Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona namaksa

SZOK PO REAKCJI PARTNERA NA TEMAT KOLEGI GEJA!!

Polecane posty

Gość zaskoczona namaksa

Spotykam sie z kims juz 3 miesiace.Jest milo, przyjemnie.... zobaczyl moje zdjecie, ktore bylo zrobione rok termu, zanim go poznalam.Sa tam moi koledzy przebrani za dziewczyny (byl to hallowen party).On to zdjecie zobaczyl, zaczal sie pytac co to za geje itd, ze nie powinnam miec takich znajomych i ze on nie jest zadowolony z takich znajomych.W jego kulturze takie kontakty swiadcza o tym, ze " on tez moze byc gejem". On mi powiedzial ,ze jak mi sie to podoba to moge sobie isc do klubu gejowskiego, a ja mu odpowiedzialam ,ze juz bylam milion razy zanim go poznalam ... on byl w szoku, szybko sie ubral i wyszedl..# nawet mi nei zlozyl zyczen. po prostu wyszedl szybko do pracy i sie nie pozegnal!!!!!!! Jestem w szoku bo moi koledzy geje to wspaniali ludzie... nie jacys zwichrowani wariaci...

Gość zaskoczona namaksa
prosze napiszcie mi cos,... nie wiem co zrobic- rozejsc sie z nietolerancyjnym chlopakiem lub przeczekac jego emocje?

Gość modwlka
Hej. Jestem początkujaca modelką i ostatnio miałam moją pierwszą półnagą sesje zdjęciowa.. Chciałabym aby ktoś obiektywnym okiem spojrzał na te zdjęcia i powiedział czy mam szanse zaistnieć w świecie modelingu i showbiznesu. Bardzo mi na tym zależy a tutaj jest cała galeria zdjęć : http://www.wp3.pl/sesjanago/

Gość nie zasne
przeczekaj emocje poczekaj az sie odezwie..tak z kilka dni czy on nie jest muzulmaninem przypadkiem?

Gość zaskoczona namaksa
no tak, jest muzulmaninem. W ogole az moja przyjaciolka z ktora mieszkamy, az sie zaczela smiac, bo wypadl z domu jak oparzony... ja tam nikomu w spodnie nie zagladam co i jak... dziwie sie, ze jeszcze sa ludzie,ktorzy tak reaguja...

Gość szok.......
co za nietolerancja, niedługo wyjdzie w ilu sprawach tak, problemowy człowiek, chyba nie dałabym rady byc z kims taki, mam kolege geja i jest fantastyczny złoty czlowiek nie ram mo pogł przeprowadzic sie czy cos przwieźć i co to za róznica, jakis gbur i baran z tego twojego faceta

Gość zaskoczona namaksa
jestem tego samego zdania- geje czy les, tacy ludzie jak i my... matko, ide do pracy.... zamiast w spokoju to znowu w stresie...

Gość fdfdfd
teraz widzisz z jakim hitlerowcem się zadajesz

Geje i lesby - w porządku, pod warunkiem, że nie demonstrują swoich homo-zachowań publicznie.

Gość Musicie wziąć pod uwagę, że...
Ludzie mają różne poglądy np. na aborcję,in vitro,legalizację narkotyków,wiarę w Polsce itd. Twój partner jest muzułmaninem,a w jego kulturze wszelkie kontakty,skłonności homoseksualne są zabronione.W mojej opinii zbytnio obnosicie się z tą tolerancją,a nawet powiedziałbym chwalicie, a nie jest to jakiś super powód do dumy.Ja np.jestem tolerancyjny rasowo,religijnie(jestem ateistą),ale nie wobec żydów i gejów,jednak oba przypadki nietolerancji są poparte mocnymi argumentami.Brzydzę się prawicowcami,ciągle mówiącymi,że jednym z symboli państwa jest krzyż,wręcz powiedziałbym są bardzo agresywni,nietolerancyjni w stosunku do innych wyznań,a nie popierają tego żadnymi argumentami,a to tylko wierzchołek góry lodowej

Gość sylvias
madre slowa pan u gory

Też uważam że taka tolerancja jest trendy... ciesz się że Twój chłop nie ma skłonności takich i tyle :)

Ma rację. Ty wyglądasz na pustą laskę "trendy". "Gdzie zboczeń obłęd miarą jest modnego bytu"