Gość Weraaaa...
A od kogo moze miec- od kolezanki. Przykro mi ale widocznie jemu zalezy na tej koleżance

Gość czarnobiałaczerwona
ona mi pokazała dziś, jak ją odwiedziłam... ona nie ma pojęcia że ja coś do niego czuję, już nic nie chciałam mówić

Gość czarnobiałaczerwona
my się kolegujemy, pomyślałam, że to to dobra kolejność... między nami nic się do tej pory nie wydarzyło...i teraz nie wiem czy w ogóle próbować, czy jest sens

Gość Weraaaa...
A ta koleżanka jak zareagowala na to co on jej pisał? Nadal nie jest nim zainteresowana czy to cos zmieniło?

Gość Zuzanna Amelia #####
Popieram - nie wtracaj sie. Badz kolezanka jak do tej pory i nie mow swojej kolezance o swoich uczuciach. Poczekaj spokojnie jak bedzie sie rozwijac tamta znajomosc. Tamta sprawa pewnie upadnie (o ile Ty nie zachecisz kolezanki informujac ja o swoich uczuciach do tego chlopaka) Wiec uwazaj.

Gość czarnobiałaczerwona
no chyba się przęjęła, wydawała się zaskoczona tylko czy to o czymś świadczy? czy to takie koleżeńśkie czy z podtekstem?

Gość czarnobiałaczerwona
Ja nie jestem aż tak blisko ani z nią ani z nim, żeby wiedzieć o co tak naprawdę chodzi.

Tym bardziej sie nie wtracaj.

Gość Weraaaa...
Dobrze ci radzą wyżej- nie mow ze ci zalezy na tym chłopaku, bo wtedy on wyda sie w jej oczach atrakcyjniejszy i moze sie nim zainteresować.

Gość czarnobiałaczerwona
dobra, mi tylko chodzi o to, czy jeśli facet tak pisze do kobiety (a nie jest specjalnym udowicielem) czy to na coś wskazuje? Czy nie powinnam w tym niczgeo doszukiwać się? Chodzi o samą świadomość. Nie będę jej niczego mówić, ani jemu tym bardziej.

Gość Weraaaa...
Pewnie ona mu sie podoba, moze cos więcej

Jesli facet nie jest specjalnie uwodzicielem to tekst byl mocny. Az sie zastanawiam ile z tego tekstu jest prawdziwe a ile Twoja kolezanka sobie dorobila. Facetowi - wrecz przeciwnie. Zyczylabym z nowym rokiem spelnienia JEGO sercowych planow. Ale bez zadnych dodatkowych uwag. To da mu do myslenia

Napisz cos wiecej o tym facecie i o kolezance. Po ile macie lat ?

Gość czarnobiałaczerwona
Widziałam rozmowę na jej gg, więc faktycznie nic nie wyolbrzymiała. Zagadał do niej chyba o 1 w nocy, jak w sumie szła spać... wysłał jej jakąś piosenkę pytając jak sądzi co mówi jej tytuł ( o miłości), potem w sumie zaczął się już żegnać i na pożegnanie pisał do niej że ją mocno ściska i jakieś serce obok walnął, potem napisał, że jej życzy słodkich snów, żeby...on się jej przyśnił może. Potem krótka rozmowa o czymś tam jeszcze i na końcu przesłał jej takiego buziaka, pisząc "przesyłam Ci buziaka". Ona była neutralna w odpowiedziach. Ani go nie pogoniła, ani nie odwzajemniła.

Gość czarnobiałaczerwona
Czy on coś do niej może czuć?!

Jesli tak to totalnie sie z tego wycofaj. Utrzymuj dalej swoj status kolezanki. Moze dosttaniesz swoja szanse.

Gość czarnobiałaczerwona
jesteśmy dorosłymi ludźmi , lat 25, znamy się ze studiów

Gość armadioquatroante
na czucie to chyba za wczesnie ale na pewno ona mu sie podoba i to bardzo!

Gość czarnobiałaczerwona
zuzanna, myślisz, że on coś do niej czuje?

Gość czarnobiałaczerwona
zawsze mam pecha :( ale może dobrze, że to zobaczyłam... nie zrobie z siebie idiotki tylko chciałam mieć pewność, że on nią jest zainteresowany

Mysle ze tak.

Gość czarnobiałaczerwona
bo może tak niektórzy gadają z koleżankami, ja już sama nie wiem czy to zwykła sympatia czy coś poważniejszego tak wygląda

Gość pollllllllllllllllot
to chyba pytanie retoryczne

Gość A jak koleżanka
skomentowała do ciebie jego teksty? Może ona ma go gdzieś?

Gość czarnobiałaczerwona
Tak, ale co mi po tym, jeśli on coś ma do niej? Ona, no zainteresowała się, o co chodzi..; I ja też. Największy problem to jest to: co on czuje i do kogo.

Gość trixifixi29
obserwuj, potrzeba czasu

Gość naomiwatta
ja myślę, że on się w niej kocha