Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Svietlana

Pożądni mężczyźni pożądani !

Polecane posty

Cześć wam ! powiedz skąd wiesz który facet jest porządny a który nie ? i jak nie chodzą po ulicach ? To co ? Rosną na drzewach ? Skoro wszyscy tyle narzekają to musi coś w tym być jakieś ziarenko prawdy. Czym jest zatem wartościowość ? co uważamy za bardziej lub mniej wartościowe ? każdy ma jakieś pasje i marzenia, każdy bez wyjątku chce szczęścia i niektórym się to udaje innym cóż... może nie tyle co nie, a co muszą się bardziej na nie napracować.

Mnie nikt nie jest w stanie przestraszyc :p Panie Twardowski ubolewam nad tym, że teraz większośc facetów stara się zgrywać cwaniaczków, co to nie oni, jacy nie są twardzi itd. itd. a tak naprawde na takich facetów lecą chyba tylko jakies puste laski. Już dawno nie spotkalam faceta, z którym można byloby normalnie porozmawiać, rzygac juz sie chce... sorry spotkałam, ale jak normalny to już żonaty... starają się zrobić wrażenie a tak naprawde komu potrzebny facet który stwarza tylko pozory..??

Przystojniaku.. nie jestem zachłanna, tylko jak już wybrałabym się w rejon slaski a byłbyś jedynym to rzeczywiście mała szansa ze udałoby mi się na ciebie trafic :p takie yeti mam u siebie :p

"Już dawno nie spotkalam faceta, z którym można byloby normalnie porozmawiać, rzygac juz sie chce" Może to zabrzmi arogancko, ale aby poznać drugiego człowieka potrzeba czasu i poświęcenia mu większej uwagi. Bo nawet jeśli stwarzał tylko pozory to nie masz pewności czy taki czy inny osobnik nie stanie na wysokości zadania kiedy sytuacja będzie tego wymagać. "tak naprawde na takich facetów lecą chyba tylko jakies puste laski." tego nie wiem, nie potrafię Ci na to odpowiedzieć niczym. Zresztą czemu laski "mają" na cokolwiek latać. To chyba facet winien je zdobywać a nie dać się zdobyć ? Świat nie jest taki zły tylko czasem trzeba wyjść z siebie i stanąć obok aby dostrzec niektóre sprawy ;)

'aby poznać drugiego człowieka potrzeba czasu i poświęcenia mu większej uwagi' swieta racja, ale jak już cie na poczatku zrazi to odechciewa sie go blizej poznawac 'To chyba facet winien je zdobywać a ni'e dać się zdobyć ? i znowu musze sie zgodzic, tez jestem za tym ze facet powinien zdobywac ale... ten swiat do góry nogami sie powywracał.. to juz nie te czasy bleeeeeeee ;) 'Świat nie jest taki zły tylko czasem trzeba wyjść z siebie i stanąć obok aby dostrzec niektóre sprawy' wychodze, wychodze i zamiast stanąc obok siebie staje gdzies hmm indziej i mam po prostu 'odnosze wrazenie ze jestes zgorzkniala jak stary kawalek sera' nie jest ze mną aż tak tragicznie ;) choć kiedyś pewnie było lepiej, rzeczywistość zmieniła mój sposób patrzenia na pewne sprawy, ot..

Kończąc moją wypowiedz ;) Świat nie jest taki zły tylko czasem trzeba wyjść z siebie i stanąć obok aby dostrzec niektóre sprawy' wychodze, wychodze i zamiast stanąc obok siebie staje gdzies hmm indziej i mam po prostu zły punkt widzenia..

Nie wiem czy świat zwariował ? Oczywiście, że czasem się zniechęcamy. Czasami kobieta zalotnie spogląda na faceta, aby te się nią zainteresował (odwzajemniając na początku spojrzenie etc.) Może faktycznie masz zły punkt widzenia ? Chociaż może i nie tak do końca. Bycie ostrożnym nie jest niczym złym, jednak jeśli nie zaryzykujesz to nie wygrasz głównej nagrody ;) i co to za pogląd z tymi czasami ? tego to już absolutnie nie rozumiem ? Historia ma to do siebie, że lubi się powtarzać.

Nie o to chodzi żeby złapać króliczka tylko... hahah ; Oj tam czasy mamy jakie mamy, a niech tam.. Przystojniaku Nie wątpię :p

'Bycie ostrożnym nie jest niczym złym, jednak jeśli nie zaryzykujesz to nie wygrasz głównej nagrody' I to mi sie bardzo podoba... Yebym to ja miala odwage na ryzyko achhhh zeby to bylo takie proste...

Panie Twardowski Problem w tym ze poza wygrana mozna jeszcze poniesc porazke... Przystojniak.. coz to autoreklama..

Nie wiem jak ty, ale po każdej przegranej wstajesz silniejsza bogatsza o nową wiedzę i doświadczenie. Tak trzeba grać aby wygrać ^^

Panie Twardowski Tylko raz jak mnie powaliła prorażka to jeszcze do dzisiaj się z niej podnoszę :p Przystojniak Acha ;)

ja chodze gdzie chce i przy tym chodze spac po 10 :p Wolę narzekać bo to jest łatwiejsze i nie pociaga za soba zadnego ryzyka ;)