Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obseervaatoore___forumee

sylwestrowa lista obecnosci...wpisywac sie

Polecane posty

ja kiedys widzialam w lustrze babe jage, ale z czasem poznalam kogos, poczulam sie piekna i tak tez sie zaczelam widziec w lustrze.. przez jakis czas:P stare dobre czasy..

Gość GRZESLAW TO STARY PEDRYL
GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL GRZESLAW TO STARY PEDRYL I BAWI SIE MOIMI JAJAMI

Gość Melaniaaaaaaaaaaaaaaa
jestem u mnie w okolicy petardy walą co 5 minut od około 17.. ale ja to lubie :)

Bo zostałam zaproszona przez znajomą na sylwestra, ale odmówiłam. Skłamałam że mam inne plany. Od dwóch dni nie wyszłam z domu, mam na nowy rok wiele planów ale boję sie co z nich wyniknie bo szybko się zniechęcam. Krótko mówiąc- smutne mam życie i przykro mi :(

Gość ja tam gościa rozumiem
ale sie wytańćzyłam i pomy ślec ż eo północy stuknie mi 30 :-D kondycja jak u 16 ;-D

Gość hela11
Chce byc na liscie ale nie ostatnia.Tu strzelaja od rana .Moj m wypowiedzial mi wojne z rozwodem wiec szampana chlodze sama tylko czy go otworze, jak sie uda to WYPIJE ZA NAS WSZYSTKICH ! ZA NOWE SZCZESCIE!

Gość Mongolski hodowca motyli
Taak kuźwa to straszne. Całe stado napierdolone chooj wie właściwie z jakiego powodu. Żal mi was. Brak akceptacji to dla was tragedia nie do zniesienia. Chcecie być w głównym nurcie. Chcecie być normalni. wszyscy chlają i się bawią a my bidule nie:( A z czego tu się cieszyć? Ziemia obiegła słońce dookoła po raz kolejny i zrobi to jeszcze miliardy razy po naszej śmierci. Jakieś bezsensownie symboliczne przejście od starego do nowego...Niby co się według was zmieni? wszystko będzie tak samo tylko z inną datą. Ja sie już najebałem i mam dosyć sylwka. Jak widze te gęby uradowane bezsensownie i bezmyślnie to dochodzę do wniosku, że to tylko pretekst żeby się odurzyć do nieprzytomności i zapomnieć o swoim beznadziejnym życiu. Zyczenia na nowy rok...widocznie w starym daliście dupy bo innaczej żałowlibyście że się kończy. Tonący brzytwy się chwyta i to jest właśnie sylwester:D...Pajace:P

u mnie wlasnie nie, gdzies tam daleko bylo slychac pojedyncze, pewnie rodacy, ale w poblizu nikt nie mieszka wiec chyba bedzie dzis cicho chcialam sama cos odpalic, ale w ogrodku nie da rady, moi wredni sasiedzi by mnie zaciukali :P ale bylaby zemsta za przymusowe pobudki o 7 rano w weekendy

po co tyle agresji sprzedawco motyli:P ci co sie ciesza, widocznie maja powod ci co nie ciesza sie, pewnie tez maja powod ja tam zaluje, ze rok sie konczy bo czuje uplyw czasu i jestem coraz staaarsza.. :P