Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onguuuu

Czy wlosy zawsze wypadaja po porodzie?

Polecane posty

Gość onguuuu

bo teraz mam dwa na krzyz i nie chce zeby zostal mi jedne heheheheh ;D

Gość taie mo
raczej tak gdyż w ciąży naturalne wypadanie jest zahamowane przez hormony więc potem to co miało wypaść i tak wypadnie.

Gość dfgtjuyikolpi4
Raczej tak. W ciąży miałam piękne, grube włosy i lśniące włosy, które nie wypadały. A po ciąży ? straciły blask, przestały tak szybko rosnąć i zaczęły niestety garściami wypadać ale już jest ok :)

Gość mi tez zaczely
wypadac,jesten 4 mies po porodzie.powiedzcie jak dlugo u was wypadaly?myje wlosy szamponem vichy przeciwko wypadaniu i biore witaminy.

Gość a ja.....
wszystkim koleżankom wypadały. Mnie zaczęły jakieś 3-4 miesiące po porodzie i około 4 miesięcy wypadały.

a mi nie wypadały :) a szkoda bo mam tego za dużo na głowie :D wszystko zależy od hormonów ja miałam z nimi kłopoty w ciążach - za mało ich było co za tym idzie ciąże zagrożone i normalnie co miało wypaść wypadało w swoim czasie więc tego nasilenia po ciążowego nie miałam

4 miesiące po porodzie zaczeły mi wypadać, po kolejnych 4 miesiącach wypadanie sie unormowało. Co do jakości włosów jestem zadowolona, są lśniące i bardzo szybko rosną.

Gość wózek wózek
Mi też zaczęły wypadać 4 m-ce po. Ale to nawet nie tragedia, bo przez cały rok (ciąża+te 4m-ce) nie wypadały mi praktycznie wcale i były aż nienaturalnie gęste i takie, hmm, nie moje :)

ja w ciąży miałam ładne,gęste włosy a wypadanie zaczęło się 3 miesiące po.. totalna masakra straciłam chyba 3/4 tego co miałam,zamiast kucyka czy warkocza miałam jakiś szczurzy ogon.Wkońcu obcięłam włosy z długości do pasa do szyi.

Gość hdlfdgsd
też mi wypadały, ale po jakimś czasie ustało wypadanie i wszystko się unormowało

ja mam włosy po pas, jestem juz 5 miesiecy po porodzie, nie wypadł mi ani jeden na skutek ciązy, za to trace ich sporo kiedy moj mały synek sie do nich dorwie;D

Gość Słodka_Pokusa
mi zadne wlosy nie wypadly to nie zalezy od hormonow tylko diety!!

Gość kompilacja
- jak widzisz, nie zawsze. Zadbaj o dietę, kup preparaty z czarnej rzepy.

Gość 123 lotto
Jestem 6 miesiecy po porodzie, mi zaczely wypadac ok. 3,5 po. Mam długie, do połowy plecow i teraz wyglądają strasznie, widac przeswity a kucyk to jakis strąk, Strasznie mi szkoda długich wlosów, nosze się z zamierem obcięcia ich, ale strasznie ich szkoda ... .Zawsze chcialam miec dlugie wlosy i teraz gdy takowe posiadam to musze obciąc ...:(

Gość kompilacja
Spokojnie, odrosną. Stosuj się do zaleceń, pomożesz sobie. To mija.

Gość mamama27
mi wypadały - tak pół roku po porodzie - i nic nieporadzisz - ile ma wylecieć tyle wyleci