Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mielonykotlecik

Dlaczego siedzicie dzis w domach?

Polecane posty

Gość wkurzona i smutna
nie wiem, może on juz nie pamięta mojego imienia? może nam nie po drodze po prostu :(?

ach o najgorszych rzeczach myslisz co??? jeszcze sie depresji nabawisz! moze wasze losy sie rozeszly ale potem znow sie zejda?

Gość Śliwka we boczku
"Dołujecie, smutna, nadzieję" , ej Ludziska, co z Wami, ledwo film obejrzałam i łoczyska otarłam, a tu już smutki nad smutkami. Obaliłam pół szampana, teraz łiski z kolą. Pijmy dzieci i się cieszmy, że ten "god" juz się kończy. I żadnych kurna życzeń durnych, bo jeszcze zeszłoroczne się nie spełniły...;D

Gość eseses
racja, w dupie z takimi chlopami co zamiast z nami w sylwka gdzies sa daleko od nas, troche wiecej egoizmu na ten 2012 rok. . . :) nie jest zle, sylwek na kafe dobry jest, znaczy sie ze nie jestesmy sami w swoich smutkach i zmartwieniach :)

Gość wkurzona i smutna
co ja zrobię z tym, że tęsknię :( trzeba obstawiać najgorsze, bo realia są takie, że to koniec i już sobie nie pogadamy, a co dopiero mówić o przytulaniu 😭

no ja tez tesknie za swoja byla, wciaz ja kocham ale co zrobie jak ona ma mnie w dupie, trzeba zyc dalej

Gość eseses
Kochana ja przez swojego faceta siedze 3 rok w domu, w zeszlym jeszcze plakalam w tym nie zamierzam uronic ani jednej lzy. Widocznie nie jest mi pisany i czas zmienic obiekt swoich westchnien. wiem, ze latwo mowic trudniej zrobic ale u mnie juz przyszedl moment, by zdac sobie sprawe ze cos jest nie tak kiedy w takich chwilach nie na ma go obok

Gość Śliwka we boczku
No!!! Wkurzona, nie dołuj, zawsze może być gorzej! Aczkolwiek życzę by było najlepiej:)

Gość wkurzona i smutna
jakby on miał mnie definitywnie w dupie to dałabym sobie spokój, ale jest szansa, że może on nie ma mnie w dupie :( koooooorwa 😭 już nie wytrzymuję sama z sobą, ile ja będę jeszcze o nim biadolić :o

Ja też mam całe życie pod górkę...zamartwiałam się, szlochałam aż...doprowadziłam się do choróbska! Wyluzowałam, uporządkowałam toksyczne sprawy, pogodziłam się sama ze sobą, najważniejsze-staram się nie uprawiać czarnowidztwa...różnie bywa, ale jest ok. I wszystkim tego życzę!!

Gość wkurzona i smutna
ale u mnie to jeszcze w miarę świeża sprawa...

Gość Śliwka we boczku
No i kurwa, wieczór amorka nam się zrobił!!! Baby, dupy w troki;) Pijemy? Toaścik?

Gość ufufufuf
Dopiero co uśpiłam 3latka imam chwilę luzu. Jeszcze trochę czasu upłynie, gdy gdzieś wyjdziemy na sylwestra.

Gość wkurzona i smutna
przemeq - nie martw się, spotkasz kogoś lepszego, na kogo będziesz zasługiwać ;)

Gość kukurykuuuu
I co?? I uległam k.u.r.w.a ehh...

Gość eseses
ja tez sie ludze co jakis czas ze tak nie bedzie, niby inne dni spedzamy razem a jak przychodzi co do czego wiecznie jestem sama, to nie jest normalne byc samej w takich dniach. Ale na to trzeba czasu by zrozumiec. . .

Gość wkurzona i smutna
proszę bardzo :D a jak ja bym chciała, zeby mi się lżej na sercu zrobiło :(

Gość wkurzona i smutna
kukuryku co się stało?

Gość wkurzona i smutna
przemeq - problem w tym, że ja nawet bym nie chciała, bo oczywiście tęsknię za tym palantem :(

Gość ufufufuf
Pocieszam się, że swoje wychodziłam, bo w sumie ok 13 lat byliśmy bez dziecka a teraz inny etap. Ale mam znajomych, którzy załatwiają sobie opiekę i dzieci nie przeszkadzają w zabawie, ich rodzice chętnie zostają z wnukami, nasi do takich nie należą.

Gość wkurzona i smutna
booooooże 😭 nie no wspaniale się rok zapowiada... siedzę na kafe i biadole, że mnie chłopak nie chce, dlaczego życie jest takie trudne? :(:(:(