Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Svietlana

Pożądni mężczyźni pożądani !

Polecane posty

Nie słyszałam tego powiedzenia ;) To w takim razie spróbuję się 'naprostować' choć pewnie nie będzie łatwo...

między nami tylko ^^ zrezygnowałem z większości niewartościowych znajomych i absolutnie nie żałuję. Teraz rozprostowałem skrzydła i sam się "naprostowałem" ^^

Nie słyszałam tego powiedzenia.. ;) to w takim razie spróbuje się 'naprostować', choć pewnie nie będzie to łatwe.. Juz z dobry rok w takim skrzywieniu chodze.. ;)

Trochę się zdublowałam.. ;) Ja nie mam zbyt wielu znajomych tylko kilku bliskich przyjaciół w swoim gronie więc nie mam już z czego rezygnować ;)

oj tam.. w ramach zasady ze to facet powinien sie starac, a po drugie hmm nie rozdaje swoich danych kontaktowych na kafe;) - choć na pewno jestes porzadnym facetem :)

"Pożądni mężczyźni pożądani !" wiemy co jak i dlaczego... świat nie jest taki jakim go widzimy. Czasem aby coś dostrzec należy się postarać i chcieć to dostrzec. Potrzeba trochę siły i samozaparcia by mimo przeciwnościom losu wyjść naprzeciw. Hmm co jeszcze ? aaa "umiejętna sztuka kokieterowania" chyba tak ! wiesz te zalotne spojrzenia niby przypadkowe poprawianie bluzki etc ^^ wsio dziala ^^

marzenia są piękne fakt, ale jak marzyć to nie ma co się ograniczać. ostatnio nie słychać o zbyt pięknych marzeniach. Wszyscy tylko kasa i miłość >,< tak jakby z tego składał się świat !

Gość obudz sie
no i jak poszukiwania tych porządnych?

Gość obudz sie
Kazde pokolenie ma swoje wlasne wymagania do ktorych niekiedy trzeba sie dostosowac i w nich sie odnalezc. Jak mierzy sie teraz wartosci ludzkie? Czy jest taka miara? Iloscia pieniedzy? Zaradnoscia w niesprzyjajacych warunkach?? Czy dobrocia serca? a moze i wszystkim na raz?