Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mielonykotlecik

Dlaczego siedzicie dzis w domach?

Polecane posty

Gość wkurzona i smutna
Dokładnie, po fajerwerkach idę spać, haha :D

za pol godzinki idz zobaczyc fajerwerki, potem goracy prysznic i spaaaac:) wyspij sie a napewno jutro bedziesz deczko szczesliwsza, w poniedzialek szkola, do kolezanek sie poprzytulasz i napewno bedzie C ilzej :)

Gość wkurzona i smutna
koooorwa, nie napisałam pracy do szkoły jeszcze :o

Gość kukurykuuuu
Oooo na Polsacie Golcowie ;) CRAZY CRAZY....!!! ;) wkurzona - będzie git. Zobaczysz. Wiem, że Ci smutno. Mi tez było wielokrotnie.

siędze w domu bo : małża ma nocny dyżur , ja wróciłem z pracy przed chwilą, a na żadne wyjście na rynek nie mam ochoty;)

Gość kukurykuuuu
maxym masz tak na imię? A gdzie szanowna małżonka pracuje, że w sylwestra nocna zmiana? Jakiś szpital może?

Gość kukurykuuuu
wkurzona dawaj temat pracy - zaraz coś znajdziemy ;)

Gość wkurzona i smutna
no nie wiem czy będzie lepiej, szkoła wpędza mnie w depresję :( i czemu ja tak muszę tęsknić jeszcze? dopiero za 2 tygodnie będzie ok jak będą ferie :o

Gość wkurzona i smutna
Właśnie ja nie wymyśliłam tematu jeszcze! :o to ma być przemowa na dowolny temat, ale jeszcze go nie wymysliłam :o myślałam nad "Dlaczego religia nie powinna być nauczana w szkole" i "Dlaczego papierosy nie powinny być ogólnie dostępne" :o ale jakoś mi nie pasuje zbyt :o nie wiem myślałam też nad czymś w stylu "Jestem za zaostrzeniem kar wobec znęcających się wobec zwierząt" i "Dlaczego lasy deszczowe nie powinny być wycinane" (:D) Jakieś sztywne te tematy. To ma być mowa retoryczna na około 6 minut, a ja mam pustkę w głowie :o

Gość wkurzona i smutna
mam tą mową przekonać innych do swojego zdania

krotko, na temat, dlaczego ta pozycja a nie inna a na koniec demonstracja z nauczycielem i tyle, 6 do dziennika i git

Gość kukurykuuuu
Wkurzona a może omów np. wplyw zawartosci wody w ziemniaku na jakosc frytek :D albo Wpływ transportu na pH i kwasowość mleka :D

Gość wkurzona i smutna
6? :o ja marzę o 3, bo ta nauczycielka mnie nie lubi, bo się opuściłam i mi mówi, ze postawi mi z czystym sumieniem na koniec dwóje, bo się nie staram i spadłam ze stopniami :o

Gość wkurzona i smutna
Ale to ma być jakiś określony pogląd, do którego mam przekonać klasę (np. "jestem za legalizacją, dlaczego warto być za"), więc to nie wchodzi w grę :D

Gość Nowy Rok,kolejny gówniany...
Naprawdę rozbawiły mnie pozytywne nastawienie niektórych z forumiczów tego szajsu.Pragnę uświadomić wam wszystkim parę rzeczy.Po pierwsze żyjemy w Polsce,kraju kłótliwym,wybierającym co 4 lata największą bandę idiotów,a w międzyczasie naród narzeka i wie najlepiej.Cieszyć się gdy dług publiczny rośnie,1/5 Polaków już odczuwa jego skutki,przy bierności rządu(nie cierpię PIS i PO,mohery i prawicowcy,a raczej prawiczki wypie**alać),kościół pochłania wiele milionów z budżetu państwa i UE,a nic w tej kwestii się nie zmieniło,ropa drożeje parokrotnie,a to dopiero początek analfabeci(patrzcie:USA,Iran,cieśnina Ormuz).Teraz się nie przejmujecie,ale kiedy wasze kieszenie jeszcze bardziej odczują podwyżkę cen to się doszkolicie w polityce międzynarodowej ;P Nie wspominając o konfliktach poglądów nt.in vitro,aborcji,kary śmierci,legalizacji narkotyków itd. Polacy nie poszli na wybory bo nie tylko im się ''nie chciało'',ale nie posiadają wiedzy na takowe tematy albo zdają się żałośnie zmanipulować.Szczerze przyznam,że za normalnych,oczytanych mogę uznać ok.20 % Polaków. Brawo,głupi narodzie,a komentarze typu ''jak ci się nie podoba to wypie**alaj'' przewidziałem wcześniej,kretyni.

Gość Adam 70
uuuuuu to brzydko być takim nieukiem 🖐️ 😘

Gość kukurykuuuu
maxym maxym... ładne imię :) Swego czasu mój synek miał mieć tak na imię ;)

Gość wkurzona i smutna
Po prostu miałam problemy zdrowotne (fizyczne i psychiczne), więc ogólnie się opuściłam :(

Gość A więc Przemq90
Nie,ale Polaczki idioci ignorują przekaz.

Gość wkurzona i smutna
Depresja, bezsenność, powikłania po lekach :(