Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obseervaatoore___forumee

sylwestrowa lista obecnosci...wpisywac sie

Polecane posty

brzydula - zdziwilabys sie :( tu na kafe moze ejstem taka oh ah a w rzeczywistosci nie zwrocilabys na mnie uwagi :( jestem ladna to fakt, kazdy zwraca na mnie uwage i rpzede wszytskim na oczy, ze takie ladne itp ale nie czuje sie tak, mam mega kompleksy, jestem ineszczesliwie zakochana a chcialabym byc z kims kto mnie szanuje i kocha, a nie ejstem, i nie czuje sie z tym dobrze, co przeklada sie na to ze czuje sie zle :P

melissandre ale pelnoletnia jestes?;) ja pozwolilam swojemu synowi pierwszy raz na impreze i troche sie denerwuje

Gość ja pierdzielem
spierdalam spać.

a g n i e s z k a _ ja też chciał bym być kochany i kochać ale nie umiem sobie zapoznać pani:(

Gość pappapapa
pamietam ze kiedys rozmawialysmy

bylam jakies poltora roku temu wtedy wierzylam w siebie, bylam otwarta wesola, dusza towarzystwa, generalnie mialam opinie ze moge zawrocic facetowi w glowie, kilka zwiazkow rozbitych bo faceci oszaleli i zostawili swoje kobiety nie popieram, ale tak bylo wrocilam do polski i sie zaczelo ostatnio chyba rozpoznalam u siebie depresje, tak sie czulam ale ok zmieni to sie a ja w siebie ciagle wierze ale troche sie pogubilam ;)

Gość ja pierdzielem
tak serio. THX.

Agnieszka, dokladnie tak jest, jak jestes usmiechnieta, zadowolona z zycia to wysylasz dobra energie i ludzie to widza :) a jestes bardzo ladna, wiec usmiech, piersc do przodu, glowa do gory i swiat jest twoj ;)

Gość GRZESLAW NIKT NIE POKOCHA
TAKIEGO STAREGO PEDRYLA JAK TY

tak, moje prawdziwe :) ja wiem o tym ze one sa ladne ale nie az tak jak ludzie mi je zawsze chwala ostatnio bylam u znajomej na jakiejs posiadowie, byl ich jeden znajomy i on tez mowi ze aga bardzo ladna, sliczne oczy itp a ja byle jak ubrana, byle jak pomalowana, bo to kolezanka mnie z domu znienacka wyrwala ;) wiec jednak cos musze miec w sobie :D

Gość pappapapa
myslalam ze poklikam ale zle sie czuje pa