Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba samotna...

Siedze sama w domu na sylwestra..

Polecane posty

Gość wkurzona i smutna
18 będę miała tylko rocznikowo :D jeszcze sobie muszę poczekam dzięki, ale serio mój tata tyle lat ma :D

Gość niepijaca abstynentka
a ja nie smutam mimplo iz tez sama siedze bo chlop w pracy . mam ciasto ( torcik malinowy) i wiem ze nie pozwoli mi na smutki ;D

Gość skąd klikasz ?
buziole córo 😘 :D :D :D

Gość wkurzona i smutna
przynajmniej chłopa masz abstynentko, a ja forever alone jestem zwyczajnie dziex tato 😘

Gość wkurzona i smutna
24 to nie dziadek :D

Gość pikuś2354356567
mam 21 lat i sam spędzam sylwka. Chciałbym mieć fajnych znajomych z którymi można by przysłowiowe "konie kraść" ale niestety nie jest tak. Mam wolną chatę i można by zrobić fajną domówkę ale boje się że po wszystkim rodzice zastali by chlew ;/ Może kiedyś spotkam ludzi z którymi w sylwestra nie będę się nudził. Pozdrawiam i Szczęśliwego nowego.... :) A teraz idę obejrzeć jakiś dobry film na dvd przy piwku.

Gość skąd klikasz ?
ważne żeś się się uśmiechnęła :D wypiję o 0:00 za Ciebie kieliszek wina musującego ! ;) :D bratową mam z Wyszkowa ! :classic_cool:

Gość wkurzona i smutna
wow, też za Was wypiję, ale chyba colę niestety :D może ją znam? :D

Gość skąd klikasz ?
myśle że nie nie to pokolenie ! :D

Gość wkurzona i smutna
może mnie uczy w szkole, albo to moja jakaś ciocia, fryzjerka? nie wiem, hahaha :D

Gość skąd klikasz ?
jak mniemam zapewne tak ! :D nie no spoko opuściła Wyszków w pogoni za bratem ! :D

Gość wkurzona i smutna
no to pewnie nie znam :(

Gość skąd klikasz ?
ok. niunia to teraz w myśl hasła reklama dźwignią .... ! :classic_cool: opisz jak wyglądasz wzrost włosy oczy waga zaiteresowania ??????? :O :P

Gość modwlka
Hej. Jestem początkujaca modelką i ostatnio miałam moją pierwszą półnagą sesje zdjęciowa.. Chciałabym aby ktoś obiektywnym okiem spojrzał na te zdjęcia i powiedział czy mam szanse zaistnieć w świecie modelingu i showbiznesu. Bardzo mi na tym zależy a tutaj jest cała galeria zdjęć : http://www.wp3.pl/sesjanago/

Gość skąd klikasz ?
SPADAJ NA PALMĘ 4 lata na wybiegu ! :classic_cool:

Gość wkurzona i smutna
nie opiszę się, bo mnie zdemaskują :D

Gość skąd klikasz ?
no przestań niuńka ! sama tam mieszkasz ? na początek :P blond czarne rude ???????????? :O o fryzurę się nie pytam ! :D

a ja sie musze wyzalic... mam 2 letnia córke z chlopakiem z ktorym jestem 6 lat ale razem nie mieszkamy (długa historia) , ale mieszkamy doslownie blok obok. no i bylismy umowieni ze przyjdzie do nas na 18. moja mama specjalnie wziela dyzur nocny w pracy zebysmy mogli sami posiedziec. ja juz wyszykowana zarcie zrobione, szampan kupiony a nagle dzwoni jego kolega ze moj chlopak nie przyjdzie niestety, mowie dawaj go do tel, pytam o co chodzi, a moj facet najebany ze bardzo przeprasza ale jest w takim stanie ze nie da rady przyjsc. moja matka wkurwiona bo tez stracila sylwestra specjalnie dla nas idac dzis do pracy, ja zaryczana, dziecko pyta sie co sie stalo, nie moge w to uwierzyc. siedzi teraz blok obok z kolega i wypisuje mi smsy jak to bardzo kocha ale nie da rady przyjsc. bardzo mnie to zabolallo... musialam komus powiedziec, wszyscy znajomi dzwonia do mnie i skladaja zyczenia i kaza przekazac zyczenia takze jemu, a mi głupio powiedziec ze sama jestem. gdybym dziecka nie miala to bym sie do znajomych gdzies wkrecila, a tak to samiutka w domu z córcia siedze... tak smutno

Gość wkurzona i smutna
nic nie napiszę, mówię, ze boję się zdemaskowania :( z resztą mógłbyś być moim ojcem!

Gość skąd klikasz ?
widzę siedzi Ci to przełyku !? :O myślałem że pominiemy ten fakt ! :( :D

Gość ...K...
ja tez sama...............

Gość skąd klikasz ?
@ 21:42 dagna88 sorry widziały gały co brały zmajstrować to nie sztuka sztuką jest wychować 🖐️ :classic_cool:

Gość skąd klikasz ?
@ 21:48 ...K... i co z tym poczniesz ?:O

alez ty kurwa mądra, kto tu mowi o majstrowaniu czy wychowywaniu, mi przeciez nie o obecnosc dziecka siedzi, a 6 lat temu chyba człowiek którego poznalam mógl byc inny niz jest teraz , nara

Gość skąd klikasz ?
🖐️ :D życia nie kumasz ! :D :D :D

ojciec nie podrywaj "córki" hmm ciekawe gusta masz jak na starego chłopa. Mój ojciec ma 51 ale on w takich młodych jak Ty nie gustuje? Czyżby cnota na mózg uderza ?? hehe

Gość skąd klikasz ?
@ 21:57 marvello misiu nie myl rozmowy Sylwestrowej z podrywem lub flirtem bo to zupełnie rożne rzeczy pamiętaj że z 2-ej strony może siedzieć dowolna osoba np. Wojtek 12 podający się za Anie 17 🖐️ :D