Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfbgsdbd

boze jestem nienormalna

Polecane posty

Gość dfbgsdbd

w ciagu ostateniego tygodnia zamowilam na allegro za jakies 140 zl kosmetyki. dzisiaj np 2 kajale, ostatnio jakies cienie w plynie, maskary, pudry itp. normalnie mam kosmetykową manię po prostu.

Gość Mirabelllllllla
140 to jeszcze nic ja jak dostawałam stypendium naukowe na studiach to miesięcznie 600 zł wydawalam jedynie na kosmetyki, torebki czy buty :O

Gość dfbgsdbd
miałam oszczędzać :O szczególnie że kupuję przede wszystkim kolorówkę a niestety nie maluję się jakoś mocno i nie na co dzień bo często nie mam czasu!!! :O:O:O nowe postanowienie noworoczne: wykorzystac zapasy, malowac sie co dzien :classic_cool:

Gość dfbgsdbd
idę spać, bo po powrocie z imprezy mialam tylko chwile sie ogarnac a mi sie zeszlo prawie 3h na zakupach na allegro :D hapi niu jer 😘:classic_cool:🖐️

Gość dziewczyna z zapałkami
ja wydałam w kasynach ponad 50 000tys w ubiegłym roku:O to jest porażka

to masz pecha. Ja jestem po 30 -tce, a na kosmtyki wydaje jakies 30 zl rocznie. Jak sie wie jak zadbac o siebie, to mozna nie uzywac podkladu i innych "upiekszaczy" a w dalszym ciagu wygladac pieknie. Ja, pomimo swojego wieku, ciagle nie moge kupic alkoholu czy papierosow bez wylegitymowania sie. A oprocz tego, nie moge sie opedzic od facetow, nawet takich o 10 lat mlodszych, ktorym sie wydaje, ze jestesmy rowiesnikami.

Gość le piszcze
Plote5\10 może zwyczajnie jesteś mutantem genetycznym i się nie starzejesz:P Jak zaczniesz się marszczyć to innaczej będziesz śpiwewała:P