Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basia1551

Bank spółdzielczy w zawadzkiem. Problem

Polecane posty

Gość kjgpihioh
osoby fizyczne -> 1.2 - prowadzenie rachunku (dla zwykłego konta) - 3zł 2.1 - wpłaty na rachunki - bez opłat 2.2 - wypłata z rachunku - bez opłat 2.10 - przelew wewnętrzny/zewnętrzny - 1zł/2.50zł

Ok dziękuję, 2,50zł? hmm to ciekawe czemu ostatnio wzięło mi 20 zł... No nic zostaje zapytać się w banku o to. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi!

Gość kjgpihioh
dziecko ale ci ludzie już pisali że opłaty są niskie dla zwykłego ror-a a twoi rodzice najwidoczniej mają specjalistyczne konto w tym banku co wiążę się z wyższymi opłatami, o czym na pewno zostali poinformowani. masz gdzieś pod ręką umowę z bankiem?

Nie jestem dzieckiem, a to, że się na pewnych rzeczach nie znam, od razu o tym nie świadczy. Dziękuję za informacje, na razie link nie chce sie włączyć, spojrzę później. Moja mama powiedziała mi przed chwilą, że ma najzwyklejsze konto więc już sie całkiem pogubiłam.

Gość kjgpihioh
ale to nie możliwe aby wam za zwykłe konto i za zwykłe przelewy pobierali takie kwoty. znam wielu ludzi wśród rolników i innych osób które chwalą sobie ten bank właśnie za niskie opłaty i wyjątkową łatwość otrzymywania kredytów. więc albo macie jakieś inne konto albo... coś wy źle robicie.

Gość kjgpihioh
mama powiedziała... a mama umowę z bankiem ma?

Tak ma umowę. Zaraz zrobię przelew i okaże się czy nadal pobierają 20 zł czy mi się coś pomyliło

Gość kjgpihioh
no ale co na tej umowie jest napisane?

Gość kjgpihioh
a może inaczej, co po kolei robisz robiąc ten przelew?