Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urntta

CZY jaki SYLWESTER taki CALY ROK??????????

Polecane posty

Gość urntta

JA sietroche obawiam tego powiedzonka.... spedzam sylwka sama w tym roku ale nie chce byc samotna caly rok

Gość sprawiedliwość?
nie, to tylko zwykly zabobon. olej to. raczej- jaki caly rok, taki i sylwester, trudno, zebysmy w jeden dzien byli nagle inni.

Gość dobra rada.....
To się nie obawiaj!!! I bedzie super!!!

To wszystko zabobony, trudno żeby kalendarz miał wpływ na to jakie będzie dalsze życie. Olej to, najlepiej już wyrwij z kalendarza kartki z 31.12 i 1.01. To od Ciebie zależy, jak będzie Twoje życie, a nie od cyferki w kalendarzu. :)

a to swoją drogą, dobrze jest zacząć miło dzień, najlepiej każdy dzień roku. Miło zacząć, miło skończyć - czego życzę sobie i Forumowiczom ... z wyłączeniem podszytów heh ;)

Jeszcze przez jakiś czas, czekam na telefon od znajomych i jadę za miasto na domówkę ;) Fatalnie,że Ciebie dopadła ta angina, zdrówka życzę ;)

a dziękuję, mam nadzieję, że będzie miło :) Dom to dom, ale i tak życzę miłego wieczorka i dużo zdrowia w nowym roku, hej!

Jak widzę prezenterkę w tv, która mówi takie zdanie, to ja się pytam czy mają oni ludzi naprawdę za takich idiotów o iq dżdżownicy?