Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa nnn nnn nnn

Jaką książkę polecacie przeczytac ?

Polecane posty

Gość ciekawa nnn nnn nnn

?>

Gość teska44
Arabska żona.

Gość teska44
Biała Masajka.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
obsoletki Bargielskiej

Hej zależy jaki rodzaj książki lubisz:) Ja ostatnio czytałam fajną książkę Anioł stróż,bardzo fajnie się czyta.Następna książka która bardzo mi się podoba to Les farfocles ,śmiałam sie przy niej w głos;) Swietna .Najlepsza jaką czytałam.A jeżeli wolisz cos z kryminałów to polecam książkę Ostatni Don,też ciekawa książka;) Polecam się na przyszlosc kilka typów jeszcze mam:)

Gość nickoooo
ja własnie wczoraj z biblio 5 ksiazek przytachałam, co by mi sie nie nudziło i wybor jakowys miała;) wszystkiego naj w roku 2011dla wszystkich z kafe

Gość new jersey*******
Jeśli kryminały to Henning Mankell i jego seria o Walanderze :-) HAPPY NEW YEAR!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość InnocentDevilNaughtyAngel
Niewierna. To w sumie jest autobiagrafia autorki. Cos w stylu Kwiatu Pustyni, tylko jeszcze lepsza. O Somalijce, ktora miala jako dziecko wycieta lechtaczke i wargi sromowe i wychowala sie w muzulmanskiej rodzinie. Ksiazka o tym jak sie wyrwala z tego swiata i zrobila kariere w Europie. Kobitka nadal walczy. Jestem nawej jej fanka na fb.

Gość InnocentDevilNaughtyAngel
Pani Czkawko, jesli chodzi o Ferdydurke, to bylam chyba jedyna osoba w klasie, ktorej sie ta ksiazka podobala. I nadal uwazam, ze jest git.

Gość smutnajenny
to zalezy co lubisz. Mogę Ci polecic Łaskawe, Krew Kwiatów, Dziecię boże, Chłopca z latawcem. Z autobiografii absolutnie wstrząsająca była "Uwięziona" .

Gość warkot
Gravity Rainbow

ja chyba bylam jedyna, ktora Ferdydurke przeczytala w klasie i powiem, ze nawet nawet:) Ale co moge polecic, wspomniana juz Arabska Zone, dalej Arabska corke, Ostatnia Noc w Chateau Marmont.

Gość cel_
Jak ktoś lubi kryminały to ja polecam Gorączkę Zmysłów Richarda Castle, zdecydowanie warta uwagi pozycja. Nie nudzi, nie ciągnie jak flaki z olejem...jak to bywa z innymi autorami :P Książka jest dostępna w formie tradycynej papierowej, ale też w ebooku – www.12posterunek.pl/goraczka-zmyslow . Na stronie masz też dostępne starsze jego książki. Też dobre, zwłaszcza – Wściekły Sztorm!!!